Şimdi Ara

Telefon için 1.52 sar değeri nasıldır.. azaltma çareleri??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar arkadaşlar 2 hafta kadar önce Motorola nın Defy modelini aldım, çok da hoşuma gitti memnunum fakat, bugün nette araştırırken sar değerinin 1.52 olduğunu öğrendim ve çok şaşırdım sizce çok çok yüksek bir değer midir.. kısa vadede zararları olur mu yoksa söylenenlerin hepsi ispatlanmamış tezlerden ibaret mi? nette dolaşırken SAR SHIELD diye bir şeye de rastladım alsam faydası olur mu ki? düşüncelerinizi öğrenmek isterim şimdiden teşekkürler..

    SAR SHIELD dediklerinin talimatlarda şunlar yazıyor..



    SAR SHIELD CEP TEL RADYASYON ÖNLEYİCİ


    Cep Telefonlarını Güvenle Kullanın

    Cep telefonları kullanılırken düşük seviyelerde radyo frekansı yayarlar. Radyasyonun kullanıcının beyinine nüfuz ettiği, kulak ve kafa etrafındakı ısınmadan fark edilebilinir. Her cep telefon modeli farklı seviyelerde EMF (elektromanyetik frekans) yayar. Telefonun kulağa uzaklığına bağlı olarak %60’a kadarı beyin tarafından absorbe edilir.
    Kullanıcılar bu frekansların yorgunluk, mide bulantısı, kafa karışıklığı, konsantrasyon bozuklukları, baş ağrısı, depresyon, görme bozuklukları ve libido azalmasına neden olduğunu belirtmektedirler. Epidemiyolojik araştırmalara göre EMF’lerin çocuk lösemisi ile ilişkisi tespit edilmiştir ve beyin tümörleri ile bağlantısı araştırılmaktadır.

    Sar Shield yapımında kullanılan malzeme elektronik dalgaları ortama yansıtmadan absorbe eder ve cep telefonlarından yayılan EMF’lerin % 89’unu elimine ettiği bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Sar Shield, Amerikan uzay araştırmalarında kullanılan P.A.M System teknolojisi kullanılarak geliştirilmiştir ve uluslararası bağımsız kuruluşlar tarafından test edilip onaylanmıştır.

    Tüm cep telefon modelleri için uygundur
    Sar Shıeld’i telefonun arka kısmına yapıştırınız







  • Şimdi durum şöyleki Amerika'da sar değerinin üst sınırı 1.60 ken Avrupa ülkelerinde ve Türkiye'de bu oran 2.00 ama bu faklılığın nedeni farklı bir değerlendirmeyle yapılıyor olmasından dolayı diye biliyorum yani onların Amerika'daki 1.50 yle Türkiye ve Avrupa'daki 1.50 oran aynı değil..Şimdi sorunuza gelcek olursak SAR değerini her kullanıcı dikkate almazki bana sorarsanız çok dikkate alınması gereken bi konudur..Yasal sınır 2.0 olmasına rağmen ve sizin telefonunuzdaki Sar değeri Sar değeri yüksek bazı telefonlar varki..Genellikle benim okuduğuma göre uzmanlar 0.8-1.00 oranından daha yüksek sar oranına sahip telefonların kullanılmasını önermiyorlar..Gelin görünki insanların pek umrumda değil..Ayrıca bunlar tez olarak kalmış ispatlanamamış şeyler olsa bunun için yasal bir üst sınır belirlemezlerdi..Ayrıca bunun sonucları hemen kısa vadede çıkmıyor diye biliyorum ama bu demek değilki 30 yıl sonra karşınıza çıkar bu birazda sizle alakalı birşey 2-3 yıl içindede hemen ortaya çıkabilirki..Bazı insanlarda cep telefonuyla konuşduktan sonra baş ağrısı olmasının nedeni işte bu Sar olayıdır..O koruyucuya gelince o tip şeyler işe yaramıyor diye biliyorum ama yanlışda biliyor olabilirim araştırmanızda fayda var..Umarım bilgiler yardımcı olabilir..




  • Telefonu kulaklık ile kullanın. !!!.
  • bu tip seylerin faydasindan cok zararini gorursunuz. cunku telefonun yansitici ile haberlesmesinin bir yan etkisi degildir elektromanyetik dalgalar, cihaz yansitici ile elektromanyetik dalgalarla haberlesir.

    siz telefon uzerine yada yakinina bu dalgalari emecek bir meteryal koydugunuzda cihaz kaliteli iletisim saglayabilmek icin yaydigi dalgalarin siddetini arttiracaktir zaten. Yani telefonun sar degeri yukselecektir. cihazlarin sar degerleri sabit degildir, o 1.52 optimum sartlardaki deger. siz telefona dalgalari ne derece emen bir metaryel takarsaniz telefon gorusme kalitesini arttirmak icin en az o oranda arttiracaktir dalgalari.


    boyle urunler kullanmayin, faydasini degil zararini gorursunuz, kandirilmayin, paranizla kendinize kotuluk etmeyin. zaten akil var mantik var bunlar ise yarar seyler olsa, saglik icin iyi olsa koca motorola, koca htc, koca apple, kica samsung fabrikada takmaz mi bunlardan? bunlardan bi tane kapagin altina bi yere takip benim sar degerim daha dusuk diye satmaz mi, dusunun bi kere. hadi onlar yapmadi deyelim, bunlar ise yarar birsey olsa, piyasa bunlari uretip satan markalarla dolup tasmaz miydi simdiye kadar? bulunan bir.markanin adi sar shield gibi cakma birsey olur mu? bunlar sizi beni kaziklamak icin cikan para tuzaklari.

    faydafan cok zarari olur, dedim ya o emdikce telefon daha fazlasini uretecek. ayrica konusma esnasinda "ne dedin dur ses kesildi anlamadim" muhabbetlerinden oturu normalde 1dk surecek bir konusmanin 1,5 - 2dk ya uzayacagini hic hesaba dahi katmiyorum.


    almayin, aldanmayin, cevrenizdekilere de aldirmayin.





    asil sorunuza donersek 1.52 cok kucuk bir deger sayilmaz evet ama cok yuksek de degil. daha birkac sene evveline kadar en baba telefon 3 kusurdu. bu degeri dis etkenlerle dusurmek de pek olasi degil. telefonu kulaginiza 2cm uzakta tutup konusun mesela dayamayin basiniza bunun bile etkisi buyuk olur. hatta en guzeli arkadasin dedigi gibi kulaklikla konusun. kulaklik kullanip telefonu da bedeninize yakin tutmazsaniz mesela masanin ustune birakirsaniz vucudunuza etkiyen dalga miktarini 100 kat azaltirsiniz... her an kulaklikla yasamak mumkun degil tabii ama en azindan uzun surecegini bildiginiz bir kinusmadan once kulakliginizi takip oyle arayin karsi tarafi.




  • cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.. benimki illa alacağım değil de öyle bi fikrinizi almaktı.. o zaman en kısa sürede şu kablolu bluetooth kulaklıklardan alayım onlarla kullanmak daha mantıklı galiba..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.