Şimdi Ara

Teknosanın güzel bir rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık bir ay önce arkadaşım ile birlikte ps4 siparişi verdik yerel bir mağazadan. Bugün aradılar ürününüz geldi diye biz de büyük bir heyecanla gitti. Adam anlattı işte iki kişi sipariş etti dedi, iki ürün var elimizde dedi. Sonra aramaya başladılar depoda falan bulamadılar ps4'ü. Biz bekliyoruz tabii kasada, bakıyoruz üç tane çalışan geldi, biri geliyo bulamıyo diğerini çağırıyo, o da bulamıyo diğerini arıyo başkası geliyo falan derken bizim ps4 bulunamadı. Bilgisayardan bakıyorlar var gözüküyo ama yok. Bir süre sonra kasadaki çekmeceleri aramaya başladılar. Bizde izliyoruz tabii biran önce bulunsun da gidelim diye, bi çalışan da moral veriyo buluruz diyo işte siz rahat olun falan diyo. Bekle allah bekle 1 saat bekledik bizim ps4'ü zaten ayırtmışız almadan gitmeyiz umuduyla bakıyoruz, sonra diğer çalışanları aramaya başladılar. İki üç kişiyi aradıktan sonra en son satıldığını öğrendik bizim ps4'ün ne olduğunu şaşırdık öyle kaldık, ee madem dedik diğer ps4'ü alalım zaten iki tane varmış biri satılmış, diğerini almayı düşündük, olmaz dediler o ayırtılmış satarlarsa şirket politikasını çiğnerlermiş. Ya bizimki de ayırtıldı dedik, sizinki satıldı dediler. Biz de döndük geri. Gülsek mi ağlasak mı, bilemedik.

• Orda olsam ortalığı ateşe verirdim. Kendi siparişimi satıyorlar ama başkasının siparişini de bana vermiyorlar.. Oldu cnm .s .s
  • bende olay cikarirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoodGateWay

Orda olsam ortalığı ateşe verirdim. Kendi siparişimi satıyorlar ama başkasının siparişini de bana vermiyorlar.. Oldu cnm .s .s

Şunu anlamıyorum birader, bu makine fabrikadan çıkarken bizim adımıza mı çıkıyor ? Ben başka makine alamıyor muyum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProtonStark

quote:

Orijinalden alıntı: GoodGateWay

Orda olsam ortalığı ateşe verirdim. Kendi siparişimi satıyorlar ama başkasının siparişini de bana vermiyorlar.. Oldu cnm .s .s

Şunu anlamıyorum birader, bu makine fabrikadan çıkarken bizim adımıza mı çıkıyor ? Ben başka makine alamıyor muyum ?

ürünü neden ön siparis ediyorsunuz ki hem pahaliya geliyor hem sorun yasiyorsun onun yerine gelsin toplu halde gidin alın hem daha ucuz oluyor.bildigim kadariyls sonylerde zibille ps4 var hem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • noter
  • Teknosa turuncu indirimi samsung galaxy s3 1999 tl yerine 1299 tl bu fiyatlar neye göre rekabet kurulu niye ceza kesmiyor bu dalaveracılara anlamıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok üzücü olay yaşadım
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.