Bildirim
telefon 5. kattan düştü iphone 6 (SS)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İlk olarak telefon suan garanti disi, yanlis gormediysem kasa yamulmus eger baska sorunu yoksa ekran ve kasa degisimi yapilacak, yurtdisindan getirirseniz parcalari 300 liraya yakin bi fiyata hallolur belki tutmaz bile o kadar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ AMD Ryzen 7600X * MSI Mag CoreLiquid 240R V2 240mm * ASUS TUF GAMING B650 PLUS * SAPPHIRE PULSE 6800 XT 16GB * CORSAIR VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) 6000Mhz DDR5 * Sharkoon SilentStorm Cool Zero 750W 80 Plus GOLD * KINGSTON NV2 PCIe 4.0 2TB NVMe -
Garantisi artık yok. Bu hasarda garantiden ne gibi bir fayda beklediniz?
Apple Store'a götürüp 950-1100 TL civarı bir fiyata yeni cihaz veriyorlar. Kasa ekran değişimiyle hallolacak bir şey değil bu apaçık ortada 5. Kat diyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Şarjın uzun gitsin | -Samsung Galaxy SII Tüm Sorularınızın Çözümü/Destek/SSS/Oyun-prog./S2 ile ilgili her şey-Nokia 5800 Tüm Sorularınızın Çözümü/Oyun-Prog./5800'la İlgili Herşey
PSN=NomadCRY, PS4 Slim 1 TB 7200RPM Sistemim: ASUS Rampage IV Extreme, Intel i7 3820 4.75 GHz OC, MSI Gaming X GTX1060 OC 6 GB, Corsair H80i v2 Liquid CPU Cooler, Corsair Vengeance 8 GB 1866 MHz CL8, Corsair Force GT3 SATA3 120GB SSD -
Kasa ekran değişimiyle hallolacak bir şey mi sizce bu?
5. Kat deniyor, telefonun içindeki parçalar parça pincik olmuştur. Tamirinin olması imkansız gibi bir şey. .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Şarjın uzun gitsin | -Samsung Galaxy SII Tüm Sorularınızın Çözümü/Destek/SSS/Oyun-prog./S2 ile ilgili her şey-Nokia 5800 Tüm Sorularınızın Çözümü/Oyun-Prog./5800'la İlgili Herşey
PSN=NomadCRY, PS4 Slim 1 TB 7200RPM Sistemim: ASUS Rampage IV Extreme, Intel i7 3820 4.75 GHz OC, MSI Gaming X GTX1060 OC 6 GB, Corsair H80i v2 Liquid CPU Cooler, Corsair Vengeance 8 GB 1866 MHz CL8, Corsair Force GT3 SATA3 120GB SSD -
demeyin ya... 1000tl kaçtı yani... _____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: NomadCRY
Kasa ekran değişimiyle hallolacak bir şey mi sizce bu?
5. Kat deniyor, telefonun içindeki parçalar parça pincik olmuştur. Tamirinin olması imkansız gibi bir şey. .
Hocam baltali ilah gibi davranmak istemedim
umarim saglamdir tabi kucuk bi ihtimal ama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ AMD Ryzen 7600X * MSI Mag CoreLiquid 240R V2 240mm * ASUS TUF GAMING B650 PLUS * SAPPHIRE PULSE 6800 XT 16GB * CORSAIR VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) 6000Mhz DDR5 * Sharkoon SilentStorm Cool Zero 750W 80 Plus GOLD * KINGSTON NV2 PCIe 4.0 2TB NVMe -
O telefon kasa değişimi vs ile kurtarılamaz.Geçen yaz benim telefonumda (iphone 6) yere düşmüştü.Ekran dağıldı kasada ezikler oldu.Ben ekran değişimi için gittim ama kasadaki eziklerden dolayı garanti dışı kaldı.isterseniz 1130 tl ödeyerek cihazı sıfırı ile değiştirebiliriz dediler.Ama cihazında 6 ay garantisi olacaktı.Bende kabul ettim cihazım 64 gb olduğu için 1300 tl ödeyerek yeni cihazı aldım.Yaklaşık 17 ay garantinin 6 aya düşmesine üzülmüştüm ama kontrol edince 2 yıl garantiyi yeniden başlattıklarını gördüm.Kısaca ücretli değişim en iyisi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
apple store bence 1000 tl ye değişim yapmaz cünkü telefon pert benim görüsüm böyle yani ama genede bilemiyorum gösterin bir yinede. _____________________________ Lenovo Thinkpad E14 G5
Huawei GT5 PRO
İphone 16 Pro 512 GB Beyaz Titanium -
Cihazi apple alirsa sukredin hocam gecmis olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ I'm a start up a rioting, try to stop it or silence it. -
Telefon tek parça olduğu sürece ücretli değişim olur sıkıntı olmaz _____________________________ -
İki seçenek var, ya 1100 liraya sıfırı, ya da ekran sökülüp kasa elle düzeltilip yeni ekran taktırmak, bunu dışarıda güvendiğiniz bir telefoncuda yaptırabilirsiniz, ben 2 adet yamulan iPhone 6'yı elle bizzat düzeltilirken izledim.
Ekran sağlam ise düzeltme işlemi sırasında kasıp kırılmasın diye önce ekran sökülüyor, sonra elle düzeltiliyor düzeltilebildiği kadar, sonra ekran yerine takılıyor._____________________________
Inceleme: Zalman ZM-NC1000 Laptop Sogutucusu
Inceleme: ORJİNAL TEYBE USB SD AUX Digital Music Changer
Apple Watch Sport Uzay Grisi
iPhone 6 Uzay Grisi 16 GB
Samsung 55H6470 - PS4 500Gb
|| HP Dv5 || C2D P8400 @ 2,26 1066 || 4 GB DDR2 800 || 120 GB Sandisk Extreme SSD || 15.4&quot; WSXGA+ Infinity (1680 x 1050) ||
|| N wifi+Bluetooth || 512 MB 9600M GT || HDMI &amp; eSATA &amp; Altec Lansing || High Capacity Battery || Win10 Pro x64 || -
Ücretli değişim dahi olmayabilir. _____________________________ -
- mum üfleme uygulaması
- safari ağ bağlantısı kesildiği için sayfayı açamıyor
- iphone spam arama engelleme
- icloud numara değiştirme
- icloud fotoğraf eşzamanlama çok yavaş
- ios 26.3 ne zaman gelecek
- xiaomi 17 pro max vs iphone 17 pro max
- iphone 18 pro max fiyat
- samsung klavye sesi kapatma
- iphone çok yakın olabilir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt