Şimdi Ara

Telefon numalarımız alelade ellerde! Turktuccar.com Numara Sorgulama (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
379
Cevap
58
Favori
57.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oha.numaramı aratınca direk isim soy isim çıktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

@Evoque

Ana konuda ekleme 1 in yanına not düştüm :) Bodoslama soruglama yapmasın millet numaraları kaydediyor diye site ekleme 2 yi okusunlar biz yandık başkası yanmasın

Eyvallah başkan. Bu arada dün olmayan bi uyarı eklemişler sayfaya. Bizim konu karşı tarafın ilgisini çekti anlaşılan

quote:

Numaralar akıllı telefon uygulamasından çekilmektedir. Uygulama izinli olarak rehberi almaktadır. Turktuccar.com kesinlikle veri kaydetmez ve rehberden bilgi çekmemektedir. Doğabilecek tüm hukuki sorunlardan turktuccar.com sorumlu değildir. Numaralar uluslararası kullanılmakta olan uygulmadan API olarak anlık okunmaktadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Evoque

quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

@Evoque

Ana konuda ekleme 1 in yanına not düştüm :) Bodoslama soruglama yapmasın millet numaraları kaydediyor diye site ekleme 2 yi okusunlar biz yandık başkası yanmasın

Eyvallah başkan. Bu arada dün olmayan bi uyarı eklemişler sayfaya. Bizim konu karşı tarafın ilgisini çekti anlaşılan

quote:

Numaralar akıllı telefon uygulamasından çekilmektedir. Uygulama izinli olarak rehberi almaktadır. Turktuccar.com kesinlikle veri kaydetmez ve rehberden bilgi çekmemektedir. Doğabilecek tüm hukuki sorunlardan turktuccar.com sorumlu değildir. Numaralar uluslararası kullanılmakta olan uygulmadan API olarak anlık okunmaktadır.

DH üyesidir kesin Hangi uygulama onu da yazssınlar bari nasıl aldıklarını da. Ben sildiğim halde nasıl çıkıyor bunun açıklamasını yapsınlar.

Adı üstünde tüccar.com, numara tüccarlığı yapmadığı ne malum... Yoksa numaram her yerde var zaten, rehbere kayıtlı olsa ne olur olmasa ne olur. Tanımadığım nolardan aranınca açmıyorum bile engelli zaten telefonumda. Ama beni rahatsız eden zırt pırt reklam smsleri ve numaralarımızın vergi algı olmadan, asalak gibi bizim numaralarımızla para kazanması. He adamlar belki bunu yapmıyordur bilemem ama sildiğim halde numaramı neden çıkıyor onun açıklamasını yapmak zorundalar. Demekki ya farklı bir uygulama daha var ya da database 'e kaydediyorlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Slothere

http://adaffix.com/numbers/numarami-sil/

Bu linkten telefon numarasını silerseniz o listeden de kalkıyor.

saol saniyesinde sildi sistemden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ares -- 28 Mart 2013; 1:30:31 >
  • ya boşuna uğraşmayın adamlar numaraları bir defa ele geçirmiş silseniz ne olacak :)

üstelik dediğim gibi benim telefonum akıllı falan da değil ayrıca proğram falanda kurmadım ,zaten kurulamıyor :)

ayrıca daha önceki mesajımda da belirttim benim bu güne kadar digitürk ile hiçbir işim olmadığı halde adamlar tüm bilgilerimi almışlar

nerden aldınız diye soruyorum ,efendim biz telekom alt yapısını kullandığımız için bilgilerinize ulaşabiliyoruz diyorlar

gerçi benim numaramı alsalar ne olacak almasalar ne olacak,zaten zar zor geçinen biriyim sıksalar belki bir iki damla zor çıkartırlar :)
  • Sildirdim bende numarami..Ama oncesinde 2 kere sorgulattim. ama siteden silince tekrar sorgulattim cikmadi...

Valla bahsedilen programi hic kurmadim telefonuma alakam bile yok. iphone 4 kullanicisiyim ve direk cikti adim soyadim ilk sorguladiklarimda.
  • Guzel konu

• Benım numaramı bulamadı
  • your number has been delisted
  • Android'ten bu yüzden vazgeçiyorum. Her iki site de Türkiye tabanlı siteler bildiğin paravan şirket gibi siteler. Google ayrıca e-mail ile gönderilen resimleri de fotograf arşivine koyuyor. Neyin kafası bu?

Neyseki benim ve yakınlarımın ismi çıkmadı çevremde marketten osu.uk sesi uygulaması s.x pozisyonları uygulaması indiren yokmuş sevindim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babamin numarasi "meto enişte" olarak cikti. Yani numaraniz herhangi birinin rehberinden de cekiliyor. Hattinizi android telefon ile kullanmasaniz dahi...

• kılıçtaroğlunun telefonunu buldum :D

05325323232 yıldız tilbe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soldierkan -- 28 Mart 2013; 4:43:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudeboytr

quote:

Akıllı telefon kullanmayan nişanlımın ismi çıkmazken benim ismim çıktı :S

Nişanlının telefonundan sızmış olabilir senin adın nişanlının telefonunda ne diye kayıtlı bir bak istersen iki kayıtta birbirini tutuyorsa nişanlının telefonundan sızmıştir

• 05321000000 Hulusi Acar - Turkcell Genel Müdür Yardımcısı
  • Suç sadece Google'ın değil rehber paylaşımını kabul eden kişilerdede suç var

• quote:

Orijinalden alıntı: zgbayraktar

quote:

Orijinalden alıntı: rudeboytr

quote:

Akıllı telefon kullanmayan nişanlımın ismi çıkmazken benim ismim çıktı :S

Nişanlının telefonundan sızmış olabilir senin adın nişanlının telefonunda ne diye kayıtlı bir bak istersen iki kayıtta birbirini tutuyorsa nişanlının telefonundan sızmıştir

Onun telefonu corby yani program yükleyebileceği bir telefon değil :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

Androidle alakası yok. İnternet sitelerinden almışlar. Daha hiç işletim sistemli telefon kullanmamama rağmen benim adım var. Annemin de aynı şekilde. Hiç bilgisayar kullanmayan babamın ise yok.

Babam renkli ekranlı kamerasız telefon kullanıyor, numarasını arattığım zaman patronunun ismiyle birlikte çıkıyor. Babam herhangi bir sosyal siteye üye değil, internet kullanmasını bilmiyor. Benim telefonum android, sosyal sitelere üyeyim numaramı arattım çıkmadı.

Edit: Babamın patronunun telefonu ise eski model nokia telefon. Patronunun internetle sosyal sitelerle bağlantısı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savunmadım Çıkar Göster -- 28 Mart 2013; 9:06:05 >
  • Valla ben çok beğendim bu siteyi, bilmediğim numaralara sen kimsin demeden önce açar bakarım burdan.

Ayrıca halaa anlayamayan arkadaşlar için söyleyeyim, sizin kullandığınız telefonla bi ilgisi yok durumun. Android veya ios kullanan ve gerekli programı indirmiş birinin rehberinde adınız varsa sizde sistemde gözüküyorsunuz. Bu kadar basit bi olay. Bilgisayar kullanmaya bile bağladınız olayı helal olsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

o aplikasyonun adi nedir? telefin hafizasini sifirlayip kafadan atma numaralarla ve isimlerle ptofil yapip deniycem.

Hocam uygulamayı bende bilmiyorum. Uygulamanın sahipleri dışında farkedebilen olduğunu da sanmıyorum.

Ayrıca uygulamanın telefon rehberlerinden beslendiğinden eminim diyebilirim. Çıkan isimler "Ahmet Uni" "Mehmet Avea" "Annem" vs şeklinde.

Konuyu açan arkadaşımız sonuna kadar haklı ama nasıl kullandığınıza bağlı. Addafix diye bir program var; program eğer ayarlardan değiştirmezseniz rehberinizi kayıtlı olduğu şekilde veri tabanına alıyor. Ve eğer daha önce tel no kayıtlı değilse sizde kayıtlı olduğu şekilde diğer herkeste gösteriyor. Ahmet Uni çıkması bu sebeptendir. Eğerki sarı sayfalarda veya yasal rehberlerde kayıtlıysa adresine kadar çıkabiliyor (iş yerleri). Yanlız birinin telefonunda Annem diye kayıtlı bir numaranın seni araması ve sende kayıtlı olmamasına bi an için iyi güldüm

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.