Bildirim
Teknoloji tutkunlarının kaçırmaması gereken 1.000 TL altı indirimli ürünler
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Aula hoparlörü 1.5 senedir kullanıyorum çok iyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Teknoloji tutkunuyum ama bunlar pek ilgimi çekmedi. Geçen esim desteği olmayan cihazlar için fiziksel esim kartı aldım. Ama siz halen tornavida seti,powerbank vs'de kalmışsınız.
Yahudi destekcisi sirketlere kurus yok. Tr ye saldirdiklarinda seve seve firina yahudi gondercem
Aradım ama bulamadım. E-sim cihaz konusunda bilgi verir misin üstad
-
Ben yeni 240w bir kablo kesfettim haciyatmazkablo.com dan oyun oynarken video izlerken hem eli rahatsiz etmiyor hemde kablo kendisi stand oluyor iki isi aradan cikarmis oldum. e ticaret sitelerinde ayni urun ayni marka daha pahali kendi sitesinden aldim kargo bedava zaten. e marker ve pd destekli laptop vs banamisin demiyor ayrica 480mbps veri aktariyor 8k videolari catir catir attim
_____________________________ -
site , gerek domain ismiyle gerek tasarımıyla çok güven veriyor hocam
stok bitmek üzereymiş zaten yarım saat falan kalmış hepsini almayı düşünüyorum.
_____________________________ -
Fena değil bazı ürünlerin fiyatı iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
sitenin tasarımı harika 1000 liraya dropshipping kursu alıp zengin olmaya çalışan biri tasarlamış gibi durmuyor kesinlikle. 8 tane alacaktım ama kart bilgilerimi girmeye üşendiğim için almadım
edit: kablonun resimlerine baktım hiç çinden alınma 2 dolarlık kablolara benzemiyor gerçekten kaliteli duruyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FantomİçinF -- 20 Mart 2026; 9:24:37 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler