Şimdi Ara

Teknosa.com j7 pro 989 tl hk. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
10
Favori
10.257
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: VEBAL

Teknosa Nisan ayında kendi isteğiyle, benden onay almadan, verdiği 710 liralık hediye çeki için ilamsiz icra başlatmış, ticaret ahlakından uzak terbiyesiz bir firma, canı sıkıldıkça dava açıyor, hemde yalan beyanlar ile, savcılıkla görüştüm yalan beyanname davası açabilirim. Sanıyorlar ki kafadan açtıkları davaya istinaden kabul edip ödeme yapacağım, kusura bakmasınlar itiraz dilekçesi hazır, birde yalan beyannameden suç duyurusu dilekçesi hazırlarım.
    hocam ne yaptınız var mı bir gelişme?
  • quote:

Orijinalden alıntı: phatron_23

hocam ne yaptınız var mı bir gelişme?

Alıntıları Göster
    İlamsız icra henüz tebliğ edilmedi, bu hafta gelmese de gidip itiraz dilekçesi vereceğim.Çünkü Cuma günü tebliğ edilir ve itiraz edemezsem, 7 günlük itiraz sürem bayram tatili de olsa süreç işliyormuş ve zorda kalırım. Riske atmamak adına itiraz dilekçemi hazırladım. Bu hafta halledeceğim. Hepsiburada gibi siteler indirim çeki vs veriyor o zaman icra takibi başlatsın :) .
  • quote:

Orijinalden alıntı: VEBAL

İlamsız icra henüz tebliğ edilmedi, bu hafta gelmese de gidip itiraz dilekçesi vereceğim.Çünkü Cuma günü tebliğ edilir ve itiraz edemezsem, 7 günlük itiraz sürem bayram tatili de olsa süreç işliyormuş ve zorda kalırım. Riske atmamak adına itiraz dilekçemi hazırladım. Bu hafta halledeceğim. Hepsiburada gibi siteler indirim çeki vs veriyor o zaman icra takibi başlatsın :) .

Alıntıları Göster
    Genel müdür Bülen GÜRCAN ona da mail atın mutlaka okuyor

bgurcan@teknosa.com

• suatin kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim arkadaşım yazarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VEBAL kullanıcısına yanıt
    Hocam süreç Hakkı'nda arada paylaşımda bulunursanız sevinirim. Tebliğ edilmeden nerden haberiniz oldu acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • phatron_23 kullanıcısına yanıt
    Tabiki bilgi veririm, tebliğ edilmeden vatandas.uyap.gov.tr üzerinden hakkınızda açılan dava olup olmadığını, delilleri yüklenen bütün evrakları görebilirsiniz

• VEBAL kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. Süreçte Allah yardımcınız olsun.
  • phatron_23 kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun

• selamlar,
    ben de bu telefondan 2 adet almıştım ve iptal edilmişti. hh lehime karar verdi kararı teknosaya da gönderdim. aradım biz size bilgi vericez denildi. 3 hafta önce falan. ben 2-3 gğnde bir hesabımı kontrol ediyordum çek yüklendi mi diye. hiç birşey yoktu. bugün mail aldım 1420 tl hediye çeki hesabınıza yüklendi diye. fakat çeklerin son kullanma tariihi olarak dünkü tarih görünüyordu çek 18.08.2018-26.08.2018 tarihleri arasında kullanılabilir görünüyor ama belirtilen tarih aralığında birkaç kez kontrol etmeme rağmen çek yoktu. aradım hemen bu nasıl oluyor diye hatta beni bir 5 dakka falan bekletti müşteri temsilcisi biz size dönücez dedi. ne yapmam lazım?
  • oceanx35 kullanıcısına yanıt
    Merak etmeyin size de yüklerler. Teknosa müşteri hizmetleri biraz tuhaf. Aramak yerine iletişimden mesaj yazın. Dönüş oluyor.

• Görüşmelerim sonucunda çeki tekrar yükletebildim ama bu kez j7 pro stok yok. Hiç bir üründe kullanamıyorum çeki.

• quote:

Orijinalden alıntı: oceanx35

Görüşmelerim sonucunda çeki tekrar yükletebildim ama bu kez j7 pro stok yok. Hiç bir üründe kullanamıyorum çeki.
    Çeki kullanma telefonu vermek zorundalar.Hemen thh ara çek yüklediklerini ama telefonu stoktan kaldırdıklarını söyle.eğer bunu yapamzsan teknosa sana verdiği hediye çekini thh gönderiyor anlaştık diyor aa buda kanıtı diyor tabi thh yetkilileride bakıyor hediye çeki verilmiş dosyayı kapatıyor.Dosya kapanmadan thh ile görüş kapatmasınlar.Banada aynısını yaptılar telefonun stokları yoktu aynen bu şekilde aldım telefonu.
  • Aynen bana da 27 ağustosta son kullanma tarihi 24 ağustos olan Çek yüklemişler.

Şimdi Çek'i aktif etseler bile ürün stokta yok. Nasıl olacak bu iş çözemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: oceanx35

Görüşmelerim sonucunda çeki tekrar yükletebildim ama bu kez j7 pro stok yok. Hiç bir üründe kullanamıyorum çeki.
    GELİŞME VAR MI HOCAM?
  • her gün hem arayıp hem de mesaj yoluyla taciz etmemin faydası oldu mu bilmiyorum bugün aradılar ürünü stoğa koyduk tükenmeden alın dediler. bir siyah bir gold aldım çeki kullanarak. birini eşime birine kayınpedere vericem. kar edeyim derken bu işten sanırım zararlı çıktım:)
  • oceanx35 kullanıcısına yanıt
    Tşk ederim.
  • Merhabalar, bende biraz işlerimden dolayı biraz da savsaklamaktan başvurumu geç yaptım ve kuponlarımı yarın aktif olacak şekilde tanımlamışlar. Yalnız benim bir sorum var arkadaşın yaşadığı gibi j7 proda stok yok ancak kuponlarda da koşullarda her hangi bir ifade yok sadece şu ürüne kullanılabilir diye. Sizde koşullarda böyle ibare var mıydı? ona göre başka telefon bakacağım ya da teknosayla irtibata geçeceğim. Yardım eden olursa çok sevinirim, iyi forumlar
  • Telefon alıp da ihtiyacı olmayan varsa kapalı kutu olması kaydıyla satın alabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: crazydoc

Merhabalar, bende biraz işlerimden dolayı biraz da savsaklamaktan başvurumu geç yaptım ve kuponlarımı yarın aktif olacak şekilde tanımlamışlar. Yalnız benim bir sorum var arkadaşın yaşadığı gibi j7 proda stok yok ancak kuponlarda da koşullarda her hangi bir ifade yok sadece şu ürüne kullanılabilir diye. Sizde koşullarda böyle ibare var mıydı? ona göre başka telefon bakacağım ya da teknosayla irtibata geçeceğim. Yardım eden olursa çok sevinirim, iyi forumlar
    Kupon hesabına yüklendikten sonra sepete herhangi birşey at kupon kullanmak istediginde gözükmüyorsa sadece iptal edilen telefonunu alabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.