Şimdi Ara

TEKOFAKS / PANASONIC'TEN %80'E VARAN İNDİRİMLERLE GARAJ GÜNLERİ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.623
Cevap
1
Favori
133.421
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: isabaltaci

quote:

Orjinalden alıntı: jeomert

İyi günler İsa bey,

Ben biraz önce havale için deneme yaptım sitenizde havaleyi yapmadan alış-verişe onay veriliyor. Şimdi biz gece 12de havaleyi seçip ürünleri satın alsak nekadar süre içinde havale yapmamız gerekir? Havaleyi ertesi sabah yapsak olur mu?Bunu şunun için sölüyorum istediğimiz ürünü biz havaleyle uğraşırken başkası kapmasın diye. Başka sitelerde de havala için 24 saat bekleniyor galiba yani ürün bize ayrılıyor 24 içinde havale yapılmazsa alış-veriş iptal oluyor. Bu şekilde olursa çok seviniriz.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: nino

iyi günler eft yaparak ürün almak istiyorum; ancak bildiğim kadarıyla eft işlerinde süreç biraz uzun oluyordu bu konuda biraz bilgilendirebilirseniz sevinirim

bu gece 12den sonra ürünü eft yoluyla satın almak istediğimde izlemem gereken süreç nasıl olacak bu konuda bilgilendirebilir misiniz? Önce siparişi onaylayıp ondan sonra eft ile ücreti mi ödüyoruz ya da nasıl olacak??? bu konuda bilgilendirme yaparsanız sevinirim.

EFT Yapacak arkadaşlar, eft yaptıktan sonra dekontu ya da eft emrini bana email atarlarsa işleme alacağız. Havale ile alanlar için zaten online kontrol yapılacağı için sorun olmayacaktır.

Mail adresim= isabaltaci@biyer.com

Selamlar

Dediğim gibi o saatte alışveriş yapan arkadaşlar için söylüyorum. Alışverişi yaptıktan sonra eft dekontunu mail atmayan arkadaşların siparişi sabah iptal edilecektir. Eft yapıp dekontunu mail atıp ödeme yapmayan arkadaşları da kara listeye almak niyetindeyiz. (Sonuçta insanların sırası yenmiş oluyor)

Havaleyi zaten anında görebiliyor olacağız.

Selamlar

isa bey merhaba; bu eft konusunu biraz açmak gerekiyor. eft'yi (finansbank için konuşuyorum diğer bankaların da sistemi hemen hemen aynıdır) 09:00-16:00 saatleri arasında yapabiliyoruz ve bu işlem bizim bankada onaylandıktan sonra karşı tarafında (sizin bankanız) onaylaması ile sizin hesabınıza para aktarılmış oluyor. örnek vermek gerekirse 09:00'da yapılan işlem en geç 11:30 gibi (hatalı gişri veya banka sitemlerinde ekstra bir problem olmazsa) diğer bankanın hesabına geçecektir.
    ayrıca dekontu mail atıp ödeme yapmayan arkadaşlardan bahsetmişsiniz eğer ki ortada bir dekont varsa bu para o kişinin hesabından çıkmış demektir. ödeme yapılmaması gibi bir durum mevzu olmuyor yani. son olarak ben size 09:00'da yaptığım eft için 09:15'de mail göndersem ve siz saat 10:00'da hesabınızda benim tarafımdan gönderilmiş bir meblağ bulamazsanız benim işlemimi iptal mi edeceksiniz. yukarıda da yazdığım gibi paranın sizin hesabınıza geçmesi bir kaç saat alaibliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suwar -- 20 Mart 2008; 18:00:17 >

• Arkadaşın dediği gibi bende geceye hazırlık açısından havale ile deneme yaptım ve onay kodu verildi sonra iptal ettim haliyle. Gece orada sectiğimiz banka hesap numarasına belirtilen miktarı yatıracağız. Bunda anlaştık. Onay kodu havale ile alımda verildiğinde biz yarın havaleyi yaparsak ürünü alıyoruz. Arkadasın dediği gibi onay kodunu aldıkdan 24 saat içinde yada ne kadarsa havale yapıncaya kadar ürün bizim için rezerve oluyor değil mi ?

Bunu soruyorum çünkü cevabınızda ne demek istediğinizi tam anlayamadım mağzur görün.

Şimdi şöyle izah edeyim,

Siparişi verdiğiniz ve havale ile ödemeyi seçtiniz.

1- Eft ile ödeme yapacaksanız bana eft emrini mail atmanız gerekiyor. Bu durumda ürün sabah 10:00'a kadar size rezerve edilir. Eft emirleri tüm bankalar arasında mesai başladığında yarım saat içinde yapılır. Yani ürünü almak isteyen arkadaş için yeterli bir süredir bu. Yine de para gelmemiş ise saat 10:00'da siparişiniz iptal edilebilir.

2-HAvale ile ödemeyi seçerseniz zaten para anında hesapta olacağı için siparişiniz onaylanacaktır. (Çünkü biz sabaha kadar burdayız) Garantiye almak isteyen arkadaşlar bana havale dekontunu mail atarsa süper olur. (isabaltaci@biyer.com)

Selamlar

• Herkese kolay gelsin bu akşam için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightwolftolga -- 20 Mart 2008; 18:10:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nightwolftolga

Elektrikler kesilir inşallah istanbulda da kimse alamazzzzz bi ben satın alırım panasoniclerimi izmirden

Ben Giresun'dayım, elektrikler gitse (ki istanbuldan kat kat daha fazla ihtimal var) bilgisayar laptop olduğu için 2 saate kadar dayanır, modem içinse güç kaynağına bağlı ve 20 dk en az o dayanır. Kısaca bütün istanbulun ve Giresunun elektirkleri gitsede ben peşinizi bırakmam.

Yanlız şu var ben sadece dij. fot. mak. ile ilgileniyorum. Plazmalar, ses sistemleri sizin olsun. İmzaamdaki sistem bana fazlasıyla yetiyor, buradaki sistemlerin ondan çok güçlü olacağını sanmıyorum ama kalite açısından diyeceğim yok tabi.

İsa beyi yeterince meşkul ettik, şimdi sizden daha önce pek yapmadığım için bilgi almak istiyorum. Banka hesabımda bir miktar para var, bu parayla gece kafama göre uyun bulabilirsem birşeyler almayı düşünüyorum. Havale yapacağim banka ile az önce havale denemesi yaptığım ve aldığım havale num. olduğu bankalar farklı.

Şİmdi gece havaleyi secip ürünü onaylatacağım. Yarın da hesabımdaki parayı bankaya gidip bu hesabımdaki parayı şu bankanın şu hesabına havale yapmak istiyorum mu diyeceğim ? Yoksa parayı çekip havale yapılacak bankaya gidip hesap numalarına mı yatıracağım. Hangisini yapmam gerekiyor yada farklı birşeymi yapmalıyım, en kısa ve en masrafsız seceneği belirtirseniz sevinirim.

Yukarıda olayı anlatttım kısaca ne yapmam gerekiyor, eft ve havale kavramları kafamı karıştırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 20 Mart 2008; 18:31:26 >

• EFT bankalar arası, havale de aynı banka içi yapılır. Fark bu.

Garantiden Yapı Krediye gönderirseniz EFT, Garanti Çapa şubesinden Beşiktaş şubesine gönderirseniz havale olur. EFT emrini saat 16:00'a kadar verebilirsiniz. Havale ise kullanılan bankaya göre hesapta anında da görülebilir, sabah da görülebilir.

Garanti ve Yapı Kredi örnek olarak verildi tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazar -- 20 Mart 2008; 18:32:14 >

Bir kaç örnek ürün daha vereyim...

PANASONIC SA-HE40 Dijital Receiver

Mevcut Fiyatı=449 YTL

Kampanya Fiyatı= 109 YTL

________________________________________________________________________________________________________________________

PANASONIC 1GB High Speed SD Kart- KDV Dahil 10 YTL

Mevcut Fiyatı=449 YTL

Kampanya Fiyatı= 109 YTL

Bunu inceliyorum zaten, fiyatını vermeniz güzel oldu fakat stokda kaç tane olduğunuda bildirseniz çok iyi olacak zira ilk bakacağım bu receiver olacaktır. Birde fot. makinaları

Arkadaşlar ilginizi çekermi bilmiyorum ama bir ürün yazacağım sizlere,

SL-CT580 Taşınabilir Radyolu MP3 / CD Çalar (Yani diskman)

Mevcut Fiyatı = 279 YTL
    Kampanya dahilinde bu ürün 42 YTL'ye satılacak...

Meraklılarına bilgi olsun..

Not: Ürünlerin hepsi sıfır yani "papatya" kategorisindedir.

Ürünü incelemek isteyenler için link
    http://eshop.panasonic.com.tr/urun/SL%2DCT580

Selamlar

Hocam bilgisini vermiş olduğun discmani almayı düşünüyorum yalnız ürünün sizin sitenizde olan resmi ile yabancı sitelerdeki resmi farklı tam olarak hangi resimdekini alacağım açıklarmısınız acaba ?

Yabancı sitedeki resimi ;

Bu da sizin sitenizdeki resmi ;

• ürünler belli olunca yeni konu açalım demişti isa bey yanlış htırlamıyorsam
    yoksa hala ürünler ve fiyatlar belli olmadı mı(bir kaç örnek var onların dışında yani)?

Arkadaşlar doğru mu anladım lütfen birileri teyit ederse sevinirim. Şimdi öncelikle eSHOPdan alacağımız ürünü seçiyor, havale seçeneğini de seçtikten sonra SİPARİŞ ONAYLAMA'ya basıyoruz bu işlemi yaptıktan sonra o ürün artık bize rezerv edilmiş oluyor yani bir başkası alamaz. Bu süreçten hemen sonra da internet bankacılığını kullanarak İş Bankası'nın sitesinden girip EFT Talimatı veriyoruz. Bunun sonucunda ortaya çıkan EFT ödemesine ilişkin bilgileri isabaltaci nickli üyeye mail atıyoruz ve böylece siparişimiz gerçekleşmiş oluyor. Doğru mu anladım acaba?

Orjinalden alıntı: virtue28

PANASONIC SA-HE40 Dijital Receiver

Mevcut Fiyatı=449 YTL

Kampanya Fiyatı= 109 YTL

Bunu inceliyorum zaten, fiyatını vermeniz güzel oldu fakat stokda kaç tane olduğunuda bildirseniz çok iyi olacak zira ilk bakacağım bu receiver olacaktır. Birde fot. makinaları

Dostum bu üründen 84 adet var stoklarda....
    Neyse bugün sizin için yogun bir gün oldu sanrıım çıkışınızı haklı buluyorum..
    sorudğum ürünlerle ilgili herhangi bir duyum da yok galiba..
    neyse sağlık olsun gece 23:45'e kurdum alarmımı bekliyorum..
    İyi satışlar patrona selamlar.. :)

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TheGodIsNoWhere77

isimlerimizi ve e-mail'lerimizi istemiştiniz İsa bey.
    Ben yolladım ama bir tey'id almadım.
    DH üyelerine extra indirim söz konusu mu ?

ayrıca ben biraz farklı bir kaç ürünün peşindeyim.
    DMW-LT55
    DMW-LW55
    Digital kamera lensleri.
    Bu ürünlerden indirime dahil olacak olan var mı ?
    Varsa oran ne civarda olur bilgi verebilir misiniz ??
    ve tabii en önemlisi bu lensler DMC-FZ8K ile uyumlu mu ?

Teşekkürler..

Arkadaşlar Lütfen Forumda yazılanları okuyun... Bundan sonra aynı soruları cevaplayamayacağım maalesef. Bu son.

e-mailleri daha sonraki dönemlerde DH'ye özel indirimli ya da avantajlı ürün olduğunda önceden bildirmek üzere database olsun diye istedim. Bu konuda yazdığımı okursanız gayet açık ve net.

"BU KAMPANYA DAHİLİNDE DH ÜYELERİNE HERHANGİ BİR İNDİRİM SAĞLANAYAMAYACAKTIR. DAHA SONRAKİ DÖNEMLERDE PATRONA "DH'DEN 300 ÜYE VAR. BU ÜYELERE ÖZEL İNDİRİMLER YAPACAĞIM DİYE ÖNERİLERİM OLACAK." OLAY BU..

Ayrıca PM atan arkadaşlardan sadece üyelikleri sorunlu olanlara cevap atıyorum. Cevap gelmedi ise sorun yok demektir.

Anlaşılmayan bir durum yoktur umarım.

Selamlar
    ettigini yapmak insan olmak için kafidir. Mustafa Kemal ATATÜRK Google Grubumuza beklerim

• quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

quote:

Arkadaşlar ilginizi çekermi bilmiyorum ama bir ürün yazacağım sizlere,

SL-CT580 Taşınabilir Radyolu MP3 / CD Çalar (Yani diskman)

Mevcut Fiyatı = 279 YTL
    Kampanya dahilinde bu ürün 42 YTL'ye satılacak...

Meraklılarına bilgi olsun..

Not: Ürünlerin hepsi sıfır yani "papatya" kategorisindedir.

Ürünü incelemek isteyenler için link
    http://eshop.panasonic.com.tr/urun/SL%2DCT580

Selamlar

Hocam bilgisini vermiş olduğun discmani almayı düşünüyorum yalnız ürünün sizin sitenizde olan resmi ile yabancı sitelerdeki resmi farklı tam olarak hangi resimdekini alacağım açıklarmısınız acaba ?

Yabancı sitedeki resimi ;

Bu da sizin sitenizdeki resmi ;

Benim gönderdiğim üründür satılacak olan. Yurtdışındaki değil. Yanlış anlaşılma olmasın lütfen.

Selamlar

• Arkadaşlar şu anda siteye hiçbir türlü giremiyorum nedir bu kardeşim bnmde payım var almayın sakın

Orjinalden alıntı: CoMiSeR

ürünler belli olunca yeni konu açalım demişti isa bey yanlış htırlamıyorsam
    yoksa hala ürünler ve fiyatlar belli olmadı mı(bir kaç örnek var onların dışında yani)?

Selam

Yeni konu açmaya gerek yok, bence buradan devam edelim.

Ürünlere gelince daha önce de tam listeyi yayınlamanın DH dışındaki müşterilerimize karşı etik bir davranış olmadığını savunmuş ve örnekler vereceğimi söylemiştim.

Ayrıca ve çok çok önemli de bir bilgilendirme yapmak istiyorum.

Bu gece sitede bulamadığınız ürünler olması ihtimaline karşılık cumartesi ve pazar günü GARAJ SATIŞINDA talebe göre yeni ürün eklemesi yapılabilecektir.

Bilgilerinize,

Selamlar

• keşke diğer büyük firmalarda böyle son kullanıcıya satılamayacak kutusuz, cizik, teşhir ürünlerini uygun fiyatlara bu şekilde satsalar.

Şimdi bankanın internet şubesine giriş için tıkladım ama lütfen şubenmize uğrayınız yazısı cıktı, kısaca internet üzerinden gece işlem yapamayacağım banka ile ilgili, yarın siparişlerimi iptal olmadan sabah nasıl ödeyeceğim ?

durumum bu, alıntı yapıyorum; İsa beyi yeterince meşkul ettik, şimdi sizden daha önce pek yapmadığım için bilgi almak istiyorum. Banka hesabımda bir miktar para var, bu parayla gece kafama göre uyun bulabilirsem birşeyler almayı düşünüyorum. Havale yapacağim banka ile az önce havale denemesi yaptığım ve aldığım havale num. olduğu bankalar farklı.

Şİmdi gece havaleyi secip ürünü onaylatacağım. Yarın da hesabımdaki parayı bankaya gidip bu hesabımdaki parayı şu bankanın şu hesabına havale yapmak istiyorum mu diyeceğim ? Yoksa parayı çekip havale yapılacak bankaya gidip hesap numalarına mı yatıracağım. Hangisini yapmam gerekiyor yada farklı birşeymi yapmalıyım, en kısa ve en masrafsız seceneği belirtirseniz sevinirim.

Yukarıda olayı anlatttım kısaca ne yapmam gerekiyor, eft ve havale kavramları kafamı karıştırdı.

• Üşütmüşüm yatak döşek yatarken digital receiver kafamı karıştırdı :) Gece nöbette dikeceksin beni :) Birde buna uygun hoparlörler varsa muhteşem olacak :)
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.