Şimdi Ara

TEKOFAKS / PANASONIC'TEN %80'E VARAN İNDİRİMLERLE GARAJ GÜNLERİ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.623
Cevap
1
Favori
133.421
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim danışmak istediğim sadece eshop'ta ibareli ürünlerde indirim kapsamında olacak mı?
    Şimdiden teşekkürler

Bu arada SC-PT850'den bahseden arkadaşlar,
    Bu sistem kablolumu, kablosuzmu? Yardımcı olursanız sevinirim.

65pv500 alırsın herhalde... 9999 YTL...yok artık onu alamamda
    bi plazma istiyorum doğrusu bide arkadaşım bluray player istiyo yeterlimi
    tamam bana cevap yazma başka bir şey alamam yeterrrrr
  • Yalnız Sayın İsa Baltacı, bildiğim kadarıyla bu ilk oluyor. Böyle geniş kapsamlı bir internet indirimini günler öncesinden duyurmak ve insanların heyecanla açılış saatini beklemesi. Film fragmanı gibi arada bazı ürünler sızıyor Tebrik ederim ekibi, bu yaratıcı düşüncesinden dolayı. Hangi ürünlerin indirime gireceği, oranlarının ne olacağı kesin olarak belli değil ama normal teknoloji marketi açılışı gibi internet mağazasının açılışını bekliyoruz dört gözle

Orjinalden alıntı: maggie06

Merhaba,

Benim danışmak istediğim sadece eshop'ta ibareli ürünlerde indirim kapsamında olacak mı?
    Şimdiden teşekkürler

Birçok üründe indirim var. Şu an eshop'ta olan ürünleri dikkate almayın. Satılacak tüm ürünlerin yeniden girişi yapılıyor.

Selamlar
  • Merhaba,

Bir sorum daha olacak.
    Bir çok üründe indirim olacak derken; ses sistemlerinde şu anda sadece micro sistemler gözüküyor eshopta. Acaba technics ürünleride indirimli olarak satışa sunulacak mı?
  • İsa bey , benim gibi evinde bilgisayar olmayanlar için özel sipariş almayı düşünmüyor musunuz ? Örneğin ben blu-ray almayı çok istiyorum ama ertesi güne kalacağını sanmıyorum.DONANIM HABER üyeleri için böyle bir güzellik yaparsanız ödemeyi de hemen yapabiliriz.

fakat fiyatı diğer sitelerde en az 2000 ytl den başlıyor

http://www.hemdebufiyata.com.tr/ShowProduct.aspx?ID=96782

fakat burda 969 ytl biraz kafam karıştı

birde eshoptan indirimli alışveriş 21 inde ssat kaçta başlaycak gece 12?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 20 Mart 2008; 16:16:29 >

Orjinalden alıntı: rotasmmm

bende blu-ray alacam 299 süper fiyat

fakat fiyatı diğer sitelerde en az 2000 ytl den başlıyor

http://www.hemdebufiyata.com.tr/ShowProduct.aspx?ID=96782

fakat burda 969 ytl biraz kafam karıştı

Yani fiyatlar aşağıya doğru geliyor , blu-ray ları panasonikten alamasak da fazla üzülmememiz lazım.

Orjinalden alıntı: rotasmmm

23:59 yani tam 12:00'de...
    Ryzen3600, ASUS X370Pro, 16GB Crucial Ballistix Sport LT 3200Mhz Ram, RTX3060Ti, 2x250GB EVO 850 SSD Raid0, Samsung BX2350 led, Logitech Z5500 5 1 Digital, Momo Wheel, ThermalTake 650WToughPower, Armor Case...
  • İyi günler İsa bey,

Ben biraz önce havale için deneme yaptım sitenizde havaleyi yapmadan alış-verişe onay veriliyor. Şimdi biz gece 12de havaleyi seçip ürünleri satın alsak nekadar süre içinde havale yapmamız gerekir? Havaleyi ertesi sabah yapsak olur mu?Bunu şunun için sölüyorum istediğimiz ürünü biz havaleyle uğraşırken başkası kapmasın diye. Başka sitelerde de havala için 24 saat bekleniyor galiba yani ürün bize ayrılıyor 24 içinde havale yapılmazsa alış-veriş iptal oluyor. Bu şekilde olursa çok seviniriz.

quote:

Orjinalden alıntı: isabaltaci

quote:

Orjinalden alıntı: nino

iyi günler eft yaparak ürün almak istiyorum; ancak bildiğim kadarıyla eft işlerinde süreç biraz uzun oluyordu bu konuda biraz bilgilendirebilirseniz sevinirim

bu gece 12den sonra ürünü eft yoluyla satın almak istediğimde izlemem gereken süreç nasıl olacak bu konuda bilgilendirebilir misiniz? Önce siparişi onaylayıp ondan sonra eft ile ücreti mi ödüyoruz ya da nasıl olacak??? bu konuda bilgilendirme yaparsanız sevinirim.

EFT Yapacak arkadaşlar, eft yaptıktan sonra dekontu ya da eft emrini bana email atarlarsa işleme alacağız. Havale ile alanlar için zaten online kontrol yapılacağı için sorun olmayacaktır.

Mail adresim= isabaltaci@biyer.com

Selamlar

• quote:

Orjinalden alıntı: jeomert

İyi günler İsa bey,

Ben biraz önce havale için deneme yaptım sitenizde havaleyi yapmadan alış-verişe onay veriliyor. Şimdi biz gece 12de havaleyi seçip ürünleri satın alsak nekadar süre içinde havale yapmamız gerekir? Havaleyi ertesi sabah yapsak olur mu?Bunu şunun için sölüyorum istediğimiz ürünü biz havaleyle uğraşırken başkası kapmasın diye. Başka sitelerde de havala için 24 saat bekleniyor galiba yani ürün bize ayrılıyor 24 içinde havale yapılmazsa alış-veriş iptal oluyor. Bu şekilde olursa çok seviniriz.

quote:

quote:

iyi günler eft yaparak ürün almak istiyorum; ancak bildiğim kadarıyla eft işlerinde süreç biraz uzun oluyordu bu konuda biraz bilgilendirebilirseniz sevinirim

bu gece 12den sonra ürünü eft yoluyla satın almak istediğimde izlemem gereken süreç nasıl olacak bu konuda bilgilendirebilir misiniz? Önce siparişi onaylayıp ondan sonra eft ile ücreti mi ödüyoruz ya da nasıl olacak??? bu konuda bilgilendirme yaparsanız sevinirim.

EFT Yapacak arkadaşlar, eft yaptıktan sonra dekontu ya da eft emrini bana email atarlarsa işleme alacağız. Havale ile alanlar için zaten online kontrol yapılacağı için sorun olmayacaktır.

Selamlar

Dediğim gibi o saatte alışveriş yapan arkadaşlar için söylüyorum. Alışverişi yaptıktan sonra eft dekontunu mail atmayan arkadaşların siparişi sabah iptal edilecektir. Eft yapıp dekontunu mail atıp ödeme yapmayan arkadaşları da kara listeye almak niyetindeyiz. (Sonuçta insanların sırası yenmiş oluyor)

Havaleyi zaten anında görebiliyor olacağız.

Selamlar

• Ben kullanıyorum,kablolu bir ürün ama çok şık ve altyazı sorunu olmayan bir model.. Şu an piyasada 1000 lira civarında..

Benim plazmam ve ses sistemin panasonic marka, panasoniccilere ekstra indirim isteriz

quote:

Orjinalden alıntı: maggie06

Merhaba,

Şimdiden teşekkürler

Ben yolladım ama bir tey'id almadım.
    DH üyelerine extra indirim söz konusu mu ?

ayrıca ben biraz farklı bir kaç ürünün peşindeyim.
    DMW-LT55
    DMW-LW55
    Digital kamera lensleri.
    Bu ürünlerden indirime dahil olacak olan var mı ?
    Varsa oran ne civarda olur bilgi verebilir misiniz ??
    ve tabii en önemlisi bu lensler DMC-FZ8K ile uyumlu mu ?

Teşekkürler..
    ettigini yapmak insan olmak için kafidir. Mustafa Kemal ATATÜRK Google Grubumuza beklerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheGodIsNoWhere77

isimlerimizi ve e-mail'lerimizi istemiştiniz İsa bey.
    Ben yolladım ama bir tey'id almadım.
    DH üyelerine extra indirim söz konusu mu ?

ayrıca ben biraz farklı bir kaç ürünün peşindeyim.
    DMW-LT55
    DMW-LW55
    Digital kamera lensleri.
    Bu ürünlerden indirime dahil olacak olan var mı ?
    Varsa oran ne civarda olur bilgi verebilir misiniz ??
    ve tabii en önemlisi bu lensler DMC-FZ8K ile uyumlu mu ?

Teşekkürler..

Arkadaşlar Lütfen Forumda yazılanları okuyun... Bundan sonra aynı soruları cevaplayamayacağım maalesef. Bu son.

e-mailleri daha sonraki dönemlerde DH'ye özel indirimli ya da avantajlı ürün olduğunda önceden bildirmek üzere database olsun diye istedim. Bu konuda yazdığımı okursanız gayet açık ve net.

"BU KAMPANYA DAHİLİNDE DH ÜYELERİNE HERHANGİ BİR İNDİRİM SAĞLANAYAMAYACAKTIR. DAHA SONRAKİ DÖNEMLERDE PATRONA "DH'DEN 300 ÜYE VAR. BU ÜYELERE ÖZEL İNDİRİMLER YAPACAĞIM DİYE ÖNERİLERİM OLACAK." OLAY BU..

Ayrıca PM atan arkadaşlardan sadece üyelikleri sorunlu olanlara cevap atıyorum. Cevap gelmedi ise sorun yok demektir.

Anlaşılmayan bir durum yoktur umarım.

Selamlar

• Herkese iyi alışverişler, bu gece unutup erkenden yatmayın
    • 13" MacBook 2.4 GHz Retina 2.4 GHz çift çekirdekli Intel Core i5 2.9 GHz'e kadar Turbo Boost 8 GB 1600 MHz bellek 256 GB PCIe tabanlı flash depolama Intel Iris Graphics 9 saat pil
  • bugün akşam saat 10dan sonra istanbulun bazı ilçelerinde elektrik kesintisi olacakmış haberiniz olsun arkadaşlar.

quote:

Orjinalden alıntı: jeomert

İyi günler İsa bey,

quote:

quote:

Selamlar

Dediğim gibi o saatte alışveriş yapan arkadaşlar için söylüyorum. Alışverişi yaptıktan sonra eft dekontunu mail atmayan arkadaşların siparişi sabah iptal edilecektir. Eft yapıp dekontunu mail atıp ödeme yapmayan arkadaşları da kara listeye almak niyetindeyiz. (Sonuçta insanların sırası yenmiş oluyor)

Havaleyi zaten anında görebiliyor olacağız.

Selamlar

Arkadaşın dediği gibi bende geceye hazırlık açısından havale ile deneme yaptım ve onay kodu verildi sonra iptal ettim haliyle. Gece orada sectiğimiz banka hesap numarasına belirtilen miktarı yatıracağız. Bunda anlaştık. Onay kodu havale ile alımda verildiğinde biz yarın havaleyi yaparsak ürünü alıyoruz. Arkadasın dediği gibi onay kodunu aldıkdan 24 saat içinde yada ne kadarsa havale yapıncaya kadar ürün bizim için rezerve oluyor değil mi ?

Bunu soruyorum çünkü cevabınızda ne demek istediğinizi tam anlayamadım mağzur görün.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.