Şimdi Ara

TEKNOSA.com aksese 100 tl puan veriyor kutu açılmışsa iade kabul edilmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.494
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NOT: teknosa.com artık açılmış kutulu ürünleri iade almıyormuş

AXESS KAMPANYASI!

KAMPANYA KOŞULLARI:

Axess Mobil’e özel 25-28 Mayıs 2018 tarihlerinde tüm Teknosa’lardan ve teknosa.com’dan yapılacak ilk 1.000 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişinize 100 TL chip-para sunulmaktadır.

Kampanyaya katılmak için ilk harcamadan önce asıl kart sahibinin; Axess Mobil’den HEMEN KATIL’ı tıklaması gerekmektedir. Kampanya katılımı, kampanyanın Axess Mobil profil alanındaki

“Kampanyalarınız” başlığı altında görünmesinden sonra sağlanır. Kampanyadan faydalanmak için işlemin Axess üye işyeri POS’u üzerinden yapılması gerekmektedir. Chip-para hediyesi,

kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra karta anında yüklenecektir ve 5 Haziran 2018 tarihine kadar Teknosa mağazalarında vewww.teknosa.com’da kullanılabilecektir. Kullanılmayan

chip-paralar 6 Haziran 2018 tarihinde silinecektir. Mevcut chip-para kullanımları kampanya kapsamında değildir. İptal ve iade edilen işlemlerde chip-para kazanımları da iptal edilecektir.

Nakit çekim, EFT/havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik fatura, vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir. İptal ve iade işlemlerinde yüklenen

chip-paralar iade alınacaktır. Chip-paranın kullanılmış olması halinde ekstreye borç yansıtılacaktır. Chip-para kampanyası müşteri bazındadır, Bir müşteri asıl ve ek kartları ile yapacağı

harcamalar toplamında, kampanyadan bir defa en fazla 100 TL chip-para kazanabilir. Kazanılan ödül tutarı, müşterinin kampanya kapsamındaki en son harcamasını gerçekleştirdiği

kartına yüklenecektir. Axess, Wings, Free, Neo kartlar ile bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar kampanyaya dahildir. Bank’O Card Axess ve ticari kartlar ise puan kampanyasına

dahil değildir. Kampanyaya sanal POS’tan yapılan işlemler dahildir. Kampanya süresince, kampanya koşularının sağlandığı ilk alışveriş ödüllendirilecektir. Kazanılan ödül tutarı, müşterinin

kampanya kapsamındaki en son harcamasını gerçekleştirdiği kartına yüklenecektir. Kazanılan chip-paralar Mil Puana dönüşmemektedir. Axess Mobil ile kayıt olmayan kart sahiplerinin

harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir. Yasal mevzuat gereği, mal veya hizmet alımı sonrası belli bir ücret karşılığı borcun taksitlendirilmesi veya ödemenin ertelendiği

dönemler de dahil olmak üzere, kredi kartları ile gerçekleştirilecek mal ve hizmet alımları ile nakit çekimlerinde taksitlendirme süresi on iki ayı geçemez. Bu süre bireysel kredi kartları için;

kuyumla ilgili harcamalarda dört ay, elektronik eşya ve bilgisayar alımlarında altı ay, havayolları, seyahat acenteleri, taşımacılık, konaklama, sağlık ve sosyal hizmetler ile ilgili harcamalarda,

sağlık ürünü alımlarında, kulüp ve derneklere yapılan ödemelerde ve vergi ödemelerinde dokuz ay olarak uygulanır. Telekomünikasyon, doğrudan pazarlama ile ilgili harcamalar, yurt dışında

yapılan harcamalar ve yemek, gıda, alkollü içecek, akaryakıt, kozmetik, ofis malzemesi ile hediye kart, hediye çeki ve benzeri şekillerde herhangi somut bir mal veya hizmeti içermeyen

ürünlerin alımlarında taksit uygulanamaz. Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.

Peugeot 308 1.6 HDI 110bg

Packerd Bell Easynote TJ75

• iade almamak onun elindemi tüketici hakları diye birşey var(dı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk-34JD58 -- 25 Mayıs 2018; 9:45:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

iade almamak onun elindemi tüketici hakları diye birşey var(dı)
    aradığımda aynısını söyledim müşteri hizmetlerine kampanyayla alakalı değil durum artık açılmış ürünleri iade almıyorlarmış ve kendi kararlarıymış mağazadan almadım internet sitenizden aldım dedim acaba yanlış anlaşılmamı var diye ama kesin bilgi ürün alırken bunu gözönünde bulundurmak lazım THH ile iade edilir tabiki

Peugeot 308 1.6 HDI 110bg

Packerd Bell Easynote TJ75
  • Ülke iyice Teksas'a döndü...Herkes kendi kanununu kendi koyuyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

garantileride hep dandik firmalar çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk-34JD58 -- 25 Mayıs 2018; 10:6:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha bu hafta 1.5 aylik outlet gamepadi gonderdim iade aldilar fakat dilekce yazip icine koydum onun etkisi olmustur. O arada garantiye gonderdim garantisi dolmus diyip geri gonderdi Penta... urunu sadece kutusuz olarak satmislar fakat kullanilmis urunmus

Yoksa kanunu çiğnenmiş olurlar.

Bence bilgisiz bir müşteri temsilcisidir.

• Bence iyi yapmışlar... üründe hata yoksa neden iade edesinki...çok keyfi iadeler var...sizde kendinizi birazdan onların yerine koyun.internetten bir ürün sattım anında iade etti alan arkadaş...dahada satmiyorummm....

iade almadıkları için sen thh. gideceksin ,aylarca karar bekleyeceksin ve karar sonrası tamam iade alalım diyecekler
    yani hiç değilse senin paranı birkaç ay ellerinde tutmuş olacaklar

gerçi bende keyfi iadelere karşıyım ama kanun koyucu mazeretsiz iade hakkı vermiş

Orijinalden alıntı: halilcrs

İnternetten satılan herşeyin 14 gün iade hakkı var. Kişisel bakım ürünlerinde paketin açılmama şartı var. Ancak diğer ürünlerde bu şekilde bir işlem yapamazlar.

Yoksa kanunu çiğnenmiş olurlar.

Bence bilgisiz bir müşteri temsilcisidir.
    Benide mağdur ettiler geçen hafta. Ciddi ciddi iade almıyorlar. Hakem heyetine başvurumu yaptım seve seve iade alacaksınız dedim kapattım telefonu.

Orijinalden alıntı: Eazy-E

Benide mağdur ettiler geçen hafta. Ciddi ciddi iade almıyorlar. Hakem heyetine başvurumu yaptım seve seve iade alacaksınız dedim kapattım telefonu.

Alıntıları Göster
    Çok garip gerçekten.

Ben 4 ay öncesi için bir kaç ürün iade etmiştim, kabul etmişlerdi.

Demek ki kural değiştirdiler.

Orijinalden alıntı: halilcrs

Çok garip gerçekten.

Ben 4 ay öncesi için bir kaç ürün iade etmiştim, kabul etmişlerdi.

Demek ki kural değiştirdiler.

Alıntıları Göster
    Bildiğin kanun tanımıyorlar Ciddi ciddi şaşırdım bana iade alamacağını söylediğinde. Yasalara aykırı diyorum iade prosedürümüz böyle diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eazy-E

Bildiğin kanun tanımıyorlar Ciddi ciddi şaşırdım bana iade alamacağını söylediğinde. Yasalara aykırı diyorum iade prosedürümüz böyle diyor.

Alıntıları Göster
    Demek ki çok çok acil olmadıkça teknosa'dan ürün almamak gerekiyor. bundan sonra biz de anladıkları dilden konuşuruz.
    Küçülmeye gittikleri yetmemiş demek ki. daha da küçülmek istiyorlar.

• Öncesinde çeşit vardı kaliteli markalar vardı şimdi ise düşüşteler. İade konusunda haklıysanız biraz zorlayınca bişeyler olur fakat ben herşeyi alırım paketini yırtarım sonra gelir iade ederim öyle bişey zaten yok.

Şu zamanda herşey x2 birşey alırkan 10 kere düşünmek lazım.

bu ne arkadaş, ben böyle istiyorum diye davranılabilir mi ya
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.