Şimdi Ara

TEKNOSA ŞAMPİYONLAR PAKETİ 397 TL SADECE 3 GÜNLÜĞÜNE (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
7
Favori
12.968
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kabul etmek zorunda bize de 50 ₺ çanak ücreti dediler Digiturk'ü aradık birisi alırlar dedi bir daha aradık bu sefer Teknosa kampanyasından alamazlar dediler ve ödemedik siz de kabul etmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyelik kurulum talebiniz YAMAN BURSA (90 224 2499180) bayisine yonlendirilmistir, Kurulum sirasinda Kimlik fotokopinizi hazir bulundurunuz. Iyi gunler dileriz, DIGITURK

Digiturk ile yaptığım gorusmede kayıtlara geçsin diye
    çanak+20 m kablo+30 tl diye tekrarlattim.
    Sıfırdan kurulum
    30 tl ile bu iş çözülecek mi bakalım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 29 Ekim 2016; 12:8:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

Uyelik kurulum talebiniz YAMAN BURSA (90 224 2499180) bayisine yonlendirilmistir, Kurulum sirasinda Kimlik fotokopinizi hazir bulundurunuz. Iyi gunler dileriz, DIGITURK

Sıfırdan kurulum

Hocam yaman bursa benden canak ucreti vs istedi ucretsiz kurulum yapmadı. 110 tl canak ucreti talep etti.lutfen kurulum yapturdiktan sonra bilgilendirirseniz tekrar sikayet edeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: thekoch

quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

Uyelik kurulum talebiniz YAMAN BURSA (90 224 2499180) bayisine yonlendirilmistir, Kurulum sirasinda Kimlik fotokopinizi hazir bulundurunuz. Iyi gunler dileriz, DIGITURK

Sıfırdan kurulum

Hocam yaman bursa benden canak ucreti vs istedi ucretsiz kurulum yapmadı. 110 tl canak ucreti talep etti.lutfen kurulum yapturdiktan sonra bilgilendirirseniz tekrar sikayet edeceğim

YAMAN i aradım

30+ 50 tl çanak parasi alırım dedi şerefsiz ler

Ya da çatıdaki sizin çanağa bağlarım dedi

Digitürk aradım

Şikayet kaydı oluştur dum

Bekliyorum..

• benim hiç receiverım yok tvnin içinde modulü var onun üzerinden hd yayın alıyorum sitedeki çanaktan paketi aldığımda ekstradan receiver almam gerekir mi?
  • Bu konu hakkinda bilgili oldugumu dusunuyorum. Ben su sekilde yaptim.

Senelerdir bu sekilde sifreli urunlerle digiturk kullaniyorum , hic bir sorun yasamadim . Fakat sayisini hatirlamadigim kereler bu tip yenileme yaptigim icin belki bir ikisinde yeni uyelik actirmis olabilirim ama cogunlukla mevcut uyeligime tanittirabildim , bu sekilde aktivasyon odenmezken esas olarak faks ,kutu getir goturu olmadan devam edebildim.

Bunun disinda yeni uyelik actirmak zorunlulugu (ya da o gun itibariyle kendi tercihim) olustugunda bu yeni uyeligi mevcut canak ve kablo tesisati olmayan bir adresimde baslatip hediye canak ve tesis hizmetinden yararlanma yolunu sectim , bu sayede tum adreslerime gerekli alt yapiyi kurdurmus oldum . Evet bu bir hak , ama mevcut adreste donatilar tamamsa size canak filan hediye etmiyorlar, 20 metre lnb kablosu birakmiyorlar . Mutlaka bu tesisatin olmadigi yerlere yeni uyelik actirmaniz menfaatiniz icabidir . Sonra kutuyu nereye istiyorsaniz tasirsiniz ,boylece her yerde eutelsat a bagli bir canak ve kablolamaniz olmus olur

Yeni uyelik actirma ya da mevcuta tanitma konusu boyle . Son kullanma tarihleri de cok onemli degil ,sifreler para yerine gectigi icin sureleri uzatiliyor . Sorun olmuyor.

Tum maclari izlemek istemenin ek bedeli ayda 10 TL , bu durumda butun lig maclari izlenebiliyor . Ayrica spor ekstra gibi seyleri senelik tek odeme olarak uyeligi baslatirken eklerseniz en ucuz fiyati almis olursunuz.

Digiturkte 3 tip uyelik vardi en son bu tip ek urunler icin . Ay ay odeme , taahhut verip ay ay odeme ,bir de en basta pesin odeme , haliyle son secenek ay bazinda en ucuz versiyon

Bu tip ekstralara da para vermek istemiyorsaniz , digiavantaj sitesinden ozellikle booking com ve herkesin zaten harcadigi urunleri alirsaniz her alisverisin 5% ini iade alirsiniz ,bununla da faturaniza yansiyan super lig farki, spor extra , mobil lig tv gibi seyler odenir , faturaniz surekli 0 TL cikar

Bu kampanya ozelinde de 397 TL uzerinden 15 TL magaza indirimi alip 382 liraya fiyati dusurebilir , denizbank bonus kullanarak 6 taksit ve 76 TL ekstre indiriminden faydalanabilirsiniz , bu durumda odeyeceginiz toplam tutar 300 liralar civarina duser

Bu da ayda 25 lira gibi bir rakam eder ,oldukca cazip

Fakat bu fiyat uyeligi ne tarihte actiracaginiza gore kucuk sapmalar gosterir . Yazin dondurabilirsiniz . Aksi takdirde 2-3 ay macsiz sekilde ayda bu parayi odemis olursunuz . Yayin ihalesini baska firma kazanirsa fiyat sizin icin 7 aylik gibi olacaktir cunku geri kalan icerikler zaten ucretsiz yayinlarda da mevcut

En kotu olasilikla , bugunlerde actirilan bir abonelik 7 ay yani mayis sonuna kadar ise yarar , bu da yaklasik ayda 40 liraya denk gelir

Baya detayli anlatmaya calistim

• Onceki sayfalardaki mesajim dikkatli okunmamis sanirim , tane tane dikkatlice okursaniz ayni sorulari sormazsiniz .Fakat orada tam deginemedigim bazi mevzular konusulmus

Oncelikle her ne kadar yaptim denen kisiye yalancisin diyecek haddim olmasa da , yeni acilan uyeliklerde aktivasyon bedeli alinmamasi soz konusu degil ,kesinlikle alinir.

Fakat mevcut uyeliklere sure uzatimi seklinde yapilmasi surecinde bir aktivasyon odenmiyor ,ki zaten aktivasyon ucretini odemeniz icin yeni uyelik acilmasi lazim. Ayni seyi tersten anlatmis oluyorum

Bir baska deyisle , telefonda "iyi 30 lira aktivasyonu alin beni ugrastirmayin bile deseniz alamazlar .."

Diger bir husus , indirim tanimlanmasina sok geciren biri vardi bu sayfada , bilgi dogrudur , indirim tanimlaniyor zaten bu sifreler ile , oradaki rakam da taahhutlu olarak bugun o uyeligi aldiginda ne odeyecektiysen , her faturada mali mevzuat geregi once aylik olarak faturalandiriliyor , sonra 761 liradan eksilte eksilte indirim yapiliyor. Eger ek ucret gerektirecek ,salon filmi , spor extra gibi seyler alindiysa bunlar elbette aylik olarak faturalandiriliyor

Diger bir konu , tum maclari kapsayacak sekilde 10 TL ye aboneligin genisletilmesi . Bunun bazi musteri hizmetleri yetkilisince bilinmemesini anliyorum. Bana da olmustu , fakat sonucunda her defasinda 10 TL fark odeyerek tum maclara genislettim uyeligi . Bu konuda sorun yasamazsiniz , bilmeyenlere denk gelince sifirdan tum maclarla ilgili fiyatlari soylerler , itibar etmeyin .

Son olarak , ileri donemde uyeligi bitecek kisiler erkenden uzatmasinlar , sebebi su , zaten cok karisik bir islem geliyor musteri hizmetlerindekilere , mevcut haklariniz bitince uyeligi uzatma girisiminde bulunun , neden derseniz , taahhut baslangicinizi , mevcutta 1 aylik mesela super lig tum maclar farkinizi kaybedebilirsiniz

Zaten bu son dedigim sadece aralikta uyeligi bitecekler icin , muhtemelen ocakta da kullanilir bu sifreler ama garanti veremem . Kasimda bitecekler zaten simdiden uzatsinlar , aralikta bitecekler (ki biri de benim) , bu islemi kasim sonunda yapsinlar (bu benim tavsiyemdir ,herkes ozgurdur)

Sonuc olarak bu sifreleri zamaninda alanlar asla pisman olmazlar, cok ucuza izlerler , senelerdir boyle yapiyorum

Bir de ipucu , bu tip uyeliklerin uzerine alinacak film , spor extra gibi seyleri aylik taahhutlu odemeyin , cunku zaten 1 sene bu sifrelerle taaahutlusunuz , senelik odeyin daha az odersiniz . (Fakat kimisi yaz aylarinda spor extrami dusurur sonra yine eklerim ugrasirim derse onu bilemem ,takip edenler oyle de yapabilirler)

Spor extraya gecen sifreli uzatimimda senelik 170 TL odemistim senelik . 14 liraya geliyor , daha Ucuz olur mu bilemiyorum , super lig farki da 10 TL

Boylece spor anlaminda full bir uyelik deniz bank bonusu ile indirim alabilmis olanlar icin yaklasik 600 liraya denk gelir , aylik da 50 TL olmus olur

• 397 tl devamhttp://teknosa.com/urunler/110240750/digiturk-12-aylik-giris-hd-film-dizi-veya-sampiyon

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhansar

Digitürk yine gösterdi digitürklüğünü;

-kuruluma gelen teknik servis elemanı 40TL aktivasyon ücreti istedi,
    -Satın aldığım paketin 3 aylık teknosa deneme paketi olduğunu aktivasyonun haricinde kullanılacak herşeyin ekstra ücrete tabi olduğunu söyledi,
    -20m kablonun ücretsiz olduğunu söyleyince, 20-25 metre kablo gidecek yere 40m kablo gider dedi(müşteri hizmetleri ile görüşürken 30m'ye indi)
    -apartmanda hali hazırda diğer dairelerin kullanabildiği merkezi sistemin eski olduğunu (mdu2) bu sisteme artık kurulum yapılmadığını bunu mdu5 ile değiştirmesi gerektiğini,swicthlerin dolu olduğunu ve yeni swicht takması gerektiğini söyledi ve bunlar için 160 TL ekstra ücret talep etti

Sonuç:Akşam 18:30'da sırf gelmiş olmak için gelen,kurulum yapma niyeti olmayan teknik eleman kurulum yapmadan ....... gitti

Yer:İstanbul/Beşiktaş

Böyle bihaber müşteri hizmetleri görmedim... Dünden beri problemleri mh ne anlatıyorum.Hala bana beşiktaş bölgesindeki teknik servisin smsini atıyorlar (dün akşamdan beri 6 sms geldi) ve o teknik servisin benim bölgeme de baktığını iddaa ediyorlar.
    Kurulum yapılacak 1. adres istabul beşiktaş avrupa yakası, 2.adres istanbul maltepe anadolu yakası
    şaka gibi

Anlaşılan digiturke hiç daha fazla bulaşmadan iade etmeli...

• Ürün halen satışta görülüyor. Açıkçası bu kadar çok stok var mıydı merak ediyorum. Umarım siparişleri iptal etmezler.
  • Bende bu sabah siparişi verdim ve iptal olmasın diye bekliyorum digitürkmüşteri hizmetlerini aradım aldığım üründen bahsettim kurulumda sadece 30 tl alındığını söyledi sıkıntı olursa biz hallederiz dediler ama olay şu çanak yok ise yeni çanak verilir ücret talep edilmez dediler varsa çanak ayarlanır dediler arkadaşlar ben dsmart da kullanıyorum bu sorun oluşturmayacak mı dsmart da çanak anten yönüyle oynarlar ise dsmart kanalları kaybolmayacak mı bana çanak anten sağlanamıyor mu sistem çanağı saklasam mı acaba :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: engonge23

Bende bu sabah siparişi verdim ve iptal olmasın diye bekliyorum digitürkmüşteri hizmetlerini aradım aldığım üründen bahsettim kurulumda sadece 30 tl alındığını söyledi sıkıntı olursa biz hallederiz dediler ama olay şu çanak yok ise yeni çanak verilir ücret talep edilmez dediler varsa çanak ayarlanır dediler arkadaşlar ben dsmart da kullanıyorum bu sorun oluşturmayacak mı dsmart da çanak anten yönüyle oynarlar ise dsmart kanalları kaybolmayacak mı bana çanak anten sağlanamıyor mu sistem çanağı saklasam mı acaba :-)

Bu pakette çanak kurulumu ücretsiz. İsterse 10 tane çanağınız olsun. Siz istedikten sonra çanak kurmak zorundalar. Yukarıdaki bir arkadaş "evinizde donatılar mevcutsa çanak vs. bırakmıyorlar" gibilerinden bir şey söylemiş. Böyle bir durum söz konusu değil. Ben de yıllardır şifreli Digiturk kullanıyorum. 3 Digiturk çanağım vardı, bu şifreyle üye oldum. Çanakların birine bağlattım kutuyu. Çanak, lnb ve 20 metre kabloyu aldım kenara koydum. Digiturk'e bakan çanağınız olsa dahi, bu paketle üye olurken hakkınız olan çanak setini mutlaka isteyin. Çanağı vermeye yanaşmayan teknik servis olursa, "kur o zaman çanağı kardeş" deyin. Buna da yanaşmazsa, "başka bayii çağıracağım topla kutuyu" deyin. Ya da "çanağı vermiyorsan ben de aktivasyon bedelini vermiyorum" deyin. İş yine çözülür.

Zaten 397 liralık bedelin içinde dış kurulum da var aslında. Kutunun üstüne yazıyor "kurulum ücretsiz, aktivasyon 30 tldir" diye. Niye parasını verdiğimiz şeyi almayalım ki ?

• BLUESTREAM kullanıcısına yanıt
    stok 60 dı

25 dakika önce alırken 38 di

şu an 45

anlamadım
  • Yukaridaki canak ile ilgili bilgi dogru degil . Digiturk teknik servislerine "musteriye her halukarda canak kablo lnb teslim edin" gibi bir bilgi vermiyor. Eger binada canak mevcut ise bu baglanti mevcut canaga yapiliyor , teknik olarak bir kapasite eksikligi ,dagiticida slot yoksa bunlarin giderilmesi baska bir konu. O zaman elbette yardimci olmak zorundalar

Fakat su dogru. Her yeni sifre ile sifirdan uyelik kurdururken farkli adreslere kurulum talep ederek bu ucretsiz ekipmanlardan talep edebilirsiniz. Yani sizin kac eviniz oldugu , onceden canak almis olmaniz yeni canak almaniza engel olmaz.

Yalniz eger binada mevcut canak ve mevcut alt yapi var ise yeni canak ve yan ekipmanlar hakkimdir diyerek isteyemezsiniz. Kablo misalen 10 metre kafi geldiyse ,hakkim 20 metre ,kes oradan 10 mt diyemezsiniz

Bunlar digiturk un teknik servis ile ilgili dokumanlarinda ve bilgilendirme metinlerinde acikca yazilidir
  • Bu rezil futbola neden para veriyorsunuz?
  • Teknosa şifresiyle üye olduysanız, binada çanak ve altyapı olsa bile, yeni çanak, lnb ve kablo hakkınızdır. İsterse 10 tane digiturk çanağı olsun. Talep edip de alamazsanız ona bir şey diyemem. Yeni çanak kur o zaman diyeceksiniz bu sefer de.

Kablo 10 metre kafi gelse bile, 20 metre olarak kestiririm. Bu da bir haktır. Ben belki salondan başka bir odaya taşıyacağım daha sonra kutuyu ? Ha teknik servis buna yanaşmadı mı ? Gel kardeş çanağa en uzak oda burası, buraya kur sistemi derim. İtiraz etme şansı var mı ? Yok.

Paket fiyatına dış kurulum dahil zaten. Hakkınızı arayın.

• Pazartesi günü sipariş verdim hala kargoda hiçbir hareketlilik yok neyi bekliyorlar anlaöadım

• Şimdi sonuç ne dediği gibi ben ikinci tv alacam birinde dsmart birinde lig tv bakıcam çanak verilmesi olması gereken mi değilmi ben bugün verdim siparişi hemen kargolamışlar

• Şimdi konustum mh ile

Yeniden Açıklayıcı mail atılmış bayilere bu konu ile ilgili

Çanak bedava..

• Bugün öğleden sonra Mall Of Istanbul'dan son 2 adet paketi biri kendim birisi babam için satın aldım. Aradım Digiturk müşteri hizmetlerini. Mevcut üyeliğime tanımlatamadım gitti. Hiçbir bilgileri yok. Teknosadan aldım diyince 3 aylık Teknosa deneme paketini söylüyorlar sadece. Bu paket için yeni üyelik olacak dediler. Ben de 1 paketi açmış bulunduğum için iade edemeyeceğimden iptal kaydı oluşturdum. İptal ettirip bu şifre ile yeniden başvuracağım. Açmadığım paketi de iade edeceğim.

Bu arada paketin arka yüzünde 31 Aralık 2015 son kullanma tarihi yazıyor. Ona da bir kıllanmadım değil.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.