Bildirim
Telefon kilit modelini unuttum

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
wipe yap -
quote:
Orijinalden alıntı: fyigitt7
wipe yap
ıcındekı bılgıler lazım bana nedendır hıc bılyonmu pekı ollmadı zaten wıpe -
findmymobile.com sitesine gir. Oradan samsung accountuna giriş yap. Karşına telefonun çıkacak. Ona tıkla ve gelen seçeneklerden ekran kilidini kaldır de. Telefonun internete bağlı olsun bu sırada. Bir dakika içinde şifre kaldırılmış olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: number7
findmymobile.com sitesine gir. Oradan samsung accountuna giriş yap. Karşına telefonun çıkacak. Ona tıkla ve gelen seçeneklerden ekran kilidini kaldır de. Telefonun internete bağlı olsun bu sırada. Bir dakika içinde şifre kaldırılmış olur.
Hocam iste sorun o wifi hucresel veri kilitlenmeden once kilitli kalmis internete baglanmanin yolu var mi
Telefonu açın. Sizden şifreyi istediği zaman kapatma tuşuna uzunca basın ve hücresel veriyi / mobil veriyi aç seçeneğine tıklayın. Daha sonra diğer işlemleri gerceklestirebilirsiniz :)
quote:
Telefonu açın. Sizden şifreyi istediği zaman kapatma tuşuna uzunca basın ve hücresel veriyi / mobil veriyi aç seçeneğine tıklayın. Daha sonra diğer işlemleri gerceklestirebilirsiniz :)
hocam nerelerdeydınız sız , tam garantıye verdım telefonu cevapp geldı bıdahakı sefere olursa bunu denerım artık -
quote:
Orijinalden alıntı: kesadam
quote:
hocam nerelerdeydınız sız , tam garantıye verdım telefonu cevapp geldı bıdahakı sefere olursa bunu denerım artık
sen nediyosun bir arkadaşa 2 yıl sonra cevap gelmişti arkadaş telefonu degiştirmiş son model almıştı :D -
quote:
Orijinalden alıntı: cilekliivanilya
quote:
quote:
hocam nerelerdeydınız sız , tam garantıye verdım telefonu cevapp geldı bıdahakı sefere olursa bunu denerım artık
sen nediyosun bir arkadaşa 2 yıl sonra cevap gelmişti arkadaş telefonu degiştirmiş son model almıştı :D
sonrada bolumun cogu forumu pek ıse yaramıyor dıyınce laf atıyorlar
-
quote:
quote:
Hocam aslında 1 gün önce cevap yazdım ancak gitmemiş. Bugün kontrol etmek için açtım forumu acaba halledebildiniz mi diye mesajın gitmedigini görüp tekrar yazdım. Yurtdışında olduğum için ciddi bir saat farkı var o yüzden böyle bir aksaklık yaşadım. Umarım en kisa zamanda sorununuz hallolur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu durumda ne yapılacağını öğrendiğim iyi oldu. O yüzden ben hiç ne şifre ne de kilit desen kullanıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: AERN
Bu durumda ne yapılacağını öğrendiğim iyi oldu. O yüzden ben hiç ne şifre ne de kilit desen kullanıyorum.
Telefona eslemeyi unutmayin hesabi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X