Şimdi Ara

TELEFON ALIRKEN UZAK DURULMASI GEREKEN FİRMA! N11-> Newport-GG->Cepport-HB->MYS İLETİŞİM-İNTELLİCELL (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
36
Favori
46.196
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok iyi dediniz hocam öyle yapayım.
  • Aynen bu başlık baki kalsın müşteri kaybetsinler yeni dükkanlarının isimleri de yazılsın herkes uzak dursun.
  • daha çok yaymanın bir yolu olsa yapacağım :( baslıgı güncelledim.
  • paralel ithalat a HAYIR.Bir kere o hataya düştüm bir daha asla!!!
  • funky soul kullanıcısına yanıt
    haklısın hocam herkese duyurmak gerek
  • Konu yukarda kalsın.

Bunlardan mal alırken melek gibi insanlar dersin hepsine.
    Ama bir sorun çıkınca içlerindeki şeytan ortaya çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tgezer kullanıcısına yanıt
    Tam olarak dogru soylediniz hocam.

• bu dolandırıcıları denetleyemeyn devlet te sucludur
  • hocam bence başlığı değiştirin.telefon alınmaması gereken tüm firmalar buraya toplansın.böyle unutuluyor.
  • universty3 kullanıcısına yanıt
    olabilir hocam özellikle bunlar gözüksün istediğim için yazdım arkadaslar firma paylaşırsa güncel tutar ilgilenirim burayla.
  • Benim telefonum da şebeke sorunu veriyor ara ara, garantisine 3 ay kalmış, yollayıpta bir de telefonsuz kalma riskine girmeyeyim ne iyisi. İşimi görüyor böylede 2G'ye geçince gayet güzel çalışıyor
    ,
  • hamucera kullanıcısına yanıt
    hangş firma garantili hocam aksine hemen gönderin yeni bir telefon yada telefonun iadfesini yapıp paranızı almak gibi imkanlarınız olur kısa sure ıcersınde telefon kullanılmaz hala gelip yenisini almak zorunda kaldığınızda garantinin süresi geçmiş olabilir. Öyle yada böyle yeni telefon alacaksınız şimdi gönderirseniz paranızda cebinizde kalır. Bu arada telefon hangi marka model?
  • Konu icra takibine gitmişse avukatınızdan belli başlı bankalara yazı yollanarak icra durumunun bankalara bildirilmesini isteyin. Ticarette son kullanıcıya yaptıkları kabadayı hareketleri bankalara ve çalıştıkları diğer kurumsal firmalara yapamazlar. Pos cihazlarına ya da hesaplarına bloke gelmesi durumunda vurdum duymazlığı son bulacaktır.

Normal şartlar altında aslında "servis onaylı para iadesi" durumu üretici firmanın karlılığını etkileyen ve aradaki satıcının herhangi bir şekilde maddi kaybına neden olmayan bir durumdur. Yani parayı satıcı değil üretici öder. HP tüketici ürünlerinde mesela ödemeyi Almanya üzerinden bir firmadan yapar. LG Türkiye'de LG ile hiç alası olmayan bir kurumdan ödemeyi çıkıyor ( benim deneyimlerim bu şekilde). Bu yüzden bu kadar diretmesinin tek açıklaması var. Garantisiz, paralel yollarla ithal ettiği ürünleri yine kendi servisinde baktırıp hizmet vermeye çalışması ama bu cihazların üretici Türkiye ofisi ile herhangi bir bağlantısının olmadığını gösteriyor. Kanunlar bu arkadaşları da bağlıyor ama hukuki sürecin yavaşlığını kullanıyorlar.

Önerim Bankalar üzerinden ilerlemeniz... Avukat ne yapacağını nasıl haber vereceğini bilir.

• Yeni haber geldi arkadaşlar pazartesi paramı alabilicem ggaliba.
  • mstfasngl kullanıcısına yanıt
    Galaxy alpha telefon
    Msy elektronikt faturalı intellicell faturalı
    Yorumlara ce şikayetvara bakınca bunlar yeni telefon vermez diyor insan,telefonda ufak tefek darbeler var,kullanıcı hatası diyecekler diye gönderesim gelmiyor

• iş dünyaşahin elekroniğe dönmüş.
  • xiaomi mi5 alacaktim gg den bunlar satıyormuş görünce bu konuyu vazgeçtim

• alimfk A kullanıcısına yanıt
    Hocam diğer siteler de Delta Servis ile satıyor ki onu da kesinlikle önermem.
  • Artyom1959 kullanıcısına yanıt
    telefon f/p olarak iyi duruyor ama distribütörü yok tr de

• telefon lg satıcı esnaf ben bağlantıyı kuramadım, satıcı üretmiyorki bu malı bence sen çözüme yanlış yoldan gidiyorsun. Satıcı aldatmaca yapıyorsa o ayrı ama onu da lg servisten sorgulatabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChineseTranslator -- 19 Kasım 2016; 18:18:49 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.