Şimdi Ara

Teledünya + Kablolu TV

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim evde kablotv den teledünya bulunmakta buna + olarak 3 tane daha kablo tv çekmek istiyoruz bunun hakkında bilgisi olan yardımcı olabilecek var mı? Ayrıca konuyu buraya açtım tam olarak nereye açacağımı söylerseniz de benim için iyi olur teşekkürler şimdiden

• teledünya için özel alıcı kutu veriliyorya her biri için ayrı abonelik gerekiyor. Ama normal kablo tv her odada olabilmesi gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 tane tele dünyadan kasıt nedir yani 3 tane tv hattı mı 3 tane daha modemmi eğer televizyonsa internette bunları yansıtan cihazlar mevcut
  • konuyu buraya açarsan daha iyi olur,http://forum.donanimhaber.com/forumid_592/tt.htm

ama madem açmışsın buraya konu yardımcı olayım. 1 adet 2'li ve 1 adet 3'lü splitter'a ihtiyacın var.

*teledünya'yı ek receiver olmadan dağıtamazsın, sadece standart karasal yayını (kablo tv) dağıtabilirsin.*

2'li:

Teledünya + Kablolu TV

3'lü:

Teledünya + Kablolu TV

binanın altından eve gelen kabloyu ilk önce 2'ye ayırıyorsun, bir ucunu teledünya receiver'a takıyorsun diğer ucunu 3'lü ye takıyorsun, 3'lüden çıkan uçları da odalara dağıtıyorsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4K+KABLOTV UYDU TAVSİYESİ
    4 yıl önce açıldı
    tv uydu alıcısı
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.