Şimdi Ara

Tel örgüler geri gelmeli mi sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son zamanlarda bu yaşanan olaylar herkes gibi beni de derinden üzdü.

Beşiktaş - Galatasaray
    Fenerbahçe - Galatasaray

Maçlarında seyirciler sahaya girdi, olaylar çıktı.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçlarında ise hiç istemediğimiz görüntüler gördük, sahaya atılan maddeler, şunlar bunlar.

Normalde yasaklarla bir yere gelineceğini savunan bir insan değilim ama insanımız başka bir şeyi de hak etmiyor bence. Kim suçlu kim değil tartışmasına girmeyeceğim, eğitim seviyemiz yerlerde olduğu ve medeni bir toplum olamadığımız ve bence hiç bir zaman da olamayacağımız için bu tür olayların önüne geçmenin tek yolu bence tel örgülerin tekrar geri gelmesidir.

Siz ne düşünüyorsunuz ?

• Kesinlikle gelmeli. Yalnız gözenekler biraz açık olmalı ki biber gazı sıkıldığında tel örgülere takılmasın.
  • GS derbisi dışında bizim stat olaylı olmadı.derbilere özel gelebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: simple

Kesinlikle gelmeli. Yalnız gözenekler biraz açık olmalı ki biber gazı sıkıldığında tel örgülere takılmasın.

• Tel örgü çözüm değil o fanatikleri tespit edip stadlara sokmayacaksın cezasını vericeksin . İngilterede yanındakini rahatsız et anında 1 görevli gelir kollarından tutar stadın dışarı çıkarır seni . Bir maçı izlerken şahit olmuştum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

quote:

Kesinlikle gelmeli. Yalnız gözenekler biraz açık olmalı ki biber gazı sıkıldığında tel örgülere takılmasın.

maksat hasıl olmayabilir yoksa. Yanlış mıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

Tel örgü çözüm değil o fanatikleri tespit edip stadlara sokmayacaksın cezasını vericeksin . İngilterede yanındakini rahatsız et anında 1 görevli gelir kollarından tutar stadın dışarı çıkarır seni . Bir maçı izlerken şahit olmuştum .

Onu yapabilecek emniyet yok bence Türkiye'de.

Oraya kalmayacak aslında taraftarı böyle olay yaratan kulübe ağır cezalar vereceksin artık bir yerden sonra yapmazlar heralde eşek değillerse. Fenerbahçesi, Galatasarayı, Beşiktaşı fark etmeden.

Sahaya mı indi taraftar gerekirse 1 sezon stadını kapatacaksın, bir daha yapabiliyorlar mı bak.

Bence cezalar çok hafif. Ben 5 maçtan fazla ceza alan kulüp hatırlamıyorum e taraftar da yapar tabi ne olacak ki maksimum 5 maç kapanıyor işte stad

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet gelmeli ancak derbilere özel olmalı yoksa normal maçlarda seyir keyfini baltalamak gereksiz olur. :)
  • Tel örgü olsada aşılır baksanıza binlerce kişiden 47 kişi bulunda ve 47 kişiden 1 tutuklama çıkmış... Hangi takım olursa olsun huzur kaçıranlara okkalı adli ve maddi cezalar verilmeliki bu olaylar azalsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

quote:

Tel örgü çözüm değil o fanatikleri tespit edip stadlara sokmayacaksın cezasını vericeksin . İngilterede yanındakini rahatsız et anında 1 görevli gelir kollarından tutar stadın dışarı çıkarır seni . Bir maçı izlerken şahit olmuştum .

Onu yapabilecek emniyet yok bence Türkiye'de.

Oraya kalmayacak aslında taraftarı böyle olay yaratan kulübe ağır cezalar vereceksin artık bir yerden sonra yapmazlar heralde eşek değillerse. Fenerbahçesi, Galatasarayı, Beşiktaşı fark etmeden.

Sahaya mı indi taraftar gerekirse 1 sezon stadını kapatacaksın, bir daha yapabiliyorlar mı bak.

Bence cezalar çok hafif. Ben 5 maçtan fazla ceza alan kulüp hatırlamıyorum e taraftar da yapar tabi ne olacak ki maksimum 5 maç kapanıyor işte stad

İyiyde hocam şöyle düşün Ben FB liyim GS ın stadını kapatmak istiyorum 10 kişi bilet alsak gitsek arenaya sahaya inip oyunculara saldırsak o takımın sahası kapattırır hedefime ulaşırım . Olan ordaki gerçek futbol seyircisine ve kulübe olacak. Sonuçda kimlikde falan takımın yazmıyor anlayamazlar FB li olduğunu .

Stadlardakileri tek tek temizliycen hapise sokucan gerekirse bak o zaman yapabiliyorlarmı .

• Geri gelsin, gelsin ki futbolcular gol attıktan sonra tel örgülere tırmanabilsin.
  • bundan önce bence bilet satışının baştan aşagıya yenilenmesi gerekiyor.
    ülkemizde biletix adında bi facia var. çalışanları derbi maçı öncesi 9-10 bilet alip 500 liraya sattıklarını biliyoruz.

hatta şöyle bişey olmalı Tv kimlik no'su bilet üzerine işlenmeli. herkeste bilmeli sahaya bişey atarsan veya olay cıkartirsan bunun cezası çekeceksin.
    korsan bilet alma satma artık sona ermeli

son olarak hangi maçtı sanırım Rizespor-Akhisar maçında tv'den izlerken tribunlere bakması gereken polisler kafalarını çevirip maçı izliyorlardi.
    Aslında sistem güzel olsa ne tel örgüye gerek kalır ne de başka bişeye.... Arkadaşın dedigi gibi bu işler eğitim'E bakiyor. sistem'de buna çanak tutarsa cikan olaylar gayet normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Westbrook7

GS derbisi dışında bizim stat olaylı olmadı.derbilere özel gelebilir.

o macta da polıs olmasa ınanın olay bıle cıkmayacaktı.
    sankı trıbunlerden bır tepkı vardı da polıs galatasaray lı futbolcuları cembere aldı
  • yuklarıdakı mesajıma ek:

polısın o cember yapma olayı trıbunlerı tahrık etmıstır
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMX 166

yuklarıdakı mesajıma ek:

Aynı üşüncedeyim . Ben izlerken o polisleri sahada görünce çok şaşırdım . Polisolmasa o çember olmasa hiç birşey olmazdı . He yine 3-4 kişi atlardı ama bu kadar tahrik olmazdı . Onlarıda zaten güvenlikler önlerdi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: McSlaty

bundan önce bence bilet satışının baştan aşagıya yenilenmesi gerekiyor.
    ülkemizde biletix adında bi facia var. çalışanları derbi maçı öncesi 9-10 bilet alip 500 liraya sattıklarını biliyoruz.

hatta şöyle bişey olmalı Tv kimlik no'su bilet üzerine işlenmeli. herkeste bilmeli sahaya bişey atarsan veya olay cıkartirsan bunun cezası çekeceksin.
    korsan bilet alma satma artık sona ermeli

son olarak hangi maçtı sanırım Rizespor-Akhisar maçında tv'den izlerken tribunlere bakması gereken polisler kafalarını çevirip maçı izliyorlardi.
    Aslında sistem güzel olsa ne tel örgüye gerek kalır ne de başka bişeye.... Arkadaşın dedigi gibi bu işler eğitim'E bakiyor. sistem'de buna çanak tutarsa cikan olaylar gayet normal.

Biletix konusunda katılıyorum tam bir facia...Tam bir adaletsizlik...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MMX 166

yuklarıdakı mesajıma ek:

Aynı üşüncedeyim . Ben izlerken o polisleri sahada görünce çok şaşırdım . Polisolmasa o çember olmasa hiç birşey olmazdı . He yine 3-4 kişi atlardı ama bu kadar tahrik olmazdı . Onlarıda zaten güvenlikler önlerdi .

onu da gectım alı durust denen adam tutup ta kendı sahalarında kaybettıgı macta olay cıkmamasını ornek gostermesı de cabası.
    o sahada da polıs gereksız bır cember yapmaya kalksa muhtemelen mac sonuna kadar hıcbır tepkı gostermeyen galatasaray taraftarınında sınırlerını gererdı

• gelmeli ... ne yazık ki halen daha medeni bir ülke olamadık ...insanımız futbolun oyun olduğunu kavrayabilmiş değil ... sadece fenerbahçeliler değil herkes...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

quote:

maksat hasıl olmayabilir yoksa. Yanlış mıyım

maç öncesi ve maç sonrası polisin bu görüntülerini gördüm..oyüzden her yerde nefret kusuyorum bunlara..tribünlerde provakatör arayanlar yanlış tarafa bakıyor..bakmak istedikleri yere bakıyorlar herzamanki gibi..bu görüntülerin hepsi çağlayandada yaşandı..bildiğim bütün bedduaları ediyorum..bunlara verdiğim verginin her kuruşu haram zıkkım olsun..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.