Şimdi Ara

TEKOFAKS / PANASONIC'TEN %80'E VARAN İNDİRİMLERLE GARAJ GÜNLERİ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.623
Cevap
1
Favori
133.414
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Su tv FullHD sanirsam dostum

Edit: lagden gec yazmisim biraz, İsa beyden sonra :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi treach -- 20 Mart 2008; 12:46:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: floods

TX-37LZD70 diye sitede arattım bir ürün bulamadım ezbere de bilmiyorum hangi modeli Full HD diye googledan aratınca ancak buldum ancak yinede cevapladığınız için teşekkür ederim.

bu gece sitede olacak ürün.. Klavyenize kuvvet diyorum. :)
    Yardımlaşma her zaman
  • Sayın İsa Baltacı,

Verdiğiniz cevaplar ve bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. Benimde ilgili olduğum HD'li DVD kaydediciler var. Acaba bu gruptan da ürün olacak mı kampanyanızda.
    Bilgi verirseniz çok sevinirim.

Saygılar

Orjinalden alıntı: nofear72

quote:

TX-37LZD70 diye sitede arattım bir ürün bulamadım ezbere de bilmiyorum hangi modeli Full HD diye googledan aratınca ancak buldum ancak yinede cevapladığınız için teşekkür ederim.

plazma bu lcd değil..

Emin misin nofear? Biraz daha araştır istersen...

linki buymuşş

http://www.panasonic.co.uk/lcd-tv/tx-37lzd70/index.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 20 Mart 2008; 14:07:08 >

quote:

plazma bu lcd değil..

bu gece 12den sonra ürünü eft yoluyla satın almak istediğimde izlemem gereken süreç nasıl olacak bu konuda bilgilendirebilir misiniz? Önce siparişi onaylayıp ondan sonra eft ile ücreti mi ödüyoruz ya da nasıl olacak??? bu konuda bilgilendirme yaparsanız sevinirim.

Orjinalden alıntı: nino

iyi günler eft yaparak ürün almak istiyorum; ancak bildiğim kadarıyla eft işlerinde süreç biraz uzun oluyordu bu konuda biraz bilgilendirebilirseniz sevinirim

bu gece 12den sonra ürünü eft yoluyla satın almak istediğimde izlemem gereken süreç nasıl olacak bu konuda bilgilendirebilir misiniz? Önce siparişi onaylayıp ondan sonra eft ile ücreti mi ödüyoruz ya da nasıl olacak??? bu konuda bilgilendirme yaparsanız sevinirim.

EFT Yapacak arkadaşlar, eft yaptıktan sonra dekontu ya da eft emrini bana email atarlarsa işleme alacağız. Havale ile alanlar için zaten online kontrol yapılacağı için sorun olmayacaktır.

Mail adresim= isabaltaci@biyer.com

Selamlar

• cevabınız için teşekkürler. bu SC-HT990 'la ilgili bir sorum olacak bunu almayı düşünüyorum; ancak okuduğum pek çok yerde altyazı problemleri olduğu yazıyor yani Türkçe karakterli altyazıları göstermiyormuş bunu düzeltmenin bir yolu var mı bu ürün için bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

quote:

Orjinalden alıntı: isabaltaci

quote:

Orjinalden alıntı: oaston

Örnek olarak verilen LCD ve Foto mak. bana hitap etmiyor, dect telefonda ise piyasaya göre yaklaşık %25 indirim var(pek bir şey ifade etmiyor 20 ytl fark var)..
    42" LCD-Plasma, home-theater ve projeksiyon fiyatlarını özellikle merak etmekteyim.. Tahminim bu ürünlerin uygun fiyatlı olanları ilk olarak kapışılacaktır tabi gerçekten iyi fiyat olursa..

TX-32LX70 - 999-1199

TX-37LZD70 - 1699

SC-HT990 - 299

DMP-BD10 - 299

Sanırım bir miktar örnekleme yeterli olur...

Selamlar

bir şey buldum dur atlim hemen
    sayın isa bey bune hall hangi foto doğruki acepp tüketici yasasına göre vs .vs.

SC-HT990 - 299 linklerdeki fotolar farklı
    http://www.panasonic.com.tr/liste.asp?mt=1&mc=22&sc=171
    http://www.panasonic.com.tr/urunler/SC%2DHT990

Nesi farklı sevgili nofear72? Mangalda kül bırakmıyorsunuz valla.. Pes diyorum sadece..

• quote:

valla baktığımda farklıydı ya
    yaşlıyız ama o kadarda değil be

2 resim arasında 9 farkı bulun

Hocam valla bu gönderdiğiniz resimlerle yaşlılığınızı tescillediniz. Lütfen verdiğiniz linklere tekrar bakın. İlk resmin SC-HT855'e ait olduğunu göreceksiniz. Sonra da bişey yazmanıza gerek yok. Olabilir böyle göz yanılmaları.

Selamlar

• quote:

Orjinalden alıntı: nino

cevabınız için teşekkürler. bu SC-HT990 'la ilgili bir sorum olacak bunu almayı düşünüyorum; ancak okuduğum pek çok yerde altyazı problemleri olduğu yazıyor yani Türkçe karakterli altyazıları göstermiyormuş bunu düzeltmenin bir yolu var mı bu ürün için bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

???
  • O kural buradakilere sökmez bu gece
  • quote:

konu uzadı geiyik olsun dedim tam geyik oldu ..

2 linkide aynen açınca

SC-HT990 - 299 linklerdeki fotolar farklı
    http://www.panasonic.com.tr/urunler/SC%2DHT990
    http://www.panasonic.com.tr/liste.asp?mt=1&mc=22&sc=171 ------SC-HT990 --- resmine bak doğrumu

---------------------------------------------------------------------------

tam listeyi gece yarısımı yayınlanacak almadan önce bi ürünleri görüp kıyaslasaydık keşke

Yahu arkadaşlar, öldüreceksiniz beni,

Resim farklı demişsin, resim farklı değil aynı ürünün resmi. Sadece iki tane kule hoparlör bir tanesinde yok. Resimler farklı deyince ben direk ürünler mi farklı olarak bakıyorum. İlahi yani... @nofear72, en çok cevabı sana yazdım artık bir 65pv500 alırsın herhalde... 9999 YTL...

Selamlar

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.