Şimdi Ara

Teknosa Mağaza Rehberi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
4
Favori
965
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu buraya taşıyorum. Eski konu BUDUR. Konu sıcak fırsatları ilgilendiriyor.

Teknosada ki indirimler malum. Fakat çalışanları vurdumduymazlığı yüzünden çoğu kişi hem zaman hemde yol parası kaybediyor. Gittiğim yerlerden derlediğim rehberi hazırladım. En azından bir ölçüde zaman kaybetmezsiniz. Siz de gittiğiniz yerleri anlatarak katkı sunabilirsiniz.

YENIBOSNA STARCITY EXXTRA

Girişten itibaren depoyu andıran bir tarafı var. İnternetten stok kontrolü yapıp gittiğim ürünleri reyonlarda bulamadım. Mecburen ve istemeye istemeye elemana gittim. Ürünleri gösterdim. Tabi aynı bahaneler başladı. Stok yok, ürün kırık vs. Israr edince aynen şu dendi. "Sana o ürünlerin kalacağını mı sanıyorsun. Çoktan aramızda paylaştık. Git pahalı ürünlere bak. " Hiç bir şey demeden çıktım.

ZEYTINBURNU OLIVIUM EXTRA

Şube daha çok depoyu andırıyor. TV bakarsanız herkes ilgilenmek istiyor. Sanırım komisyon alıyorlar. İki şube çalışanı ile konuşmaya başladım. Oradan kadın bir soru sordu. Aynen şu cevap " Görmüyor musun burada konuşuyorum " dendi. Kadın bir şey diyemedi şaşkınlıktan herhalde konuşmadan çıktı şubeden. Bende biraz daha konuşup çıktım ürünlere bakmadan.

ATAKÖY GALLERIA EXTRA

Rastladığım en iyi şubelerden biri. Çalışanlar ilgili ve stoktan iki ürün verdiler. Son kutuları olmasına rağmen. Kırık veya kayıp demediler. Ürünleri de test etmem için yardımcı oldular. Şubeye gidilebilir.

SEFAKÖY ARMONIPARK OUTLET EXTRA

Çalışanların herhangi bir ilgisi yok. Stok sorunca klasikleşmiş cevaplar. Ürünler kayıp veya bozuk. Zaman kaybetmeyin boşuna.

IKITELLI MALL OF EXXTRA

Genel olarak vasat çalışan ilgisi. Bir şey sorunca cevap veriyorlar ama her zaman ki gibi stokta gözüken ürünler ortalıkta yok. Şube aşırı büyük ama içi boş.

HALKALI ARENAPARK EXXTRA

Çalışanlar yardımcı sayılır. 2 ürün için depoya girdiler. En az 7-8 dakika kaldılar. Bir ürünü bulduk dediler aldım. Şansınızı deneyebilirsiniz. Özellikle mağaza müdürü stok olmaması için üzgünüm dedi. Bu da bir şey.

Size tavsiyem küçük şubeleri tercih edin. Çalışan az olduğu için ürünler de az ama daha ilgililer.

KONUYA EK OLARAK - ŞİKAYETLERİ AÇMAK İÇİN "ALINTILARI GÖSTER"E TIKLAYIN

quote:

Orijinalden alıntı: 15534

YENIBOSNA STARCITY EXXTRA

En rezil Teknosa mağazası..

Kampanyalı ürünleri depoda saklıyorlar.
    5 ürün istedim, 1 tanesini Müşteri Hizmetlerini arayıp şikayet edeceğim deyince ZORLA aldım!!!
    Mantığa bakın.. Ürün kampanyalı ama depoda saklıyorlar.
    Müşteri ürünü soruncada binbirtürlü bahane!!!! Koy mağazanın bir kenarına, kırık mı çıkık mı, müşteri karar versin!!!
    Mağaza içindeki ürün fiyatları, güvenilmez!!! Fiyatları özellikle değiştirmediklerini düşünüyorum!!! Satılmasını istemiyor gibiler..
    Sanki ürün satılırsa mağaza kapanacakmış gibiler... Kapanacaklar listesinde YENIBOSNA STARCITY EXXTRA nın olduğunu tahmin ediyorum!!!

quote:

Orijinalden alıntı: gamblerbarbo

Ankara Ankamall:
    Direk ugrasmayin, hele mehmet uzumcu varsa direk arkadasa kufredin cikin kendinize ve Turkiye'mize katkida bulunursunuz. Felaket kalabalik ve giden insan tipide cok farkli diger magazalara gore, kasada sorun cikmasin (bende oldu).
    Ankara Armada:
    Urun bulursaniz harika, ozellikle beyaz esya, mutfak urunleri gibi tv/telefon/bilgisayar olmayan seyler konusunda cok iyiler, bana denk gelen adamlar da (isimlerini unuttum) iyilerdi. Fiyatlari da inanilmaz ucuz, hala da mal bulunabilir.
    Ankara Forum Outlet:
    Muhammed Aras/Ibrahim (gozluklu ve biyikli biri) den yardim isteyin ederler, ama depoya yolunuz dusup Sefa gelirse geri donun baska adam bulun. Muhammed beyin var dedigi hdd'yi sefa direk yok dedi savaladi, ibrahim beyden istedim iceriden 3 tane getirdi. :)
    Ankara Cepa:
    Bu sabah LG dock almaya gittim, sordum adam sallamadi zorladim stok bakti kapali kutu depoda var ama basladi saymaya acity'de antareste vs bulursunuz diye, kentpark gordum ona gittim. Magaza sanirim kapanmiyor hala hersey eski fiyatina yakin.
    Ankara Kentpark:
    Ankaradaki en rahat deneyim diyebilirim, bu sabah orda olan arkadas ve magaza muduru Serdal bey bayagi yardimci insanlar. Dort duvardan biri oldugu gibi sari etiketli, aradiginiz sey orada olabilir niyeyse sitesinde gorunmuyor ama stok fena degil bakmanizi tavsiye ederim.

Ankarada bana yakin baska kaldi mi bilmiyorum, ama kaldiysa da yagmalandigini var sayarak ugrasmadim fazlasiyla. Bana soylenen 26 Agustos'ta kapanackmis bir cok magaza, o zamana kadar rahat devam edecek gibi duruyor.

quote:

Orijinalden alıntı: smd

Tekirdag Corlu Orion'dakiler bilgisiz, Trend Arenadakiler cakal. Yahu Trend Arenada kasanin onunde Duracell 13+5 pillerden vardi gozumun onunde olan sey (urun kodunu verdikten sonra gordum.) adam inatla yok diyor. Bir klavye sordum, mudure benzeyen biri var ama 3-4 yillik o, verirsem yarin geri getirirsin dedi vs. vs.

quote:

Orijinalden alıntı: KaFKa

İstanbul Marmara Forum Teknosa'da fırsat ürünü olan Tp-Link 600ac wifi adaptörünü aldım kasaya giderken kontrol edeyim dedim açtım baktım kutuda her şey var adaptör yok. Cihangir adlı personelden yardım istedim, çalmışlardır içinden dedi. Stoktan bakmasını rica ettim 3 tane daha görünüyor ama her zamanki gibi göz ucuyla formaliteden bir sağa bir sola bakıp yoktur satılmış dedi. Dedim stokta görünüyor, hadi kutunun içindekini çıkarıp çalmışlar, diğer üçü nerede, pişkin pişkin, onları da çalmışlar demek ki diyor. Yani beden diliyle "Bunları size yedirmeyiz, boşuna uğraşma" diyor. Kantarın topuzunu iyice kaçırmış bunlar. Hadi nimetlerinden faydalan tamam da üç tane beş tane ne yapacaksın kardeşim, birini sakladın kendine, diğerlerini nereye monte edeceksin.

quote:

Orijinalden alıntı: durmanow

Ankamall ve anteras kanser ediyor adamı
    Ankamall e fakir bonnie süpürge için gittim internette gördüğüm hiçbir fırsatı reyonda göremedim birtek g105 i gördüm internette 60 tl ama mağazada 120 tl idi
    Süpürgeye gelecek olursak tabiki de reyonda yoktu .
    En yakın görevliye sormak gibi bi hata da bulunduk yan yana 3 kişiden 1 i kalmadı dedi 1 i arızalı depoda dedi ürünü görmek istiyorum denince ürün servise gitmiş oldu ayak üstü bimbir yalan !

Daha sonra anteras a gittim ordada el süpürgesine baktım gitmeden aradığımda 3 stok vardı . 2 si arızalı kırıkmış depoya giden elemanın dediğine göre sanırsam ürünleri böyle ayırıyorlar orda keza ürünün üstünde arızalı yazdığını sonradan fark etti zorla alabildim elinden ordaki prizden deneyince turp gibi olduğu şaşırtmadı . İnternette bi dünya stok gözüküyor anteras ta ama herşey depo da gelmesine de imkan yok.
    He bu arada ankamall deki eleman isim etiketi de takmıyordu promotör yazıyor yalnızca şikayet te edemiyorsunuz

quote:

Orijinalden alıntı: berkant19

Çorum çalışanlarını ekleyin hocam dolu elemanla dolmuşlar ama sanki ağızlarından lafı pıçakla alıyoruz. Müşteri geliyor ilgilecek birisini arıyor ama onlar kendi aralarında sohbet ediyolar. Kız eleman koymuşlar müşteri seçiyor resmen erkekler desen cins cins yüzlerinize bakıyolar bişeyden anladıkları da yok karma düzen gidiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: the_japan

İzmir balçova agora teknosa çalışanları fena değil. Bir tanesini kablosuz klavye (logitech k360) için depoya gönderdim, aradı taradı sonra ürün logitech servisine gönderilmiş dedi. Ben de fazla ısrar etmedim.

Balçova ege park teknosa görevlileri gayet iyiydi. Depo ile ilgilenen arkadaş sağolsun baya yardımcı oldu, aradığım klavyeyi depodan bulup getirdi ama kutusu ve ufak alıcısı olmayınca satın alamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspez -- 12 Temmuz 2016; 2:03:24 >

• starcitiye gittim, stokta var gözükenler tamirde dediler klasik olarak, depoda olamaz mı dedim, bizim depomuz yok ne varsa hepsi burda dedi :) mecburen inanmış gibi yaptık.

ek olarak 2 kişi pc başındaydı, bu telefonların hepsini toplamak lazım aslında dedi diğerine, kendi stoklarında olmayan başka telefonlar için başka mağazalara bakıyolardı. bi ürün sordum, sitede x fiyat, reyonda 2katı , eleman x + 20 tl fiyat çekti. bir süre sonra başkasına sordum sitede gözüken fiyatı söyledi.

yarın gün içinde mhz'i ararım artık, onlar da var derse bu sefer yine gidicem, bakalım ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

starcitiye gittim, stokta var gözükenler tamirde dediler klasik olarak, depoda olamaz mı dedim, bizim depomuz yok ne varsa hepsi burda dedi :) mecburen inanmış gibi yaptık.

ek olarak 2 kişi pc başındaydı, bu telefonların hepsini toplamak lazım aslında dedi diğerine, kendi stoklarında olmayan başka telefonlar için başka mağazalara bakıyolardı. bi ürün sordum, sitede x fiyat, reyonda 2katı , eleman x + 20 tl fiyat çekti. bir süre sonra başkasına sordum sitede gözüken fiyatı söyledi.

yarın gün içinde mhz'i ararım artık, onlar da var derse bu sefer yine gidicem, bakalım ne olacak

Ne ucuzsa bitmedi kalmadı kırık bozuk serviste. Tartışmadan oradan ürün almak imkansız. Dikkat ettiyseniz kasa arkalarında belirli aralıkla konmuş ürünler duruyor. Hepside piyasa fiyatının 3te1'i en azından. Ürün alırsanız haberdar edin. Sizin adınıza mutlu olurum

• Tekirdag Corlu Orion'dakiler bilgisiz, Trend Arenadakiler cakal. Yahu Trend Arenada kasanin onunde Duracell 13+5 pillerden vardi gozumun onunde olan sey (urun kodunu verdikten sonra gordum.) adam inatla yok diyor. Bir klavye sordum, mudure benzeyen biri var ama 3-4 yillik o, verirsem yarin geri getirirsin dedi vs. vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul Marmara Forum Teknosa'da fırsat ürünü olan Tp-Link 600ac wifi adaptörünü aldım kasaya giderken kontrol edeyim dedim açtım baktım kutuda her şey var adaptör yok. Cihangir adlı personelden yardım istedim, çalmışlardır içinden dedi. Stoktan bakmasını rica ettim 3 tane daha görünüyor ama her zamanki gibi göz ucuyla formaliteden bir sağa bir sola bakıp yoktur satılmış dedi. Dedim stokta görünüyor, hadi kutunun içindekini çıkarıp çalmışlar, diğer üçü nerede, pişkin pişkin, onları da çalmışlar demek ki diyor. Yani beden diliyle "Bunları size yedirmeyiz, boşuna uğraşma" diyor. Kantarın topuzunu iyice kaçırmış bunlar. Hadi nimetlerinden faydalan tamam da üç tane beş tane ne yapacaksın kardeşim, birini sakladın kendine, diğerlerini nereye monte edeceksin.

• Ankamall ve anteras kanser ediyor adamı
    Ankamall e fakir bonnie süpürge için gittim internette gördüğüm hiçbir fırsatı reyonda göremedim birtek g105 i gördüm internette 60 tl ama mağazada 120 tl idi
    Süpürgeye gelecek olursak tabiki de reyonda yoktu .
    En yakın görevliye sormak gibi bi hata da bulunduk yan yana 3 kişiden 1 i kalmadı dedi 1 i arızalı depoda dedi ürünü görmek istiyorum denince ürün servise gitmiş oldu ayak üstü bimbir yalan !

Daha sonra anteras a gittim ordada el süpürgesine baktım gitmeden aradığımda 3 stok vardı . 2 si arızalı kırıkmış depoya giden elemanın dediğine göre sanırsam ürünleri böyle ayırıyorlar orda keza ürünün üstünde arızalı yazdığını sonradan fark etti zorla alabildim elinden ordaki prizden deneyince turp gibi olduğu şaşırtmadı . İnternette bi dünya stok gözüküyor anteras ta ama herşey depo da gelmesine de imkan yok.
    He bu arada ankamall deki eleman isim etiketi de takmıyordu promotör yazıyor yalnızca şikayet te edemiyorsunuz

• Çorum çalışanlarını ekleyin hocam dolu elemanla dolmuşlar ama sanki ağızlarından lafı pıçakla alıyoruz. Müşteri geliyor ilgilecek birisini arıyor ama onlar kendi aralarında sohbet ediyolar. Kız eleman koymuşlar müşteri seçiyor resmen erkekler desen cins cins yüzlerinize bakıyolar bişeyden anladıkları da yok karma düzen gidiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İzmir balçova agora teknosa çalışanları fena değil. Bir tanesini kablosuz klavye (logitech k360) için depoya gönderdim, aradı taradı sonra ürün logitech servisine gönderilmiş dedi. Ben de fazla ısrar etmedim.

Balçova ege park teknosa görevlileri gayet iyiydi. Depo ile ilgilenen arkadaş sağolsun baya yardımcı oldu, aradığım klavyeyi depodan bulup getirdi ama kutusu ve ufak alıcısı olmayınca satın alamadım.
  • teknosanın çalışma şartları ağırda ondan mı çalışanlar böyle yoksa çalışma şartlaarı çok rahat olduğundamı böyle rahat hareket ediyorlar merak ettim, sabancı nasıl oluyorda böyle bir işleyişe göz yumuyor o da ayrı bir konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

Tekirdag Corlu Orion'dakiler bilgisiz, Trend Arenadakiler cakal. Yahu Trend Arenada kasanin onunde Duracell 13+5 pillerden vardi gozumun onunde olan sey (urun kodunu verdikten sonra gordum.) adam inatla yok diyor. Bir klavye sordum, mudure benzeyen biri var ama 3-4 yillik o, verirsem yarin geri getirirsin dedi vs. vs.

Çorlu orion dakilerin bilgisi var ama salak ayağına yatıyorlar. Haberleri yokmuş gibi yapıp talan ediyorlar kendileri. Bizzat şahidim olaylara.
  • bahakaya B kullanıcısına yanıt
    O da bir taktik sanirim. Adama urun kodu veriyorum teknosa calisani misiniz stoktan urun koduna kadar her seyi biliyorsunuz diyor bana.

• Mr.Fussy kullanıcısına yanıt
    Hocam ne zaman gitsem buradaki teknosada alayi telefon bolumunun etrafinda dolanip muhabbet ediyor. Tamam mal geldiginde zordur is belki ama onun disinda paso yatis yapiyorlar gozlemledigim kadariyla. (Subeden subeye degisir bu durum tabi)

• Bugün arandım. Şikayetlerimi söyledim. Bakalım değişen bir şey olacak mı?
  • Üstte taşıyalım.
  • Corludakiler de Luleburgazdakiler de aşırı ilgisiz. Kendilerine ucuz urunlerin stokları ayirmislar,diğer ürünlerle ilgilenenlere ise ilgi alaka muhteşem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Fussy

teknosanın çalışma şartları ağırda ondan mı çalışanlar böyle yoksa çalışma şartlaarı çok rahat olduğundamı böyle rahat hareket ediyorlar merak ettim, sabancı nasıl oluyorda böyle bir işleyişe göz yumuyor o da ayrı bir konu.

bugün ismini vermeyecegim bir magazada elemanların biriyle konuştum.abi ben 5 ay öncesine kadar 4-5 bin tl pirime para demiyordum.şimdi şimdi zordayız diyor.agır şartların karşılıgını almışlar yani.eleman hala işini yapıyor.arkadaş şu an az para alsada indirim için gidip müdürüyle konuştu.müdürü takmadı bile geçen gün çıktı bidaha indmez alıcaksınız alın dedi.maltepe park teknosadakiler sanki biz onlar için varmışız zannederek ne ilgi var ne bişey habire biyerlerden poşet çıkarıp kasaya götürüyorlar.5 kişi toplanmış geyik muhabbeti.anlamadım ......

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.