Şimdi Ara

Teknomarketim güvenilir mi?Daha önce alış-veriş yapan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
11.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu aralar arkadaş için dizüstü bakıyoruz.Mavi'nin kampanyasındaki datron marka bilgisayarı alacaktık $999+KDV'ye ama stoklarda kalmamış.Biz de diğer mağazalara yöneldik ve mavinin bilgisayarının bir üst modeli olan bir model beğendik.Fiyat olarak da en ucuz teknomarketim'de bulduk.Arkadaş daha önce de alış-veriş yaptığı için 100 ytl fazlasına hepsiburada'dan almak istiyor ben ise önce teknomarrket'in güvenilirliğini öğrenmek istedim.Boş yere 100 ytl vermeye gerek ne de olsa.Eğer yorumlar olumsuz olursa hepsiburada'ya yöneleceğiz.

Evet arkadaşlar daha önceden teknomarketim'den dizüstü veya başka bir ürün satın alıp sorun yaşayan oldu mu?Bahsi geçen cihaz şu:

http://www.teknomarketim.com/asp/show_stock.asp?product=TW7A22S8WFD

• ben daha önce bir ürünle ilgili müşteri hizmetlerine mail atmıştım.kısa süre içinde geri dönüşleri oldu.eğer ankara da yaşıyorsanız direktman ofislerinden sipariş verebilme imkanı varmış.

teknomarket nasıldır bilmem ama sorun olacağını sanmam
  • arkadaşlar teknomarketim nasıldır? ucuza dell notebook buldum ve birkaç yorum bulabildim teknomarketim hakkında ve hepside olumlu yönde. alışveriş yapan varsa ve güvenilirmi destekleri nasıl merak ediyorum.

Orijinalden alıntı: eZioo

arkadaşlar teknomarketim nasıldır? ucuza dell notebook buldum ve birkaç yorum bulabildim teknomarketim hakkında ve hepside olumlu yönde. alışveriş yapan varsa ve güvenilirmi destekleri nasıl merak ediyorum.

Kardeş konuyu hortlatmışsın ha 2007 de yazılmış :)

Orijinalden alıntı: mjslash

quote:

arkadaşlar teknomarketim nasıldır? ucuza dell notebook buldum ve birkaç yorum bulabildim teknomarketim hakkında ve hepside olumlu yönde. alışveriş yapan varsa ve güvenilirmi destekleri nasıl merak ediyorum.

Kardeş konuyu hortlatmışsın ha 2007 de yazılmış :)

ara sıra hortlatmak iyidir. hem bu sayede yeni başlık açmadan bu konu üzerinden teknomarketim hakkındaki görüşler paylaşılır. iyi olur yani.

Ben de ilkez alışveriş yaptım 1 hafta önce.

MSI cr640 dizüstü bilgisayar aldım. Ne ödemede ne kargo da ne de üründe bir sorun oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıdemli Yarbay -- 30 Ocak 2012; 10:01:32 >

Bende dun alisveris yaptim.

Site ile baska alisveris yapan varmidir?

Bilgi alabilirmiyiz?
  • ben daha önce de bu siteden alışveriş yapmıştım. gerek ilgilenmeleri gerekse de iletişim olarak çok memnun kaldım. iki ürünüm farklı zamanlarda değişime girdi hiç bir problem yasamadan hem alışverişimi yaptım hem de güvenli bir değişim süreci geçirdim.değişim sürecinde bana yeni bir ürün yollayacaklardı ama benim tereddütlerim vardı. yardımcı olan arkadaş isterseniz ürünü yollayalım 3-5 gun kullanın memnun kalmazsanız istediğiniz ürünle değiştirebiliriz dediler ve bu önerinden de çok hoşnut kaldım. kötü diyen arkadaşlar da mevcut belki de benim şansım yaver gitmiştir. ama adamlarla arkadaş gibi olduk. hiç bir dediğinize olmaz demiyorlar ve tüketici yanlısı anlayışlı bir firma oldugunu düşünüyorum. fiyatı uygun oldugu sürece tereddüt etmeden tercih edebileceğim bir site.

Orijinalden alıntı: strong_753

TEKNOMARKETİM gayet güvenilir ve ucuz bir site benim iki yılda 20 bin tl yakın alışverişimoldu hiç sorunum olmadı arkadaşlar değişimide garantisindede ilgileniyorlar saolsunlar

ne aldın hocam o kadar :-) ben de sony notebook alacağım da en uygun site burası araştırıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ADNAN ADA -- 5 Ağustos 2014; 15:53:40 >
  • 2 mart 2015 pazartesi günüwww.teknomarketim.com'dan toplama pc seçtim.hepsi de "stokta var" olanlardan seçtim pc parçalarını..Parayı yatırmadım.sipariş geçtikten 1 saat sonra mail attılar parayı yatırmadınız diye.Ben de aynı günün gecesi bankaya havale yaptım ve havale bildirim formuyla parayı yatırdıgımı bildirdim.
    Çarşamba günü telefonla ulasmaya calıstım siparişin durumunu sormak için telefonlar açılmayınca tekrar mail attım siparişin durumu nedir diye.Cevap olarak "telefonların alt yapı çalışması nedeniyle çalışmıyor ,bilgisayarınız için parça temini bekleniyor " diye bana dönüş yapıldı.Ben de pc toplarken stoğunuzd olan parçaları seçmiştim diye mail attım geriye.Bugün 6 mart 2015 cuma, son soruma ne cevap var ne de bilgisayar...
    şimdi firmaya 2 eleştirim var bu ana kadarki süreçte:
    1- Stokta olmayan parçaları var gösterip sonra müşteriye "parça temini bekliyoruz" denmesi ticari etiğe, ahlaka sığmayan bir davranış.2015 yılında herşeyin stokların bilgisayar ortamında tutuldugu ortamda bu yanıt beni hiç tatmin etmedi...Bugün(6 mart 2015'te) tekrar aynı siteden aynı parçaları toplama yaptım deneme maksatlı, yine hepsi stokta var gözüktü.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
    2- Sitede yazan müşteri ilişkiler merkezi numarları olsun,mail yoluyla iletişim olsun sıkıntılı.Yani müşteriyle iletişim kurulmasında sıkıntı var.Firmanın bu kısmı profosyonel değil.(en azından benim yaşadıgım bu,başkaları çok iyi iletişim diyebilirler ama 5 gün oldu bana bilgilendirme yok)
    şimdilik bu kadar.
    sürecin sonucunu da burdan yazarım size eğrisi doğrusuyla.

• 17 mart 2015 tarihi itibarıyla toplama bilgisayarıma kavuştum.Bu zaman zarfında yine telefonlar çalışmadığı için 2 defa mail yoluyla iletişimim oldu, gecikme nedenini sordum , pc toplama olduğu için bir parçada uyum sorunu çıkmış,ondan dolayı parçanın yenisini istemişler ,gecikmenin nedeni buymuş.
    PC ne istedimse oydu, kasayı açtım baktım, tüm parçalar sıfır.Öyle kullanılmış parça vs yoktu, tüm parçaların garanti begelerini göndermişler.Aslında kolide yer olsa parçaların boş kutularını da yollasalar daha iyi olur kanımca (müşterinin kafasında tereddüt kalmaması açısından).Ama ben yine de içine açar bakardım.PC gayet iyi çalışıyor, sadece işletim sistemini yüklemişler, başka birşey yüklememişler zaten ben de başka şey yüklemelerini istememiştim.İşletim sistemi yüklemek zorunlulukları da yoktu.Toplamaa bilgisayarım 2 yıl firma garantisinde.Başka sitelerinde aynı sistemi topladığımda bu siteninkinden en az 150 tl daha fazl fiyat çıktığı için bu firmayı tercih etmiştim.Donanımhaberdeki yorumlar firmaya yönelimimde etkili olmustur.
    Ben firmaya sadece iletişim güçlüğü sorununu çözmesini diliyorum.Bu önemli bir sorun.İnsan telefonun ucunda bir ses istiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.