Şimdi Ara

TEKNOSA ŞAMPİYONLAR PAKETİ 397 TL SADECE 3 GÜNLÜĞÜNE (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
7
Favori
12.968
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aktivasyon ücreti 30 tl yanlış anlaşılma olmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar fiyat uygun ben de aldim ancak risk icerdigini unutmayalim.
    Ligtv almayi dusunmeyen arkadaslar ucuz diye almasin bence.
    Gelecek sezonun yayin haklari henuz belli degil. Yani mayistan sonra avantajini yitirebilir bu paket.
    Ama benim gibi, bu olmasa da zaten ligtv bisekilde alacagim diyenler kacirmasin. Bu fiyata bi daha bulunmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aktivasyon ücreti ile ilgili bir uyarı, açıklama göremedim ben ama? Ya da gözden mi kaçırıyorum?

Düzeltme: Aktivasyon ücreti hiç bir yerde yazmıyor, iyice inceledim. İstesinler o zaman bakacağız!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kompetan -- 28 Ekim 2016; 18:12:56 >
  • oceanx35 kullanıcısına yanıt
    Hocam sadece Eutelsat mı faydalanabiliyor bu paketten? Kimse bunu cevaplamadı bende merkezi sistem var yeni taşındım sadece Türksat vardır diye düşünüyorum. Bunu alıp Türksat üzerinden bağlatabiliyor muyuz? Yoksa illa da Eutelsat çanak olacak yoksa yeni çanak mı kurulacak?
  • Arkadaşlar sadece mağazadan mı alınabiliyor internetten alınamıyor mu birde Çanak mı kurulması gerekiyor bunun için kaç para gerekiyor

• Ben de aldım valla.
    Salı günü kuracaklar
  • Arkadaşlar,son aktivasyon 31 aralık mı? Lütfen bana acil cevap verir misiniz?
  • k62545 kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar,

Digiturk'u beIN media aldı biliyorsundur.

Link burada.
    http://www.digiturk.com.tr/digihaber/bein-media-groupun-digiturku-satin-alma-sureci-tamamlandi

Adamlar katarlı, yani para bol :) Ben sanmıyorum Superligin başka bir gruba gideceğine.
  • engonge23 E kullanıcısına yanıt
    Ben teknosa.com dan aldım. Kargolandı diyor bekliyorum. Internet üzerinden de alınabiliyor yukarda linki veren bir arkadaş vardı.
  • Çift çanak varsa sıkıntı olmaz arkadaşlar. Tek çanak olanlarda türksattan eutelsata çevirecekler. Fakat Apartmanda Ortak çanak varsa ve bir çanaksa yeni bir çanak kurmak şart

• Kurulum yapan çeviriyorum

• son 60 adet
    sitede kalan
  • Digitürk yine gösterdi digitürklüğünü;

-kuruluma gelen teknik servis elemanı 40TL aktivasyon ücreti istedi,
    -Satın aldığım paketin 3 aylık teknosa deneme paketi olduğunu aktivasyonun haricinde kullanılacak herşeyin ekstra ücrete tabi olduğunu söyledi,
    -20m kablonun ücretsiz olduğunu söyleyince, 20-25 metre kablo gidecek yere 40m kablo gider dedi(müşteri hizmetleri ile görüşürken 30m'ye indi)
    -apartmanda hali hazırda diğer dairelerin kullanabildiği merkezi sistemin eski olduğunu (mdu2) bu sisteme artık kurulum yapılmadığını bunu mdu5 ile değiştirmesi gerektiğini,swicthlerin dolu olduğunu ve yeni swicht takması gerektiğini söyledi ve bunlar için 160 TL ekstra ücret talep etti

Sonuç:Akşam 18:30'da sırf gelmiş olmak için gelen,kurulum yapma niyeti olmayan teknik eleman kurulum yapmadan ....... gitti

Yer:İstanbul/Beşiktaş

• Kampanya ilk çıktığı zaman aldım çanak ve aktivasyon için sadece 30 tl para ödedim başka ücret odemedik ayrıca kurulumu yapan kişiler 300 tlye mal ettigimuziy duyunca çok şaşırdılar 160 tl neymiş biz senelik olarak aldık aynı paketi ve sadece 30 tl ödedik

• Arkadaşlar bazı yorumlardan dolayı az da olsa korktum birde mağazadan al indirimi nasıl oluyor anlamadim çoğu yerdeki bayi bu söylenen kıllığı yapıyormu ben çorumdayım burada kısıtlı bayi o yüzden elimizde kalmasın çanak annenin yerini düzenlerken ücret almıyorlar değilmi bir sorumda bu :-D

• quote:

Orijinalden alıntı: Atakan3595

quote:

Orijinalden alıntı: ugur2280

quote:

Orijinalden alıntı: Atakan3595

quote:

Orijinalden alıntı: ugur2280

quote:

Orijinalden alıntı: thekoch

quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

http://teknosa.com/urunler/110240750/digiturk-12-aylik-giris-hd-film-dizi-veya-sampiyon
    2 tane Aldım.
    1 tanesi ile eski uyeligimi 1 yıl uzattim..
    Plus kutu var,rica ettim o da 1 yıl ücretsiz devam..
    2.uyelik için ise;
    bu yeni uyeligi mevcut canak ve kablo tesisati olmayan bir adresimde baslatip hediye canak ve tesis hizmetinden yararlanma yolunu secicem
    Bu sayede tum adreslerde gerekli alt yapiyi kurdurmus olucam .
    Mevcut adreste donatilar tamamsa size canak filan hediye etmiyorlar, 20 metre lnb kablosu birakmiyorlar . Mutlaka bu tesisatin olmadigi yerlere yeni uyelik actirmaniz menfaatiniz icabidir . Sonra kutuyu nereye istiyorsaniz tasirsiniz ,boylece her yerde eutelsat a bagli bir canak ve kablolamaniz olmus olur
    Ben yazlığa taktiricam bu sefer.
    Evdeki sistem zaten hazir
    Hafta sonlari kutuyu veya kartı taşımak yeterli olacak ..

Hocam benim.evimde tesisat olmamasina ragmen canak anten icin 110 tl masrsf cikartiyor bayi.musteri hizmetleri ile gorustugumde sadece ic kurulumun ucretsiz olduğu yonunde bilgi verdi. Ama daha once ucretsiz kurduran arkadaslar oldu. Kurulum yaptirdiginizds bilgi verirseniz sevinirim.

Ben de dün aldım. Bugün bayi telefonla randevu istedi, Aktivasyon ücreti dışında kurulum ve çanak ücreti de ödemeniz gerekiyor dedi. Bende ödemem diyerek müşteri hizmetlerini aradım. Müşteri Hizmetleri de ödememeniz gerekiyor dedi. Bayi yine de ısrar ediyor ödeyeceksiniz diye. Ne yapmam gerekiyor? Kurulum yaptıran arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Müşteri hizmetlerini arayıp, "falanca bayiiniz Teknosa kampanyasıyla üye olmama rağmen çanak kurulum ücreti istiyor, ben bunlarla muhatab olmak istemiyorum, beni başka servise yönlendirin" deyin. Ya eşşek gibi ücretsiz çanağı kuracaklar ya da başka servis gelecek.
    Ek: Müşteri hizmetleri ile yapacağınız görüşmeyi kayıt edin. Ben öyle yaptım. Çanak ücreti isteselerdi dinletecektim. Zaten epey laflar hazırlamıştım

Aynen dediğiniz gibi yaptım. Başka bayiye yönlendirdi. Bakalım bu bayi ne diyecek.

Sonucu yazarsınız hocam. Ama kesinlikle çanak için para istememeleri gerekiyor.

İlk bayi aktivasyon ücreti haricinde kurulum ücreti için para isteyince müşteri hizmetlerini arayarak başka bayiye yönlendirdim. Diğer bayi geldi ve kurulumu ücretsiz yaptı. Ancak 10 TL kablo parası istedi. Bende lanet olsun dedim aktivasyon ile birlikte 40 TL verdim. Kurulum tamamlandı. Kurulum için ücret isteyen bayiler için müşteri hizmetlerini arayarak diğer bayilere yönlendirme yapın. Bu arada Yer : Adana.

• erkftp kullanıcısına yanıt
    bence maç paketini al filmi internetten torrentten izlersin biraz saksıyı çalıştır :))
  • kurulum icin bayiyi aradım canak anten parası 120 tl diyor dedim digiturk beni aradı butun kurulum bana ait sadce 30 tl aktivasyon ücreti var ddim adam kabul etmiyor ne yapmam gerek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fevzi17 -- 29 Ekim 2016; 10:36:41 >
  • internetten satın aldım kargo 3 gün önce teslim etti. dış paket jelatini açtım ama kurulum vs yaptırmadım henüz. vazgeçsem paramı iade alabilirmiyim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.