Şimdi Ara

Teknoloji fakültesine gidilmeli mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene üniversite sınavına girdim fazla çalışmadan. Şehirde ki üniversite tutarsa giderim seneye bırakmam diyordum. YGS puanım Teknoloji fakültesine yetiyor. Lys de ortalama böyle gelirse gideyim diyecektim. Teknoloji fakültesinde imza yetkisi kalkmış. Şimdi bu fakülteye giden ne amaçla gider ? İlerde imza yetkisi geri gelir mi ?

Hiç dershaneye falan gitmeden ilk 100 bine girdim. Konyadayım. Şehir dışında okuyacak maddi imkanım yok. Yani seneye de cok ucuk bir puan almazsam yazacağım yer selçuk. Sizce ne yapmalıyım ?

• Yok mu öneride bulunacak ?
  • Dandik okula gideceğine hiç gitme.Boşuna para, zaman ve emek harcarsın.O kadar emek verirsin aldığın diploma bakarsın hiçbir yerde geçmez söver durursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Dandik okula gideceğine hiç gitme.Boşuna para, zaman ve emek harcarsın.O kadar emek verirsin aldığın diploma bakarsın hiçbir yerde geçmez söver durursun.

Hocam tamam diyelim 1 sene adam akıllı çalıştık iyi bir yer geldi. Ee nasıl okuyacağız. Bir de babam burda belediye de çalışıyor yani torpille falan belediyeye girerim büyük ihtimal.

Her yerde diploma bu kadar önemli mi sonuçta odtülü mezun da gelip konya da işe başlayacak değildir diye düşünüyorum. Mesajımdan da anlaşılmıştır çok yüksekler de gözüm yok . Var aslında ama üniversite ile değilde tecrübelerimle olmak istiyorum.
  • İmza yetkisinin kaldirildigini nereden cikartiyorsunuz kardeşim. Herkes bir yerlerinden salliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtok

İmza yetkisinin kaldirildigini nereden cikartiyorsunuz kardeşim. Herkes bir yerlerinden salliyor.

hocam yarın sınav var linki aramaya vaktim yok sanırım mühendis ve mimarlar odasının sitesindeydi kaldırıldığı yazısı. Zaten kaldırılmadıysa direk teknoloji fakültesine giderim.

Edit: Danıştay tarafından verilmişti karar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saglamekrankarti -- 20 Haziran 2014; 22:55:21 >
  • O lanetlerin sitesi haricinde hicbir yerde boyle bir bilgi yok. Yalan kisacasi. Yarin bölüm baskanina mail atacağım cevabini editlerim. Danistayin sitesinede baktim hic ama hic bir bilgi yok. Bize düşman gibi bakiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtok -- 20 Haziran 2014; 22:58:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mühendislik mi Öğretmenlik mi
    13 yıl önce açıldı
    Öğretmenlik mi, Mühendislik mi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Torpilin vebalinden kalkabilecek misin önce onun hesabını yap.

• Steve Jobs35 kullanıcısına yanıt
    Ben yök ün sitesinde öyle birşey göremiyorum kaynak gosterir misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mtok

O lanetlerin sitesi haricinde hicbir yerde boyle bir bilgi yok. Yalan kisacasi. Yarin bölüm baskanina mail atacağım cevabini editlerim. Danistayin sitesinede baktim hic ama hic bir bilgi yok. Bize düşman gibi bakiyorlar

imza yetkisi kaldırıldı doğru resmi gazete yayınlandı bundan sonra diploma alacak kişilerin imza yetkisi olacakmı yoksa herkes içinmi geçerli onu bilmiyorum ama gerçekten iptal edildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanberxd

quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Dandik okula gideceğine hiç gitme.Boşuna para, zaman ve emek harcarsın.O kadar emek verirsin aldığın diploma bakarsın hiçbir yerde geçmez söver durursun.

Hocam tamam diyelim 1 sene adam akıllı çalıştık iyi bir yer geldi. Ee nasıl okuyacağız. Bir de babam burda belediye de çalışıyor yani torpille falan belediyeye girerim büyük ihtimal.

Her yerde diploma bu kadar önemli mi sonuçta odtülü mezun da gelip konya da işe başlayacak değildir diye düşünüyorum. Mesajımdan da anlaşılmıştır çok yüksekler de gözüm yok . Var aslında ama üniversite ile değilde tecrübelerimle olmak istiyorum.

Diploma önemli tabi.Eskiden olsa üniversite bitir yeterdi şimdi herkes üni mezunu.Bir iş ilanına 50 tane müh başvuruyor.4 sene sonra daha da beter olur.Üniversiteyle olmayacaksan hangi işe girip tecrübenle var olacaksın ki? İmza yetkisi de kalkmışsa bir teknik eğitim mezunu öğretmen gibi olursun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.