Şimdi Ara

Teknosa Mağaza Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
2
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu BURAYA taşıyorum. Konu sıcak fırsatları ilgilendiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspez -- 11 Temmuz 2016; 1:25:27 >

• kardeş tam donanımhaber ölücülerine yakışır bir işssizlik örneği, tebrikler.
  • Teknosan
  • Emeğine sağlık
  • İnsanlar ürün stok da görüp almak için gidip saatlerce yol çekenler var. Sonra eli boş dönenler var. Devamlı stok da olan ürün kırık bozuk kayıp diye laflardan dolayı. Böyle bir rehber oluşursa en azından sinir harbi olmadan mağazadan çıkacağını bilirsin.
  • e gitmeden arayin sizde subeyi elinizde bu urun var mi diye. ona gore gidersiniz. internette stokta gozuken magazalara kanip gitmeyin.

ayrica turkiyede genel olarak calisanlardan pek birsey beklemiyorum. kendi isimi kendim goruyorum magazada zaten. anca kendi beceremeyecegim birsey olursa birinden birsey istiyorum.
  • YENIBOSNA STARCITY EXXTRA

En rezil Teknosa mağazası..

Kampanyalı ürünleri depoda saklıyorlar.
    5 ürün istedim, 1 tanesini Müşteri Hizmetlerini arayıp şikayet edeceğim deyince ZORLA aldım!!!
    Mantığa bakın.. Ürün kampanyalı ama depoda saklıyorlar.
    Müşteri ürünü soruncada binbirtürlü bahane!!!! Koy mağazanın bir kenarına, kırık mı çıkık mı, müşteri karar versin!!!
    Mağaza içindeki ürün fiyatları, güvenilmez!!! Fiyatları özellikle değiştirmediklerini düşünüyorum!!! Satılmasını istemiyor gibiler..
    Sanki ürün satılırsa mağaza kapanacakmış gibiler... Kapanacaklar listesinde YENIBOSNA STARCITY EXXTRA nın olduğunu tahmin ediyorum!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-58B080CCF -- 10 Temmuz 2016; 18:02:50 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A101'de mağaza müdürüyüm
    8 yıl önce açıldı
    BİM VE A101 MAĞZA AÇILIŞLARI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gayet iyi bir konu. Ne yani olanlar gizli sakli mi kalsin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara Ankamall:
    Direk ugrasmayin, hele mehmet uzumcu varsa direk arkadasa kufredin cikin kendinize ve Turkiye'mize katkida bulunursunuz. Felaket kalabalik ve giden insan tipide cok farkli diger magazalara gore, kasada sorun cikmasin (bende oldu).
    Ankara Armada:
    Urun bulursaniz harika, ozellikle beyaz esya, mutfak urunleri gibi tv/telefon/bilgisayar olmayan seyler konusunda cok iyiler, bana denk gelen adamlar da (isimlerini unuttum) iyilerdi. Fiyatlari da inanilmaz ucuz, hala da mal bulunabilir.
    Ankara Forum Outlet:
    Muhammed Aras/Ibrahim (gozluklu ve biyikli biri) den yardim isteyin ederler, ama depoya yolunuz dusup Sefa gelirse geri donun baska adam bulun. Muhammed beyin var dedigi hdd'yi sefa direk yok dedi savaladi, ibrahim beyden istedim iceriden 3 tane getirdi. :)
    Ankara Cepa:
    Bu sabah LG dock almaya gittim, sordum adam sallamadi zorladim stok bakti kapali kutu depoda var ama basladi saymaya acity'de antareste vs bulursunuz diye, kentpark gordum ona gittim. Magaza sanirim kapanmiyor hala hersey eski fiyatina yakin.
    Ankara Kentpark:
    Ankaradaki en rahat deneyim diyebilirim, bu sabah orda olan arkadas ve magaza muduru Serdal bey bayagi yardimci insanlar. Dort duvardan biri oldugu gibi sari etiketli, aradiginiz sey orada olabilir niyeyse sitesinde gorunmuyor ama stok fena degil bakmanizi tavsiye ederim.

Ankarada bana yakin baska kaldi mi bilmiyorum, ama kaldiysa da yagmalandigini var sayarak ugrasmadim fazlasiyla. Bana soylenen 26 Agustos'ta kapanackmis bir cok magaza, o zamana kadar rahat devam edecek gibi duruyor.

• Anladığım kadarıyla elit lokasyon'la doğru orantılı, çalışanlar değişiyor.
  • Mail adresi var mı şikayetleri iletebileceğim.Teknosa sitesinde karakter sınırlaması var.
  • mehmet üzümcü ankamall bu adam teknosayı batırır karaktersiz herif
  • Nevsehir Forum Kapadokya Teknosa'ya yolunuz düserse magaza personeli Serdar Yalçin'i kesinlikle görünüz.
    Bir insan bu kadar yardimsever olamaz. Aldigim, aradigim ürünlerin fiyatyini üsenmeden defalarca beraber sorguladik.
    O kadar kibarki bir ürünün fiyatini düsük gördü. Ben almaktan vazgeçince, abi ben alabilir miyim almayacaksan evdede ihtiyaç var dedi.

Kisacasi böyle parmakla gösterilecek personel bulmak çok zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildirimr -- 10 Temmuz 2016; 22:16:18 >
  • gebze teknosa her ıstedıgımı aldım daha onceden aforos oldukları ıcın yemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: dafidaq

gebze teknosa her ıstedıgımı aldım daha onceden aforos oldukları ıcın yemez

adamlar cok can sıkıyor gırer gırmez sorguya cekıyorlar
  • Armoni park mağazasının müdürü çok iyi lakin elemanları hiçbir şekilde ürünleri vermiyorlar. Üstelik indirimli ürünler olduğunda toptancıya sattıklarını söylediler.
  • Bunu sadece teknosa ile sınırlamamak lazım. Güzel rehber olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursada aynı Kent meydanındaki teknosada ne sorsam yok dediler. Bursadan br ürün aldım diyeni de forumda görmedim. Yada bana rast gelmedi. Bu konu iyi olmuş yarın müsait olursam özellikle isim olarak yazacağım bakalım neler çıacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.