Şimdi Ara

Teknosa.com j7 pro 989 tl hk. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
10
Favori
10.257
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

3 defa email ile uzun uzun açıkladığım halde bugün arayıp siz üçüncü karar için ibrarname imzalamamışsınız dedi
    ben de almadığım ürün için ibrarname imzalamam deyip yüzüne kapattım

bu iş icrada biter

Bana verdiklere cevaba bak..

Hakem heyeti kararınız üretici firmaya iletilmiştir. Gelecek yanıt doğrultusunda hareket edilecektir.
    Firmadan gelen yanıta istinaden hakem heyetine belirttiğiniz adrese yazılı bilgilendirme yapılacaktır. Bu bilgiyi beklemenizi rica ederiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MertMeteAlp kullanıcısına yanıt
    Banada aynı şeyi söylediler inanma itiraz sürecini yok etmeye çalışıyorlar 15 gün itiraz etme süren var sakın ısrar et ben aldım bugün 100 tl indirimdeydi 889 tl aldım. 21 temmuzda siparişi verdim buhün teslim aldım uzun uğraşlarım sonucunda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • thh size çek ile ilgili dönüş yaparsa çeki alsanız bile şikayetinizi geri çekmeyin
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    sebep? daha ne alacağız ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: phatron_23

sebep? daha ne alacağız ki?
    ben hem çek hem karar aldım
    şimdi son karar için onlara süre tanıdım yeniden ihtarat çektim
    kararda aynı fiyattan satışı yazıyordu siz de aynı fiyattan satın almayı mı teklif ettiniz?
  • quote:

kararda aynı fiyattan satışı yazıyordu siz de aynı fiyattan satın almayı mı teklif ettiniz?
    önceki sayfalarda yazdım
    tüketici mahkemesine başvurmasınlar diye aldığım her telefon için hakem heyetinin karar tarihi ve karar numarasını belirten ibrarname imzaladım
    böylece o kararla ilgili tüm alacaklarımdan vazgeçtim
  • nihayet
    Teknosa.com j7 pro 989 tl hk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

nihayet
    Teknosa.com j7 pro 989 tl hk.

Hocam tek siparişmi?
    Banada çeki verdiler, telefonun farklı rengini bile aldırmıyor sistem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• MertMeteAlp kullanıcısına yanıt
    3 farklı sipariş ve ürüne özel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaşlar bende 18 temmuz da internet ten thh başvurusu oluşturmuştum bugün teknosa 710 tl hediye çeki yüklemiş hesaba 989 tl ye aldım
  • Teknosa Nisan ayında kendi isteğiyle, benden onay almadan, verdiği 710 liralık hediye çeki için ilamsiz icra başlatmış, ticaret ahlakından uzak terbiyesiz bir firma, canı sıkıldıkça dava açıyor, hemde yalan beyanlar ile, savcılıkla görüştüm yalan beyanname davası açabilirim. Sanıyorlar ki kafadan açtıkları davaya istinaden kabul edip ödeme yapacağım, kusura bakmasınlar itiraz dilekçesi hazır, birde yalan beyannameden suç duyurusu dilekçesi hazırlarım.

• VEBAL kullanıcısına yanıt
    Hangi sebepten?

• quote:

Orijinalden alıntı: VEBAL

Teknosa Nisan ayında kendi isteğiyle, benden onay almadan, verdiği 710 liralık hediye çeki için ilamsiz icra başlatmış, ticaret ahlakından uzak terbiyesiz bir firma, canı sıkıldıkça dava açıyor, hemde yalan beyanlar ile, savcılıkla görüştüm yalan beyanname davası açabilirim. Sanıyorlar ki kafadan açtıkları davaya istinaden kabul edip ödeme yapacağım, kusura bakmasınlar itiraz dilekçesi hazır, birde yalan beyannameden suç duyurusu dilekçesi hazırlarım.
    İşin peşini bırakma bunlar yıldırma politikası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

İşin peşini bırakma bunlar yıldırma politikası.

Alıntıları Göster
    işte ben bu yüzden her telefonu teslim aldığımda koşa koşa gidip ibrarname imzalıyorum
  • Avukatlariyla görüştüm, teknosa binlerce dava açmış, sebepli sebepsiz, göle maya çalıyorlar. Ben bi kadar illet bir firma görmedim, üstelik hayali şeyler yazarak bunu yapıyorlar.

bizim hakem heyeti çek yüklediği için karar verilmeye gerek kalmamıştır vb bir şeyler yazmış. bu sıkıntı yaratır mı?
  • quote:

bizim hakem heyeti çek yüklediği için karar verilmeye gerek kalmamıştır vb bir şeyler yazmış. bu sıkıntı yaratır mı?
    Çeki alıp kullandıysan sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Çeki alıp kullandıysan sıkıntı yok.

Alıntıları Göster
    ilk karar çıkmadan kategorisiz çek verdiler kullandım

karar lehe çıkınca ibrarname imzaladım

• Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Çek'i kullandım sıkıntı yok. Yukarda bir arkadaş çek için icra takibi başlatmış deyince sormak istedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.