Şimdi Ara

Teknosa vakası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 GÜN ÖNCE TEKNOSADAN casper noteebook aldım eve geldim şevkle power buton una bastım ve o an şevkim kırıldı lcd nin sağ alt köşesi silik simsiyah ve ram i 256 görüyordu(512 olduğu halde) saat akşam 6 buçuktu direk atladım arabaya gittim teknosaya ve cıngar çıkardım değiştirmediler kutuyu açtığım için geri almadılar garantisi olduğu halde yarın getirin deddiler ..........ne yapaıımmm çıldırcaaaaammmmmmm

• aga walla böle bir durumda nasıl nasıl değiştirmeleri lazzım olmadı bi casper servisine gidip ayıplı ürün die rapor alırsın, o zaman seve seve değiştirirler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk172 -- 26 Ekim 2005, 20:57:59 >
  • geçmiş olsun.bu ilk teknosa vakası değil.bu teknosa beni düşündürmeye başladı.
  • yaww ne zaman gitsem yarın gel diyolar lütfen yorum yazarmsınız??
  • arkadaşım sen ne diye aldın ürünü ne çıktı ilkin onu söle bakim...
    seni yanlışmı bilgilendirdiler yoksa sen sazan gibi atlayıp aldınmı....¿
  • Son günlerde bu foruma ne çok katılım var... Her gün yeni üyeler katılıyor... Baya rating yapan bir forum olsa gerek
  • bilgisayari ve parcalarini DİREK bilgisayarcidan alacaksin arkadas. bu boyle. malesef.sonra cook ugrasiyon bende cok ugrastim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer gene yarın gel derlerse istifini bozmadan "çok güzel, o halde yarın avukatımla gelirim, zabıt tuttururum ve sizi tüketici mahkemesine veririm, sanırım en iyisi bu" de.. Gene tırsmazlarsa git tüketici masalarına şikayet et. Konuları çabuk çözüyorlar.
  • souln beyler freeedom laflarına dikkat et
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: esarikaya

Son günlerde bu foruma ne çok katılım var... Her gün yeni üyeler katılıyor... Baya rating yapan bir forum olsa gerek
  • allah bildiği gibi yapsın bunları. abi okudukca sinirlerim bozuluyor ya, nedir bu kandırmaca dalavereler. İşallah değiştirirler arkadaşım bırakma peşini
    quote:

Orjinalden alıntı: CuTe_BoY

4 GÜN ÖNCE TEKNOSADAN casper noteebook aldım eve geldim şevkle power buton una bastım ve o an şevkim kırıldı lcd nin sağ alt köşesi silik simsiyah ve ram i 256 görüyordu(512 olduğu halde) saat akşam 6 buçuktu direk atladım arabaya gittim teknosaya ve cıngar çıkardım değiştirmediler kutuyu açtığım için geri almadılar garantisi olduğu halde yarın getirin deddiler ..........ne yapaıımmm çıldırcaaaaammmmmmm
  • yahu arkadaşım bu tip ürünleri neden pcdepo.com dan almazsınızki bu kaçıncı teknosa vakkası
  • quote:

Son günlerde bu foruma ne çok katılım var... Her gün yeni üyeler katılıyor... Baya rating yapan bir forum olsa gerek

konu ne sen nediyosun çok katılım olcak tabi küsel bi site nihayetinde....
  • Arkadaşlar bu gibi katılımların birtek amacı var oda Pcdepo firmasının reklamını yapmak, teknosayı karalamak başka hiçbirşey değil.

quote:

Orjinalden alıntı: freedomx

quote:

• arkadaş ama doğru sölüyor ama reklam yapıyor hiç önemli değil, bundan gocunan pcdepo gibi olamayan, onların werdiği güveni insanlara weremeyen firmalar çatlasın!

forumlara bakarsan pek çok insan (bende dahil) pcdepo için gayet olumlu şeyler sölüyor ki bu insanlar forumları sık sık kullanan we insanlara yardımcı olmaya çalışsan insanlar. bunların hepside pcdepo nun başının altındamı çıkıyor. işleri güçleri yok bir eleman tutmuşlar değişik nicklerle yazı mı yazdırıyorlar. pcdepo için gelen her olumlu mesaja "aha reklam yapıyor" die biri atlamasa olmaz sanki.

hadi biz hepimiz pcdepo çalışanı olalım, pcdepo için bize werdiği güvenden dolayı olumlu şeyler yazalım, iimiz gücümüz yok bi de üstüne teknosayı kötülemek içinmi uğraşıyor bu insanlar.

Bu forumu laptop almaya karar werdiğim zamandan beri aşağı yukarı 3 haftadır en fazla 1 aydır takip ediyorum. sadece burda yazılanlar değil teknosada bizzat gördüğüm olaylar sonucuda şunu gönül rahatlığı ile yazabilirim.

"teknosa insanları cebelleştiriyor, pcdepo yardımcı oluyor"

bu sözümüde tüm teknosa çalışanları yanlış anlamasın, aralarında elbet yardımcı olmak için canla başla çalışan insanlar wardır, ama bir kadar da kötü niyetli insan olduğu aşikar.

hadi inanmıyorsun adam reklam yapıyor diyorsun, ya böle bir olay yaşanmışsa, adamda o kadar para werdiği alet için moral zaten sıfırsa, derdini paylaşmak için yazmışsa...

Neyse kalın sağlıcakla, kazasız belasız kullanın laptoplarınızı
    quote:

Orjinalden alıntı: Pıncır

Arkadaşlar bu gibi katılımların birtek amacı var oda Pcdepo firmasının reklamını yapmak, teknosayı karalamak başka hiçbirşey değil.

quote:

quote:

• KARDEŞİM KUSURA BAKMA DA SEN BİRAZ SAFMISIN YOKSA KIT ZEKALIMISIN YA NASIL ARIZALI ÜRÜNÜ DEĞİŞTİRMİYO ADAMLAR, NASIL YARIN GEL DİYOR.

SANA CİDDEN BÖYLE DEDİLER VE SEN ARIZALI ÜRÜNLE ORDA 1-2 KİŞİNİN AĞZINA SIÇMADAN ORDAN AYRILDIYSAN BU YAPILANLAR SANA MÜSTEHAK ZATEN. PARAYI SOKAKTAN MI TOPLUYORSUN SEN.

EVET TEKNOSANIN YAPTIĞI ...BNELİKLERİ BİLİYORUZ AMA SENİN NORMAL ŞARTLAR ALTINDA VE ANLLATIKLARIN DOĞRU İSE O ARIZALI BİLGİSAYARI DEĞİŞTİREMEMEN İMKANSIZ.

YOKSA SEN PCDEPOCU FALAN MISIN, UYDURUYORMUSUN BUNLARI??????????????????????????????????????????????????

• arkadaşlar ne iş yahu ben dahil herkezi pcdepo çalışanı yaptınız forum yüzlerce pcdepo çalışanı kaynıyor desenize
  • ben misal verdim sadece
  • quote:

quote:

Sen önce güzel demeyi öğren... Anlayan anladı, sen anlamadıysan ben ne yapayım

• Nediyebilirim ki yarası olan gocunur öncelikle.

quote:

Orjinalden alıntı: osmanaga

arkadaş ama doğru sölüyor ama reklam yapıyor hiç önemli değil, bundan gocunan pcdepo gibi olamayan, onların werdiği güveni insanlara weremeyen firmalar çatlasın!

forumlara bakarsan pek çok insan (bende dahil) pcdepo için gayet olumlu şeyler sölüyor ki bu insanlar forumları sık sık kullanan we insanlara yardımcı olmaya çalışsan insanlar. bunların hepside pcdepo nun başının altındamı çıkıyor. işleri güçleri yok bir eleman tutmuşlar değişik nicklerle yazı mı yazdırıyorlar. pcdepo için gelen her olumlu mesaja "aha reklam yapıyor" die biri atlamasa olmaz sanki.

hadi biz hepimiz pcdepo çalışanı olalım, pcdepo için bize werdiği güvenden dolayı olumlu şeyler yazalım, iimiz gücümüz yok bi de üstüne teknosayı kötülemek içinmi uğraşıyor bu insanlar.

Bu forumu laptop almaya karar werdiğim zamandan beri aşağı yukarı 3 haftadır en fazla 1 aydır takip ediyorum. sadece burda yazılanlar değil teknosada bizzat gördüğüm olaylar sonucuda şunu gönül rahatlığı ile yazabilirim.

"teknosa insanları cebelleştiriyor, pcdepo yardımcı oluyor"

bu sözümüde tüm teknosa çalışanları yanlış anlamasın, aralarında elbet yardımcı olmak için canla başla çalışan insanlar wardır, ama bir kadar da kötü niyetli insan olduğu aşikar.

hadi inanmıyorsun adam reklam yapıyor diyorsun, ya böle bir olay yaşanmışsa, adamda o kadar para werdiği alet için moral zaten sıfırsa, derdini paylaşmak için yazmışsa...

Neyse kalın sağlıcakla, kazasız belasız kullanın laptoplarınızı
    quote:

Orjinalden alıntı: Pıncır

Arkadaşlar bu gibi katılımların birtek amacı var oda Pcdepo firmasının reklamını yapmak, teknosayı karalamak başka hiçbirşey değil.

quote:

quote:

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.