Şimdi Ara

teknoloji en iyi kullanan araba markası-model (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
4.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • araç teknolojilerinin öncüsü mercedes ve bmw dir.
  • "Gökteki yıldızı Tanrı, yerdekini biz yarattık "
    Mercedes-Benz
  • Marka olarak değilde ülke bazında cevap verirsek, Otomotivde;

1-Almanlar 2-Japonlar teknolojide en öndeler.
  • Teknolojiyi en iyi kullanan aracın neden Golf olduğunu söylediğini merak ettim??Bunu tam olarak bilmek için birçok aracı en azından incelemek gerek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dranov -- 19 Aralık 2008; 15:59:34 >
  • Almanların neredeyse tümü
  • ne kadar para verirsen okadar teknoloji veriyor hepsi elma armut değil artık ama golf u en teknolojik oldugunu hiç sanmıyorum c sınıfı bir arac için ancak fakirin avuntusu olarak nitelendirebilirim
  • TEknolojik araba diye birşey yok,teknolojik arabayı satın almak var.
    Bastırırsın parayı bol bol arıza çıkartan saçma sapan teknolojilerle dolu araca binersin oda sana biner sonra
  • Bazı arkadaşlar soruyu sınıfa göre sınıflandırmışlar sanki .

Sanırım üst sınıfları elemişler . Oysaki bildiğiniz üzere sınıf yükseldikçe özellikler çok daha fazla artar . Yukarıda candan S SINIFINDAN bahsetmiş . Ama kimse sallamamış :)

MB S vede BMW 7 bu işin şu anlık en üstüdür .
  • dediğiniz doğru marka olarak cevap saçma olur.

bence de araba yapmak almanların işi...

quote:

Orjinalden alıntı: Güneydoğu

Marka olarak değilde ülke bazında cevap verirsek, Otomotivde;

1-Almanlar 2-Japonlar teknolojide en öndeler.

• Bosch, Volvo gibileri icad eder, Mercedes allar pullar süper hale getirir kullanır. Tabi kendi icatları da vardır. Japonlar ise kendilerine has icatlar yaparlar, Avrupa'ya uyanı da araçlarına koyarlar, olay yaratırlar; vtec gibi. VW gibi firmalar ise makul bütçelere göre makul çözümler yaratırlar. Güzel reklamla çözümü icat gibi gösterirler. Fransızlar ise o kadar işgüzardırlar ki, icat ya da çözümleri genelde ellerinde patlar. İtalyanın icatla işi yoktur. Onlar güzeldir, hızlıdır zaten. Amerikanlar ise çok eskiden üç beş şey icat edip ona sığındıklarından 3 büyük firma da iflas etmiştir.
  • Cetta bence
  • bence bir aracın teknolojik özellik barındırması kadar; bu mevcut teknolojik oyuncakların sorunsuz ve arıza çıkarmadan çalışmasıda önemli.

yoksa sık sık sensörleri arıza veren ; yol bilgisayarında servise git yazısı eksik olmayan teknolojik araba olsa ne olur olmasa ne olur.

bunu hangi markalar sağlayabiliyor ona bakmak lazım.

hayırlı günler.
  • Al sana teknoloji

teknoloji en iyi kullanan araba markası-model
  • quote:

Orjinalden alıntı: ice-cruiser

teknoloji dediğin ne
    motor teknoloji : basınç üreten ekipman hepsinde var tsi fsi tdi cri cdri t-jet vs vs
    şansuman: çift kavramalı olan dsg smg q tronik vs vs hepsi var
    süspansiyon : bağımsız süspansiyon hepsinde var
    elektronik : murat 124 ü bile şu anda bluetooth xenon cruise control sunroof ile teknoloji çöplüğüne çevirebilirsin

cok guzel yazmısssında aracların arasındaki fiyat farkı(Turkiye icin soylemiyorum sadece) neden oluyor bunuda izah edebilirmisin? sikayetim var gibi siteleri gir o aynı teknoloji dedigin aracların müsteri sikayetlerine bakalım, asıl olan budur bence , cin mali bir marka herhangi bir mercedes le aynı ozellikleri var diyelim yada honda ile ne yani ufak tefek detay farkı mı var diyecegiz ortada?

Önemli olan teknoloji degil herzaman onun nasıl kullanıldıgıdır yani işçilik

• lexus'u da yabana atmamak gerekir.
    özellikle LS600h modeli
    hibrid ve süper dolu bir araç
    tek eksiği iç mekandaki zevksiz renk seçimleri

en az S serisi kadar teknolojik
    kullanma klavuzu sanırım 1000 ayfadan fazlaymış

• Teknolojiyi donanımdan ibaret sayarsanız yanılırsınız..

Güncel araçları değilde +10 yaşında ki araçları incelerseniz daha mantıklı sonuçlar elde edebilirsiniz..
  • egzotik arabaların saf dışı kaldığını düşünürsek bu konunun kesin cevabı honda... ismi lazım olmayan alman markası volkswagen ön konsola priz koymayı, marş motoruna yıllardan beri bilinen sc+tc uygulama yapmayı teknoloji olarak milletin gözüne sokarken honda'nın motorunda triger kayışı değil, zincir vardı. değişmiyordu. 250 binde bakımı yapılıyordu.
    tüketim değerlerini minimuma indirmek için belli bir devirin altında subapları kapattılar, o da yetmedi "intelligence" olanını geliştirip kademe kademe subapları kapatıp açtılar.
    şimdi de belli bir devirin altında silindirleri kapatmaktan bahsediyorlar. can alıcı...
    bir çok marka araç içi donanımların çokluğuyla kendini teknolojik olarak lanse ederken honda kullanıcıları arabayı araba yapan unsurun teknolojisiyle kullanıyorlar.
    honda'dan sonra premium denilen bir markaya geçtim. her yönüyle honda'dan daha iyiydi, ama vergi dilimi aynı olmasına rağmen ondan tam 3 katı pahalıydı ve asla 3 kat daha iyi değildi. üstelik o kadar para vermeme rağmen devir çevirmenin verdiği hazza ulaşamadım. nişantaşı-taksim minibüsü gibi 3 bin devirde tık değiş...
    750 bin km rutin bakımlar dışında servise gitmeyen geçmiş zaman arabamız accord'u saymıyorum bile...
    al sana teknoloji, varsın koltuğu deri döşemeli, ısıtmalı olmasın. ben parasının hakkını honda kadar iyi veren bir marka görmedim ve bunu bentley de alsam savunurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funkmaster -- 22 Aralık 2008; 0:22:01 >

• mazda...teknolojiyi kullanmaz yaratır...bknz:rotary motor
  • Elektrikli motorlar da son teknoloji ürünü
    En güzel örneği de Tesla Roadstar
     teknoloji en iyi kullanan araba markası-model
    Adını ünlü elektrikçi ve hatta ampülün gerçek mucidi Nicola Tesla'dan alan arabanın en belirgin özellikleri :

-450 kilogramlık lityum iyon piller
    -248 beygir güç
    -0-100 3.9 saniye
    -365 km menzil
    -210 kilometrelik maksimum hız
    -3.5 saatte şarj olma
    ve tamı tamına km'de 2.5 ykuruş yakıyor

•  teknoloji en iyi kullanan araba markası-model

volvo XC60 CONCEPT
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.