Şimdi Ara

Teknobiyotik Hakkında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle arkadaşlar buradan alışveriş yapacak olanlara tekrar düşünmelerini tavsiye ederim...

Sorunumu kısaca özetleyecek olursam;

Geçen hafta salı günü Akortek Bilişim yani bizim bildiğimiz Teknobiyotik ten yaklaşık 1500 tl lik alış verişim oldu. PC sihirbazını kullanarak donanımlarımı seçtim. Takip edenler bilir Sunbeam cpu soğutucu %35 indirimli olarak satılıyordu. Bende SUnbeami hemen sistemime ekleyip siparişimi verdim. Neyse 2 gün sonra aradılar. Sanırım Murat Bey isminde biri. İstediğim Sunbeam soğutucunun kalmadığını onun yerine para iadesi yada başka bişi alabileciğimi söyledi. Bende Akasa nero3 modelini almak istediğimi söyledim. Fiyat farkınıda tekrar havale olarak yolladım. Ama biraz canım sıkıldı tabi sipariş verirken stok durumu olan bi ürünün. Aldıktan sonra kalmamış olması can sıkıcı...

Neyse olur böyle şeyler işler yoğundur dedik kargoyu beklemeye koyulduk. 4 gün sonra cumartesi günü kargo elime ulaştı. İlk iş kutunun üzerindeki faturaya bakmak oldu. Tabi hemen gözüm cpu soğutucuya gitti. Faturada Akasa Nero 3 aldığım yazılmış..

Açtım merakla kutuyu bileşenleri kontrol.Gayet güzel kutulanmış ve sarılmıştı. (Anakart hariç kutusu yamulmuş bi şekilde geldi ama çalıştırınca bi sorun çıkmadı) . Tam cpu soğutucuyu kontrol ediyordumki bana ne Sunbeam nede Akasa Nero3 yollamışlar. Yolladıkları cpu soğutucu 40 tl fiyatı olan Venom pico (gerçekten gördüğüm en kötü soğutucu sanırım. Stok fandan daha sesli ve cpuyu daha sıcak çalıştıran bi soğutucu... )

Neyse bende hemen aradım tabi ama 0850 yle başlayan bi telfon numaraları var ve cevap veren yok... Haftasonu çalışmıyorlardır belki dedim bu sabahtan beridir arıyorum sürekli meşgul ve garip garip dıt dıt sesleri. Sitelerinden msj atıyorum onada cevap veren yok...

Açıkcası 50 100 lira daha ucuza alayım diye alışveriş yaptığım bu site bana kazığı attı.Aradaki farkı cpu soğutucuyla kapattı. Şimdi buradan alışveriş yaptım hiç bir sorunum olmadı diyenler olucak tabi. Teknobiyotiği savununlarda olucak. Ama hiç biri umrumda değil. Buradan alışveriş yapıcak olanlara fikir vermek için bu konuyu açmayı borç bildim. Benim içinse birdaha teknobiyotik diye biyer olmucak.. Kolay gelsin

• Şikayetvar diye googleye yazarsan oraya bi sikayet bırakırsan sana dönebilirler ordaki sikayetler dava açıldıgında v.b size kanıt sağlıyor başkasına olursada kanıt olarak gösterilebiliyor fatura ve ürün resmide eklersen sana ordanda ulaşabilirler birkaç sitede böyle olmuşdu okuduğma göre 200 tl lik hediye çeki verende görmüşdüm :)
  • şu teknobiyotik,inventus gibi yerlerden sistem toplayanları hayretler içerisinde izliyorum..

ortalama bir pc 1600-1700 civarı orda topluyorsunuz,farklı yerlerden alsanız 1400 civirına toplanıyor aynı parçalar.

konuya gelecek olursak,tepkinizde haklısınız bence.her ne kadarteknobiyotik çok güvenilir ve iyi bir firma olsada,sorumsuzluğa ve gevşek iş anlayışına 1 gram tahammülüm yoktur benim.
    yazık değilmi sizin zamanınıza,telefon paranıza,icabında fazladan vereceğiniz kargo parasına,ve sinir sisteminize..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xtracer -- 17 Eylül 2012; 12:53:29 >
  • Bende bilgisayarla ilgili olan herturlu urunu ordan aliyordum.Fakat ssd ile bir sorunum vardi cuma saat 11:00~12:00 gibi sitelerinden dile getirmistim sorunumu fakat pazartesi oldu hala cevap yok.Az once aradim dediginiz gibi acan yok telefonu.Belki ogle yemegine cikmislardirEskiden hic boyle seyler olmazdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah.kas

şu teknobiyotik,inventus gibi yerlerden sistem toplayanları hayretler içerisinde izliyorum..

ortalama bir pc 1600-1700 civarı orda topluyorsunuz,farklı yerlerden alsanız 1400 civirına toplanıyor aynı parçalar.

konuya gelecek olursak,tepkinizde haklısınız bence.her ne kadarteknobiyotik çok güvenilir ve iyi bir firma olsada,sorumsuzluğa ve gevşek iş anlayışına 1 gram tahammülüm yoktur benim.
    yazık değilmi sizin zamanınıza,telefon paranıza,icabında fazladan vereceğiniz kargo parasına,ve sinir sisteminize..

İnventustan dan sistem topladım adamları arıyorsun anında açıyorlar, mail atıyorsun hemen dönüyorlar. İstediğim parçaların hepsi inventusta olsaydı işim olmazdı zten teknobiyoriklen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatabo

quote:

şu teknobiyotik,inventus gibi yerlerden sistem toplayanları hayretler içerisinde izliyorum..

İnventustan dan sistem topladım adamları arıyorsun anında açıyorlar, mail atıyorsun hemen dönüyorlar. İstediğim parçaların hepsi inventusta olsaydı işim olmazdı zten teknobiyoriklen...

benim bahsettiğim müşteri hizmet kalitesi değil,fiyat politikasıydı.

neyse bu konu çok göreceli..insanlar nerden almak isterlerse alırlar bişe diyemeyiz

• Valla ben kargo yoluyla alış veriş leri genelde fan-kablo-gibi ıvız zıvır işler için kullanıyorum sistem toplayacaksam kesinlikle vatan'ın % 25 indirimi bekler gidip elden alabilir. ( tabi herkes e yakında vatan mağazası olmayabilir.)

NOT: konuyu açan arkadaş için teşekkür etmek istiyorum bizleri bilgilendirdiğin için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Psu montajı hakkında
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aramayı şimdi yapdıysan 11:30 dan 13.00 a kadar yemek molaları var :) bugün okul basladı çocuğu olanlar izin almış olabilir yarın deneyin :)
  • Sitelerinden mesai saati dışında bile mail attığımda gayet hızlı şekilde geri döndüler. Telefonlar çalışmıyorsa, mail atın. Böyle ufak tefek sorunlar için de başlık açmaya gerek yok diye düşünüyorum.
  • quote:

hatabo

aga forumda o site hakkında o kadar çk şikayet var ki.hepsi de bu tür şikayetler.adı sanı duyulmadık,köklü geçmişi olmayan yerlerden alış veriş yapamayın.bunlarda vatan,exabilgisayar,hepsiburada. gerisi papel kardeşim.
  • quote:

Bildiğiniz uygun fiyatlı güvenilir bir site var mı eksen veya vatanın % 25'i dışında.

Konu sahibi arkadaş geçmiş olsun gerçekten sinir bozucu bişey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyCoDeR -- 17 Eylül 2012; 14:02:47 >
  • quote:

Sen inventus tan hiç alışveriş yapmamışsın belli ki kafadan yazı yazıyorsun.İnventus'tan alışveriş yapıpta şikayetçi kimseyi bulamazsın.Fiyatları az da olsa diğer uyduruk(hızlıal) firmalardan pahalı olabilir ama müşteri hizmetlerine kimse laf edemez.Bu göreceli bir durum değildir ortaya konan hizmetin Türkiye'de rakibi yok belki dünyada yok o kadar büyük konuşuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

quote:

Sen inventus tan hiç alışveriş yapmamışsın belli ki kafadan yazı yazıyorsun.İnventus'tan alışveriş yapıpta şikayetçi kimseyi bulamazsın.Fiyatları az da olsa diğer uyduruk(hızlıal) firmalardan pahalı olabilir ama müşteri hizmetlerine kimse laf edemez.Bu göreceli bir durum değildir ortaya konan hizmetin Türkiye'de rakibi yok belki dünyada yok o kadar büyük konuşuyorum.

sonuna kadar arkandayım invertus gibi bir firma yok sistem toplayacak olursam ilk invertus ikinci sıradada vatan gelir invertusa suan rakip yok :)

• quote:

Orijinalden alıntı: EXcom_Zkko

Sitelerinden mesai saati dışında bile mail attığımda gayet hızlı şekilde geri döndüler. Telefonlar çalışmıyorsa, mail atın. Böyle ufak tefek sorunlar için de başlık açmaya gerek yok diye düşünüyorum.

Çalışanı filan mısın? Bu işin ufak tefeği olmaz 3 gündür uğraştırıyorlar beni... Ne meseisinden mailinden bahsediyorsun. Sabahtan beridir arıyorum diyorum.Telefonu çalışmayan iş yerimi olur ?
    Ayrıca o ufak tefek dediğin şeyler kaliteyi belirler. Yoksa herkez aynı işi yapıyor zten dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatabo -- 17 Eylül 2012; 15:14:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

quote:

inventus ve teknobiyotik firmalarına müşteri hizmetleri yönünden tek laf ettimmi?
    şu anda elimde sanal ortamdan yapılmış 350 kadar fatura mevcut,sırf kelime yazmış olmak için kelime yazma bence.

ocz ssd-seasonic psu ram kasa,2 tane fan kontrolcü gibi demirbaş ürünleri bu sitelerden aldım,
    buraya gelip inventus yada teknobiyotikten 2-3 kez alışveriş yapmış kişiler sanki hayatı boyunca sanal ortamlardan alışveriş yapıyorlarmış gibi yorum yapıyorlar ya,(şekil:a )
    çok komik oluyorlar..

tekrar ediyorum,ilk mesajımı iyi oku,ben o sitelerin fiyat politasını eleştirip,mağdur olan topiç sahibine destek çıktım,çıkmayada devam ediyorum.bu tür gevşek davranan firma babamın firmasıda olsa lafımı esirgemem.
    insanlar güveniyor,malı görmeden parasını yolluyor.yazık değilmi adamın zamanına..

ayrıca senin o kötü dediğin hızlıal.com sitesindende sanırım 13-15 alışverişim olmuştur.1 gram sıkıntı yaşamadım.

edit: büyük konuşurken usturuplu konuş bence.fazla sallıyorsun:)

• quote:

Orijinalden alıntı: memotembelgezer

quote:

hatabo

aga forumda o site hakkında o kadar çk şikayet var ki.hepsi de bu tür şikayetler.adı sanı duyulmadık,köklü geçmişi olmayan yerlerden alış veriş yapamayın.bunlarda vatan,exabilgisayar,hepsiburada. gerisi papel kardeşim.

vatana lafım yok..sen hepsiburadadan alışveriş yapmamışsın sanırım daha önce..ürün ortalama 10 gün sonra eline geçiyor.üstelik sitede stoklarda var gözüken ürün.

benim favorim her zaman için eksenbilgisayardır

• quote:

Orijinalden alıntı: hatabo

Öncelikle arkadaşlar buradan alışveriş yapacak olanlara tekrar düşünmelerini tavsiye ederim...

Sorunumu kısaca özetleyecek olursam;

Geçen hafta salı günü Akortek Bilişim yani bizim bildiğimiz Teknobiyotik ten yaklaşık 1500 tl lik alış verişim oldu. PC sihirbazını kullanarak donanımlarımı seçtim. Takip edenler bilir Sunbeam cpu soğutucu %35 indirimli olarak satılıyordu. Bende SUnbeami hemen sistemime ekleyip siparişimi verdim. Neyse 2 gün sonra aradılar. Sanırım Murat Bey isminde biri. İstediğim Sunbeam soğutucunun kalmadığını onun yerine para iadesi yada başka bişi alabileciğimi söyledi. Bende Akasa nero3 modelini almak istediğimi söyledim. Fiyat farkınıda tekrar havale olarak yolladım. Ama biraz canım sıkıldı tabi sipariş verirken stok durumu olan bi ürünün. Aldıktan sonra kalmamış olması can sıkıcı...

Neyse olur böyle şeyler işler yoğundur dedik kargoyu beklemeye koyulduk. 4 gün sonra cumartesi günü kargo elime ulaştı. İlk iş kutunun üzerindeki faturaya bakmak oldu. Tabi hemen gözüm cpu soğutucuya gitti. Faturada Akasa Nero 3 aldığım yazılmış..

Açtım merakla kutuyu bileşenleri kontrol.Gayet güzel kutulanmış ve sarılmıştı. (Anakart hariç kutusu yamulmuş bi şekilde geldi ama çalıştırınca bi sorun çıkmadı) . Tam cpu soğutucuyu kontrol ediyordumki bana ne Sunbeam nede Akasa Nero3 yollamışlar. Yolladıkları cpu soğutucu 40 tl fiyatı olan Venom pico (gerçekten gördüğüm en kötü soğutucu sanırım. Stok fandan daha sesli ve cpuyu daha sıcak çalıştıran bi soğutucu... )

Neyse bende hemen aradım tabi ama 0850 yle başlayan bi telfon numaraları var ve cevap veren yok... Haftasonu çalışmıyorlardır belki dedim bu sabahtan beridir arıyorum sürekli meşgul ve garip garip dıt dıt sesleri. Sitelerinden msj atıyorum onada cevap veren yok...

Açıkcası 50 100 lira daha ucuza alayım diye alışveriş yaptığım bu site bana kazığı attı.Aradaki farkı cpu soğutucuyla kapattı. Şimdi buradan alışveriş yaptım hiç bir sorunum olmadı diyenler olucak tabi. Teknobiyotiği savununlarda olucak. Ama hiç biri umrumda değil. Buradan alışveriş yapıcak olanlara fikir vermek için bu konuyu açmayı borç bildim. Benim içinse birdaha teknobiyotik diye biyer olmucak.. Kolay gelsin

ben sıstem toplarken sunbeam sogutucu alacaktım. kalmadıgından. akasa neroyorumlarını okudum olumsuz yorumları gorunce ucuzundan vazgectım. 91 tllık akasa venom un ıyı yorumlsrını okudum cok sessız dıyrlar. ondan aldım. keske yorumları okusaymışsınız...

• quote:

quote:

quote:

hatabo

vatana lafım yok..sen hepsiburadadan alışveriş yapmamışsın sanırım daha önce..ürün ortalama 10 gün sonra eline geçiyor.üstelik sitede stoklarda var gözüken ürün.

hepsiburada depoda stok tutmuyor 24 saate kargoda yazan ürünlerin stoğu var sadece :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 12345543

quote:

quote:

quote:

hatabo

hepsiburada depoda stok tutmuyor 24 saate kargoda yazan ürünlerin stoğu var sadece :)

sorunda burda sanırım.site güncellemesini düzenli yapmıyorlar,1 ürünü15 kişi birden alınca bir günde,olmayan ürünü tedarik edebilmek için uğraşıyorlar.burda olan xx ürünü x fiyata alıp yarın şubeden alırım diye hayal kuran insanlara oluyor..

helede bu kişilerin içerisinde benim gibi haftada 6-7 farklı parçayı 6-7 farklı siteden,firmadan alıp 2 gün içerisinde müşteriye yetiştirebilmek için bi taraflarını yırtan kişiler varsa,en yakın ruh ve sinir hastalıkları hastanesine uğruyor

• quote:

quote:

quote:

hatabo

yok hacı çok yaptım.ekmek makinası,lehim makinası,traş makinası,yatak,fan,yazıcı,kartuş,fotoğraf kağıdı gibi bilimum dalgayı aldım.sorun çıkmadı bir kere bayram önü 3 yada 4 gün oldu.hepsiburada da şöyle bir olay var.kargoya bakacaksın akşama doğru 5 de paketlenmemişse hemen mesajı yapıştıracaksın.yoksa gelmedi neyse,kısmet değilmiş diye oturursan çok beklersin.istanbulda olan şansı azınlıktansa üşenmeyip mağazadan alacaksın.türkiye'de İnternet alışverişi hala kader kısmet işi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.