Şimdi Ara

teknofemdeki matematik hocasının saçma çözümleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • teknofemde ösym soruları türev uygulamalarında 59. soruya bi bakın da nasıl çözüm yapılırmış görün arkadaşlar.

• nerde ya ben bılmıyom (teknofem hesabım v ar ama bılmıyorum baktım haal göremedım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: moncall

nerde ya ben bılmıyom (teknofem hesabım v ar ama bılmıyorum baktım haal göremedım)

femset 6, sayısal
  • evet bende bısı anlamadım ama sen bırde ıntegral femset sorularının çözümlerıne bak 3 sn de çözüyor adam sözde cevap bu deyıp gecıyor boku çıktı teknofemın
  • quote:

Orijinalden alıntı: moncall

evet bende bısı anlamadım ama sen bırde ıntegral femset sorularının çözümlerıne bak 3 sn de çözüyor adam sözde cevap bu deyıp gecıyor boku çıktı teknofemın

evet şimdi integrale geldim, bi hoca var işte o dediğim hoca, öylesine yapıyor resmen. 30 snde çözüyor, önceden yazmış her şeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknofemdekihoca

ORTAK ÇARPAN PARANTEZİNE ALDIM ORDAN TOPLA GEL DİYOR TOPLADIM GELDİM CEVAP EDİRNEYMİŞ.UĞRAŞTIRICI ,ZOR HATTA ÖĞRENCİ LİTARÜTÜRÜNDE KAZIK DENECEK BİR SORUYDU.ÖSYM BUNA BENZER SORDU, SORUYOR.

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknofemdekihoca

ORTAK ÇARPAN PARANTEZİNE ALDIM ORDAN TOPLA GEL DİYOR TOPLADIM GELDİM CEVAP EDİRNEYMİŞ.UĞRAŞTIRICI ,ZOR HATTA ÖĞRENCİ LİTARÜTÜRÜNDE KAZIK DENECEK BİR SORUYDU.ÖSYM BUNA BENZER SORDU, SORUYOR.

Birde bölüüüğğğ diyebiliyorsan tamamdır olmuşsun sen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hangi teknofem?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.