Şimdi Ara

Teknosa.com İade Değişim Acil

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün teknosa.com üzerinden aldığım macbook air arızalı çıktı.Aldığım mağazaya götürdüm iade yi kabul ettiler ben değişim istedim ama net üzerinden aldığım için değişim olmaz dediler.İade de param taksitli geri verilecekmiş ve benim limitim böylelikle bloke olmuş oluyor.Böyle bir olay var mı netten alınan üründe değişim olmuyor mu ?
    0 | |

• turuncu karta puan olarak istesen vermiyorlar mı ?
  • Net üzerinden aldıysan net üzerinden değişim iste. Ya da ürün bedelini hediye çeki olarak iste. O çek ile yenisini mağazadan hemen al.
  • Tamam arkadaşlar söylicem yarın.Yazarım buraya da sonucu.
  • Eğer ki taksitli aldıysanız, iade de taksitli olarak yapılır. Ama hiç bir şekilde limit konusunda sıkıntı yaşamazsın.

Örneğin 3000 TL limitin var diyelim. 1000 TL'lik ürün aldın 5 taksitle..

Daha sonra gidip bunu iade ettiğin zaman senin kartına 1000 TL iade gelir ve tekrardan limitin 3000 TL olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: uncanny

Eğer ki taksitli aldıysanız, iade de taksitli olarak yapılır. Ama hiç bir şekilde limit konusunda sıkıntı yaşamazsın.

Örneğin 3000 TL limitin var diyelim. 1000 TL'lik ürün aldın 5 taksitle..

Daha sonra gidip bunu iade ettiğin zaman senin kartına 1000 TL iade gelir ve tekrardan limitin 3000 TL olur..

Hocam bu konuda emin misiniz ?Benim bildiğim diyelim 1000/5 taksitle aldik.Her ay 200 200 aciliyor limit ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu zamana kadar sahip olduğum ziraat maximum, cepteteb, ing bonus kredi kartlarımın hepsinde bu şekilde oldu hocam.. Sizin dediğiniz gibi olması çok saçma bir durum.
    Ama yinede her duruma karşı bankanızın müşteri hizmetlerine danışmanızda fayda var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hepsiburada dan tv alım-iade
    9 yıl önce açıldı
    Hepsiburada sorunu (*)
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: uncanny

Bu zamana kadar sahip olduğum ziraat maximum, cepteteb, ing bonus kredi kartlarımın hepsinde bu şekilde oldu hocam.. Sizin dediğiniz gibi olması çok saçma bir durum.
    Ama yinede her duruma karşı bankanızın müşteri hizmetlerine danışmanızda fayda var.

Aynen öyle hocam durum cok sacma alırken toptan kesip iade de limitimi bloke etmesi Yarin bankayı ariycam teknosadan da önce degisim sonra puan en son iade isticem.Tesekkurler

• Ürünü ucuz aldıysanız o sebeple iade etmek istemiyorsanız, apple müşteri hizmetlerini arayarak durumu görüşebilirsiniz. Servise ürünü bıraktığınızda ürünü sıfırıyla değiştirme ihtimali yüksek olabilir.
  • ürünün üzerinde değişim ve iade alınmaz şeklinde ibare varmıydı? bende tablet aldım böyle bir ibare var üzerinde cihaza 1 yıl garanti vermişler netten seri no yu sorgulayınca garanti bitmiş gözüküyor.
  • Herhangi bir iade degisim alınmaz ibaresi yok.3257 liraya 9 taksitle aldım.Alt tarafta iceriye gocme vardi bir de sarj olmuyordu.

• ben hepsiburada sanalpazar tarzı sitelerden iade yaptığım zaman paranın tümü iade ediliyordu kredi kartına, sizin dediğiniz çok eskide kaldı, ama halen böyle yapanlar varsa işin kurnazlığına kaçıyor galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the guardian14 -- 24 Temmuz 2016; 8:50:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnymu

ben hepsiburada sanalpazar tarzı sitelerden iade yaptığım zaman paranın tümü iade ediliyordu kredi kartına, sizin dediğiniz çok eskide kaldı, ama halen böyle yapanlar varsa işin kurnazlığına kaçıyor galiba

Aynen öyle hocam Teknosa gibi büyük bir firmanın yapacağına pek inanmıyorum ama yine de iade işleminden önce teyit almalıyım onlardan.
  • Teknosa internet sitesi üzerinden almış olduğum Asus Zenfone 6 telefonum garantinin bitimine 3 ay kala arıza yapmış teknosa mağaza aracılığıyla servise gönderdik. 20 iş günü içerisinde tamir edilmediğinden (müşteri hizmetlerini arayarak) iade talebinde bulundum. Müşteri hizmetleri ben en yakın mağazaya yönlendir. Mağaza önce internet üzerinden alınan işlemlere biz bir şey yapamıyoruz dediler. Daha sonra müşteri hizmetlerini aradım yapmış olduğum görüşme sonrasında müşteri hizmetleri kayıt talebi aldı. Kayıt talebinin alınmasının ardından yaklaşık 1 hafta içerisinde arayıp en yakın mağazaya yönlendirdiler. Mağazadan bir form doldurup işlemi başlattılar. Yaklaşık bir hafta sonrada ürünün parası (almış olduğum fiyattan) hiç bir kesinti yapılmadan satın aldığım kredi tarına tamamı ödendi. Ancak ben ürünü peşin almıştım.
  • Bugün ürünü değiştirdim arkadaşlar sorunsuz bir macbook air almış oldum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.