Şimdi Ara

TELEFON FİYATLARI DÜŞER Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Durduk yere neden düşsün diyebilirsiniz ancak son 3 günde telefonlar belirgin şekilde zamlandı. örneğin note 20 3 gün öncesine kadar 8000 lira iken şu an 9200-9500 lira. 10 gün sonra düşürüp bakın indirim yaptık demek için mi böyle yapıyorlar anlamadım. samsung note 10 lite cihazına normal note 10 cihazından fazla fiyat yazan var, kafalarına göre fiyat yazıyorlar. sizce 10 gün sonra indirim gelir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-88BB6CDAE -- 16 Kasım 2021; 19:2:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• up

• no

• İlla kalem için almak istemiyorsan s20 fe al şuan samsung'un kendi sitesinde 5.999 lira. 8 gb ram 256 gb depolama olan modeli.

Galaxy S20 FE (SM-G780G) Cloud Navy 256 GB Çift SIM SM-G780GZBHTUR | SamsungTR

Note 20 ultra benim de içim gidiyor ama yok işte napalım paranın gözü kör olsun. Aynı donanım hemde exynos 990 gibi bir çöp olmasından ötürü ve fiyatı neredeyse 2 katı olduğu için s20 fe aldım.

• maalesef kalemi için istiyorum yoksa alternatif çok. note 20 alacaktım bir anda uçtu. bugün tam note 10 lite siyah alıyordum uygun fiyata, kart bilgilerini yazıp ödemeyi tamamla diyince stokta kalmadı yazısı geldi şu an amazonda kırmızısı var onu alacağım sanırım

• Sırf kalem için alınıyorsa aynen 20 almaya gerek yok. Para sorun değilse ultra bile alınır diyecem de başlık "telefon fiyatları düşer mi?" diye açılmış.

S22 ultra'da kalem olacağı söyleniyor bakalım. Eğer doğruysa note 20 ultra hayallerimden vazgeçer s24 ultra alabilirim belki ilerde. Şu kalem beni de çekiyor.

• sence düşermi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • matematikle uğraştığım için kalem zorunlulukmuş gibi geliyor. önceden note 5 vardı ve kalemi çok aktif kullanıyordum, kalemsiz yaşayamam note 10 lite kırmızı aldım artık yapacak bir şey yok

• Maraş Ali kullanıcısına yanıt
    düşerse pişman olurum düşmesin :d

• Tr'de bir seyin en uygun fiyatı su anki fiyatıdır

• Hayırlı olsun hocam. Umarım exynos üzmez.

• 6.5 inç 5k bataryalı telefon oyun oynamayacaksan her işini 5 yıl boyunca görür. 1.300-2000tl arası bir sürü telefon var böyle seç birini al

• Döviz istikrarlı bir şekilde artmaya devam ediyorken telefon fiyatlarının düşmesi ekonomik olarak mümkün değil.

• Düşmez aksine yükselir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F5E52D18F -- 16 Kasım 2021; 23:38:52 >
  • İktidar gidince belki gecen sene aldıpım telefona 1300zam gelmiş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.