Şimdi Ara

Telefon numalarımız alelade ellerde! Turktuccar.com Numara Sorgulama (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
380
Cevap
58
Favori
56.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oturan adam

    quote:

    Orijinalden alıntı: Sokak Serserisi

     Telefon numalarımız alelade ellerde! Turktuccar.com Numara Sorgulama
    oha

    captcha yi niye sansürledin la

    bilmem




  • Vay arkadaş. Allah'tan E-250 kullanıyorum.
  • Bunun tersi yok mu yahu? İsim yazıp numara öğrenme gibi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

    Vay arkadaş. Allah'tan E-250 kullanıyorum.

    istersen 3310 kullan yine de çıkabilir ismin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oturan adam -- 28 Mart 2013; 15:30:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Feel Me

    Bunun tersi yok mu yahu? İsim yazıp numara öğrenme gibi?

    bende onu arıyorum
  • 05325323232- Yıldız Tilbe çıktı.

    05321111111- Çelik



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pratik Adam -- 28 Mart 2013; 16:03:08 >
  • zamanında bir arkadaşım telefonuma kurmuştu bu programı şimdi kontrol ettim bütün rehberim sitede kayıtlı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stay With Me

    quote:

    Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

    quote:

    Orijinalden alıntı: Evoque

    quote:

    Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online


    @Evoque

    Ana konuda ekleme 1 in yanına not düştüm :) Bodoslama soruglama yapmasın millet numaraları kaydediyor diye site ekleme 2 yi okusunlar biz yandık başkası yanmasın

    Eyvallah başkan. Bu arada dün olmayan bi uyarı eklemişler sayfaya. Bizim konu karşı tarafın ilgisini çekti anlaşılan

    quote:

    Numaralar akıllı telefon uygulamasından çekilmektedir. Uygulama izinli olarak rehberi almaktadır. Turktuccar.com kesinlikle veri kaydetmez ve rehberden bilgi çekmemektedir. Doğabilecek tüm hukuki sorunlardan turktuccar.com sorumlu değildir. Numaralar uluslararası kullanılmakta olan uygulmadan API olarak anlık okunmaktadır.


    DH üyesidir kesin Hangi uygulama onu da yazssınlar bari nasıl aldıklarını da. Ben sildiğim halde nasıl çıkıyor bunun açıklamasını yapsınlar.

    Adı üstünde tüccar.com, numara tüccarlığı yapmadığı ne malum... Yoksa numaram her yerde var zaten, rehbere kayıtlı olsa ne olur olmasa ne olur. Tanımadığım nolardan aranınca açmıyorum bile engelli zaten telefonumda. Ama beni rahatsız eden zırt pırt reklam smsleri ve numaralarımızın vergi algı olmadan, asalak gibi bizim numaralarımızla para kazanması. He adamlar belki bunu yapmıyordur bilemem ama sildiğim halde numaramı neden çıkıyor onun açıklamasını yapmak zorundalar. Demekki ya farklı bir uygulama daha var ya da database 'e kaydediyorlar...

    Üşenmedim rehberimi sorgulatıp sildim ve tekrar kontrol ettim hepsi silinmişti.

    Bravo vallahi

    Doğru söylüyorsun bende şimdi kontrol ettim numaramı silinmiş. Fakat neden gecikmeli siliniyor bu da bir soru işareti. Geçici kayıt gibi bişey mi var acaba ? Aslında numaramın rehbere kayıtlı olması olmaması çokta tın yani benim için. Fakat beni sinir eden numaraların satılması. Adamları zan altında bırakmıyorum şimdi ortada kanıt yok bişey yok ama, reklam smslerinden bıktım vallahi.

    Bu arada dün attığım mailin mi faydası oldu acaba numaraların silinmesinde düşünmeden de edemiyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: oturan adam

    quote:

    Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

    Vay arkadaş. Allah'tan E-250 kullanıyorum.

    istersen 3310 kullan yine de çıkabilir ismin

    Baktım, yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

    quote:

    Orijinalden alıntı: oturan adam

    quote:

    Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

    Vay arkadaş. Allah'tan E-250 kullanıyorum.

    istersen 3310 kullan yine de çıkabilir ismin

    Baktım, yok.

    konuyu incelersen numaranın ellerine geçmesi senle alakalı değil. Kayıtlı olduğun diğer kişilerdeki telefonlarla alakalı




  • quote:

    Orijinalden alıntı: invisible

    quote:

    Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

    quote:

    Orijinalden alıntı: oturan adam

    quote:

    Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

    Vay arkadaş. Allah'tan E-250 kullanıyorum.

    istersen 3310 kullan yine de çıkabilir ismin

    Baktım, yok.

    konuyu incelersen numaranın ellerine geçmesi senle alakalı değil. Kayıtlı olduğun diğer kişilerdeki telefonlarla alakalı

    Haklısın ama yok işte.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: YoK

    quote:

    Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

    Bu android in açığı falan değil. Google 'ın boşvermişliği sadece başka açıklaması yok.

    Okadar çok uygulama varki özellikle Türklerin yaptıkları tamamen bilgi çalmak amaçla yapılmış bişey. Androidde veri okuma izni diye bir izin yok. Telefonunuz rootlu değilse permission engelleme olanağınız yok. İşin kötü tarafı Google da bunu engellemiyor resmen hırsızlara üçkağıtçılara çanak tutuyor.

    Markete girin ve türkçe bir uygulama bulun. Telefnun bütün izinlerini istemiş sizden, şunu okur, bunu okur, tel imei okur vs. vs.. Peki gerekli mi değil. Yabancı uygulamalarda da çok var fakat onlar numaramızı ele geçirse bir işe yaramıyor pek türklere satmadıktan sonra.

    Atıyorum bir duvar kağıdı programı aradınız ya da bir melodi paketi. Bütün izinleri ister sizden. Bir duvar kağıdı programının telefonun imei numarasıyla benim rehberimle ne işi olabilir ki ? Ama atıyorum power amp adlı program tel imei okurum diyor. Amacı ise ücretli versiyonda telefona kaydediyor programı. Birkere engelledim imei okumasını. Lisanslayamadı hata vermişti. Ya da atıyorum bir sms programı indiriyorsanız bu program sizin tel rehberinize ve smslerine erişme hakkı vardır bu izinler olmasa program çalışmaz, fakat bir melodi paketinin ya da atıyorum bir tavla oyununun smsleri okuma gibi bir yetkisi hırsızlıktır.

    Peki google ne yapmalı, işi sıkı tutmalı. Android 4 ile birlikte güvenlik açıkları kapanıyor çokta anormal açık yok zaten en büyük tehlike uygulamalar. Google burada uygulamalara sıkı denetim getirmeli. Yukarıda saydığım gibi bir uygulama aptalca bir ton izin istiyorsa bunun markete girmesini engellemeli. Sen duvar kağıdı programısın bu izinleri almadan da çalışabilirsin niye istiyorsun diye sormalı hatta sormadan engellemeli.


    Evet android in temelinde izin engelleme diye bişey yok. Aslında googleın bilerek vermediğini bile düşünüyorum fakat telefonunuz rootlu ise LBE adlı program ufak tefek adware dedikleri reklam virüslerini ve izinleri engelleyebiliyor. Ben 1 seneye yakındır kullanıyorum rootlu olanlara da tavsiye ediyorum. Artık okadar çok program gereksiz yere bilgi hırsızlığına başladıki anlatamam. LBE programını kurun, daha sonra atıyorum marketten uygulama indirdiniz, program otomatik tarıyor virüs var mı yok mu diye program kurulduktan sonra interneti kapatın(bazı uygulamalar direk kurlunca çekiyor verileri)çünkü default olarak engelleme yaptırma ayarını bulamadım programda. Daha sonra programa girin ve izinler kısmında kurduğunuz programı bularak kritikleri tamamen engelleyin, diğerlerini de bana sor olarak işaretleyin.

    Prgoram bu esas üreticileri çinliler fakat xda da bir eleman ingilizceye çevirip paylaşıyor app sını, Free bir programdır tavsiye ederim.

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lbe.security&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY29tLmxiZS5zZWN1cml0eSJd

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1422479&nocache=1



    unutmadan bir ekleme yapayım. İstediğiniz davayı açın bu yasal bir durum malesef. Google ın boşvermişliği diye bu yüzden dedim. Çünkü siz o uygulamaya kurarak izinleri kabul etmiş sayılıyorsunuz bir nevi dijital imza gibi bişey.

    Olay sadece android ile alakalı değil. Aynı program iphone için de var.
    https://itunes.apple.com/app/cia/id580455042?mt=8

    Olay sadece kullandığı telefonlar kendisinden daha akıllı insanlarla alakalı. Söylediğin gibi programı yüklerken programın izinleri yazar.

    Mesela bu program için google play de yazan izinler
    *telefon numaralarına doğrudan çağrı yap
    *SMS mesajları gönder
    *yaklaşık konum (ağ tabanlı)
    *hassas konum (GPS ve ağ tabanlı)
    *kısa mesajlarımı oku (SMS veya MMS)
    *tam ağ erişimi
    *kişilerimi oku
    *kişilerimi değiştir
    *giden çağrıları yeniden yönlendir
    *telefonun durumunu ve kimliğini oku
    *diğer uygulamaların üzerinde görüntüle
    *ağ bağlantılarını görüntüle
    *telefonun durumunu değiştir
    *başlangıçta çalıştır
    *çağrı günlüğünü oku
    *çağrı günlüğüne yaz

    Birisi bu izinleri veriyorsa oturup düşünmesi lazım. Program kurarken mutlaka izinlerine bakın. Programa hangi yetkileri veriyorsunuz. Akıllı telefonları kullanan aptal kullanıcılar yüzünden siz istemeseniz de size ait bilgiler çok rahatlıkla sızabilir. Google ın burda hatası var tabi. Mesela ben bu başlıkta konusu geçen programı şikayet etmek için girdim öncelikle telefonunuza yükleyin ondan sonra rapor edin diye bir uyarıyla karşılaştım.

    Ben de rootlu telefon kullanıyorum. Bu programı yükledim.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stericson.permissions.donate&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zdGVyaWNzb24ucGVybWlzc2lvbnMuZG9uYXRlIl0.

    Program sayesinde yükledikten sonra bile hangi uygulama ne izin kullanıyor görüp izinlerini değiştirebiliyorum. Tavsiye ederim.

    Doğru söylüyorsun hocam, markete bir bak şöyle Bizim kadar küfür eden başka bir millet yok. Adamlar beğenmediği uygulamaya direk küfür ediyor beğenmediği de değil kullanmayı beceremediği uygulamaya.

    Yani kimseyi küçümsemek istemiyorum ama çok bilgisiz insan akıllı telefon kullanmaya çalışıp kullanamıyor. En basitinden temel seviyede bir bilgisayar bilgisi olması lazım.

    Markette yabancı versiyonuna giriyorum bazen. Hiç bizim gibi lanet eden, küfreden, insanlar yok. Beğenmediklerinde de adam gibi bugları yazıyorlar. Ama Türkçe versiyona girdim mi adam anabacı sövüyor. Uygulamayı kullanmayı beceremiyor programın yapımcısına laf ediyor vs. Uygulama çalışmıyor diyor fakat bir sıfırlama yapmak aklının ucundan geçmiyor. Akıllı telefon demek herşeyi kendi yapacak değil ya, sen nasıl kullanırsan bunları onlarda sana öyle cevap verir akllı değil aslında aptal bir cihazdır bilgisayarlar telefonlar.


    Eeee piyasa böyle oldu mu çakallarda boş durmuyor tabi. Bilgi çalmak için uğraşıyorlar. Fakat dikkatimi çeken bişey oldu. Bazı uygulamalar laf olsun diye bütün izinleri yazıyorlar fakat benim LBE de bakıyorum sadece 3 tane izin istediği gözüküyor programın engelliyorum onlarıda birdaha bişey sormuyor.

    Senin dediğin programı da denemiştim hocam ücretsizini. LBE deki gibi tek tek izinleri listelemiyordu ücretsiz diye mi acaba bilmiyorum. Mesela tel imei numarasını okuyan tüm uygulamaların izinlerini iptal et diye bir seçenek görememiştim.

    Başka hangi programlar var acaba böyle. Rootsuz hali de olsa keşke ama root olmadan hükmetmesi mümkün değil işte işletim sistemine müdahele edilmesi gerekiyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Man Down

    bu olay sizinle alakalı değil rehberinde numaranızın kayıtlı olduğu bir android kullanıcısı ile alakalı.

    sadece android değil ios platformunda da var bu program ve veritabanları ortak

    https://itunes.apple.com/app/cia/id580455042?mt=8
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Numara bulunamadı diyor
  • 5320000001 Kemal Kılıçdaroğlu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

    quote:

    Orijinalden alıntı: Man Down

    bu olay sizinle alakalı değil rehberinde numaranızın kayıtlı olduğu bir android kullanıcısı ile alakalı.

    sadece android değil ios platformunda da var bu program ve veritabanları ortak

    https://itunes.apple.com/app/cia/id580455042?mt=8

    anlayın siz işte




  • 1
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online
    Bravo vallahi

    Doğru söylüyorsun bende şimdi kontrol ettim numaramı silinmiş. Fakat neden gecikmeli siliniyor bu da bir soru işareti. Geçici kayıt gibi bişey mi var acaba ? Aslında numaramın rehbere kayıtlı olması olmaması çokta tın yani benim için. Fakat beni sinir eden numaraların satılması. Adamları zan altında bırakmıyorum şimdi ortada kanıt yok bişey yok ama, reklam smslerinden bıktım vallahi.

    Bu arada dün attığım mailin mi faydası oldu acaba numaraların silinmesinde düşünmeden de edemiyorum.

    Beni hiç sinir eden bir durum değil bazı insanların işine yarıyabilir. Bilinçsiz insanlardan kaynaklanıyor ve adamlar her şeyi kılıfına uydurmuşlar zaten ne kadar şikayet dava olsa boşa çıkar diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stay With Me -- 28 Mart 2013; 21:18:40 >




  •  Telefon numalarımız alelade ellerde! Turktuccar.com Numara Sorgulama





    elimde kimlerin no var kimlerin düşünün




  • merak ettim denedim hakan whatsapp cikti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.