Teknosada bir ürün beğendim diğer mağazalardada var ama pek farketmiyor fiyatı. Teknosa kötü desteğiyle ünlüdür. Fakat Teknosada çalışan bir akrabamız var. Eğer onun çalıştığı mağazadan alırsak hem ona avans vericeklermiş galiba hemde yardımcı olucak bir tanıdık falan olucak. Siz ne önerirsiniz. Ne olursa olsun Teknosadan birşey almayayım mı?
Düşüncelerinizi bekliyorum...
Teknosa'dan ziyade akrabanızdan alışveriş etmemenizi öneririm. İlerde yaşanacak bir sorunda bugünkü vaatler sizi üzebilir...
niye ya teknosa bu kadar kötümü. ben şimdiye kadar oradan bir kaç alışveriş yaptım ve hiç bir sorunla karşılaşmadım.
quote:
Orjinalden alıntı: soonymeister
niye ya teknosa bu kadar kötümü. ben şimdiye kadar oradan bir kaç alışveriş yaptım ve hiç bir sorunla karşılaşmadım.
bnde sorun yasamadım
Ben pc alıyodm pc yarın gelck dediler gittik öğlen gelck gittik yarın gelck yarın gittik akşama doğru dediler ne bu ya fln dedi babam kaç gündür beklediyonuz dedi adamın werdiği cevaba bakın:İsterseniz burdaki PC alabilirsiniz (bassettiği herkezin mıncıklayıp baktığı bilgisayar inanabiliyor musununuz ve biz ona 1500ylt wercem b*k weririm ben onlara sonra gittik İzmirde Tekmar diye bir yerden aldık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme