Şimdi Ara

teknobiyotiğin yapmış olduğu iyilik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teknobiyotikten ekim 2012 de almıs oldugum 700 watt high power psu bozulmuştu.Garip bi koku ve cızırtı sesleri gelmeye baslamıstı.15 gun once teknobiyotiğe gonderdim faturasız ve kutusuz.Ürünüm garanti kapsamında olduğu için değişime girdi ve ellerinde 700 watt psu olmadığı için 750 watt psu gönderdiler.

http://www.akortek.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/high-power-element-bronze-700w-80plus-bronze-sertifikali-guc-kaynagi-hp-ep700-br.html benim guc kaynağı

http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/high-power-750w-80plus-bronze-56aat12v-guc-kaynagi.html gonderilen

teknobiyotik normalde garanti de sorunlu bi firma ama gık demeden hallettiler sansıma

• Daha aşağısını kanunen gönderemezler, muadil ürün de ellerinde yoksa, bir ürün göndermek zorunda olduklarından mecburen böyle olmuş.İyilik olarak algılamamak gerek.
  • Yine de özverili davranmışlar hocam. Başka firmalar bu konularda resmen süründürüyor. Başkadan kastımı siz anladınız, isim verme gereği duymadım
  • acaluka kullanıcısına yanıt
    Bazı firmalar değilde distrübütörler süründürüyor. Satın aldığınız firma distrübütör değilse onun yapacağı işe ithatalatçı firmaya göndermek.
    İthalatçı firma ok derse yeni ürün gönderir. Demezse firmanın yapacağı pek birşey birşey olmuyor maalesef(inventus hariç)
    İnventus distrübütör firma ok desin demesin üründen memnun kalmadığınıza değiştiriyor ki bizzat yaşadım.
    High power ithalatçısı akortek. akortek firmasının satış kanalı teknobiyotik olduğuna göre Anladınız siz
    Başka marka ürün olsaydı işiniz zordu
  • biliyorum hocam ama gık demediler baya yardımcı oldular bn korktum kullanıcı hatası diyeceklerinden cunku kardesim pc yle oynarken elektrik gitmis gelmis o arada bozuldu
  • berdush42 kullanıcısına yanıt
    buna katılmamak elde degil
  • Olması gereken şeylerin adını iyilik yapmak koymuşlar. -Sagopa Kajmer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DH | equ* kullanıcısına yanıt
    hic teknobiyotiğin garanti konusunda şikayet konularına baktınız mı
  • gmyo31 G kullanıcısına yanıt
    ucuz yırtmışsın birdaha bulaşma şuraya
  • aynen murat hocam bir bucuk sene onceydi toyduk baya
  • psu dan memnummusunuz bide kullanıcı hatasındanmı bozuldu
  • duketemre D kullanıcısına yanıt
    gayet guzel ama 200 tl civarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmyo31

gayet guzel ama 200 tl civarı

evet :( geçen psu konularını inceliyordum birisi elektronik şans işi kafana yatanı al demiş gerçekten doğru bak bu marka bile çok uzun süre dayanmamış bide sorunu bulabildinizmi
  • hernekadar yapmak zorunda oldukları bir işde olsa çogu firma yapmaz bunu gözüme girdi bak şimdi teknobiyotik
  • duketemre D kullanıcısına yanıt
    elektrik kesintisinden sonra oldu hocam ama seasonic corsair bunlar cok daha kaliteli psular
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdi4545

hernekadar yapmak zorunda oldukları bir işde olsa çogu firma yapmaz bunu gözüme girdi bak şimdi teknobiyotik

cok sasırttılar beni
  • Olması gereken yapılmış, olağanüstü birşeymiş gibi algılamamak gerek.

Ürün zaten kendi ithal ettiği bir markaya ait, başka markalarda sorunlar çıkartıyorlar biliyoruz. Ülkemizde bu işler ne halde yürüyor, bir defa da gördük.

Yapılması gereken yapılınca, sanki farklı birşey yapılmış gibi tepki veriyoruz artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 18 Ocak 2014; 21:57:37 >
  • Yapılması gerekeni yapmışlar ama en azından süründürmemişler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmyo31

elektrik kesintisinden sonra oldu hocam ama seasonic corsair bunlar cok daha kaliteli psular

bu aralar corsair'ın çok arızasını okkutum forumda en iyisi seasonic
  • Hayırlı olsun Güle güle kullan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.