Şimdi Ara

Teknik Yardımlar : Denenmiş ve Güncel (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
4
Favori
89.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsi birbirinden güsel bilgiler, bazıları çok işime yaradı teşekkürler...
  • merhaba arkadaşlar benim sorunum; cd rom a cd takınca pc bunu kesinlikle görmüyor ne oyun nede başka herhangi bir cd yi kesinlikle çalıştıramıyorum. Cd yuvası açılıp kapanıyor, yeşil ışık yanıp sönüyor ancak ne cd yi çeviriyor nede pc orada bir cd olduğunu algılamıyor içini açıp baktım kabloları yerinden söküp taktım pc nin içini temizledim ama değişen bir şey yok fişten çekip yeniden başlattım buda fayda etmedi lütfen yardım buarada masaüstü pc var ve DVD ROM "LG" marka yardımlarınızı bekliyorum
  • öncelikle kabloların yerlerini değiştirmeye çalış kabloyu değiştir daha önce çalışıyordusa dvd bozulmış olabilir dvdyi yeni aldıysan
    dvdrom ide ise bu sorun yaşanılabilir ide kablosu uzun tarafı anakarta orta kısmı da dvd rom a gelsin dvdrom un arkasında camper ve şeması bulunur eğer üzerinde camper takılıyse çıkar böyle çalıştırmayı dene dvd rom başka bir sürücüyle beraber aynı kabloyu kullanıyorsa şemaya bakarak kablonun orta kısmını master yaptığı cihaza uç kısmını slave yapman gerekir. eğer bişey anlamadıysan araştırma yap
  • herkeze merhaba benim sorunum laptobun işletim sistemi çöktü aksilik buya aynı anda dvd yazıcısıda bozuldu windows cd sini görmüyor hiçbir cd yi görmüyorya şimdi ben laptobun hdd sini çıkarıp bir hdd kutusu alıp içine koysam diğer laptobuma veya masa üstü pc me usb den veya esata dan bağlasam bilgilerim kaybolmadan kurtarma yapabilirmiyim genelde butürdurumlarda windows açılamıyor diski biçimlendir diyor biçimlendirmeden diskimin içinden veri kurtarabilirmiyim acil yardımcı olursanız çook iyi olacak
  • sagol bilader birçok uygulamayı yaptım paylaşım için sağol birde beni hdd kaybolan bölümü nasıl tekrar bulabilirim bu konuda yardımcı olursan çok sevinirim. tekrar xp kurarken birim sildim format attım olmadı, bilgisayarı yönetten girdim yok bişey , acronic disc denedim olmadı, Partition Find and Mount denedim olmadı, Norton PartitionMagic denedim olmadı ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim marka samsung kapaste 80gb şu anda 33 gb görünüyor.işletim sistemi xp spk2
  • Benim sorunum donanım haber sitesine girince devamlı şifre istemesi beni hatırla seçeneginide işaretlemiş olmama ragmen her sayfa değiştirmede sıfırlanıp şifre isteniyor tekrar başa dön yazı yazdınsa boşa gidiyor çaresi ne teşşekkürler.
  • Selam Arkadaşlar benim Pc birseyler oldu yardım edersenız sevınırım. 750gb hardiskım var onu kullanıyorum eskı 80 gblık hard koydum sorunsuz calışıyolardı bı suresonra 80 lık hardisk devreye girince sesınden anlıyorum ama 6 sn. sonre reset atıyo yenıden baslıyo eskıdende devre gırer bırsey olmazdı şimdı reset atıyo * sebebını bulmıyorum yardımcı olursanız sevınırm..Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoooPeR -- 13 Mart 2010; 19:29:44 >
  • Bilgisayarıma format attıktan sonra bile, ilk aldığım zamanlarda ki performansından çok uzakta. Örneğin daha önce Warcraft III oynarken herhangi bir problem yaşamazken, şimdi ekran kartımı zorlayıcı herhangi bir durumda oyunu kare kare görüyorum. Bir süre sonra düzeliyor.

Aynı zamanda Opera'yla, Firefox'la yada Chrome'la, Facebook'a girip, herhangi bir video izlemeye çalıştığım sıra da dahi bilgisayarım takılıyor. Hiçbir şekilde tam verim alamıyorum. Hatta web sitesinde gezerken bile çeşitli takılmalar yaşıyorum.

Yanılıyor olabilirim ancak problemim ekran kartı driverımda olabilir. Bilgisayarı satın aldığımda bana verilen CD'deki driverı yüklediğim zamanlar birşey olmuyordu. Fakat ben o CD'yi kaybettim, daha sonra nvdia'nın sitesinden en son güncellemesini yüklemek zorunda kaldım. Problem bunda olabilir mi acaba?

İşletim Sistemi:

Windows XP

Sistem Özellikleri:

Pentium IV 2800

1024 Ram

128 Mb Nvdia GeForce FX5200 Ekran Kartı

Maxtor 80 Gb Hard Disk (İkiye Bölünmüş -40+40-)

17'' Philips Monitör ( Flat değil )

İnternet Tarayıcılarım:

Mozilla, Opera, Chrome

Aktif Antivürüs Programım:

NOD32 4.00 (Antivürüsten önce de sonra da performansta bir farklılık yok.)

• alakasız bi başlığa mı yazıyorum bilemiyorum :( ben dün dell notebook aldım.aldığım yerde satış elemanı bana 8 saat şarj et dedi, bende 8 saat şarj ettim.kullanma klavuzunda da en az 12 saat sarş edin yazıyo.şarj olduktan sonra da kullandım bi yarım saat.şimdi tekrar 12 saat şarja mı takmam gerek sizce ? 12 saat sarj olmadı çünkü . biraz cahilim bu konularda bi fikir verebilcek var mı
  • gayet başarılı bir çalışma teşekkürler..

bilgi paylaştıkça çoğalır.
  • Merhabalar.Öncelikle çok güzel bir konu eline sağlık.Ancak bir sorunum var ve çözümünü bulamadım.Bilgisayara reset atınca bilgisayar açılmıyor gigabyte reklamından sonra no signal çıkıyor ekranda ve bu böyle devam ediyor,tekrar reklam çıkıyor tekrar no signal diyor böyle gidiyor.Düğmesinden kapatıp açtığımda bir sorun yaşamıyorum ama reset attığımda pc bir türlü açılmıyor.Bu sorunumu bir konuda belirtmiştim,BIOS ayarlarını sıfırlayın dediler.Ancak bu işin ayrıntısı bilmiyorum açıkçası biraz araştırdım internetten bios pilini çıkarıp takın filan diyorlardı da işin kötü yanı bios pilini bulamadım pc nin içinde.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • şimdi benim pc de 2 kullanıcı açtım sonra görev yöneticisinden Administrator'ün bağlantısını yanlışlıkla kestim sonra Administrator giremedim diger kullanıcıdan internete bakıp nasıl çözebilirim die baktım pc açılıken f8 e basıp güvenli mod da Administratorü açtım ama hem diğer kullanıcıyı silemiyom hede bişey yapamıyom
  • İzninizle ilk sayfada programsız çizik cd kurtarma şeklindeki tavsiyenin işe yaramadıgını belirtmek isterim(:

Diş macunu ütü ve aklınıza gelmeyecek onlarca şey dahil hepsi şehir efsanesi, o kadar ugraştan sonra isobuster ile tüm verilerimi geri almıştım10 dakikada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 14 Mayıs 2010; 17:34:35 >
  • merhaba herkese pcim açıldıktan yaklaşık 2 saat sora reset atıyor açıldıktan 2 saat sora yine reset atıyor psu 300 watt kuşkum ondan ama psu olsa periyodik olarak reset atması saçma geliyor acaba sorun nerdedir aydınlatırsanız sewinirim....
  • gercek ten profosyonel yardım gereklı arkadaslar benimde bi sorun olustu pc mde sony vaıo hic bir sorun yokken ses calısmaz duruma geldi ama nasıl
    pc yı xp den w7 cevirmiştim w 7 de de calısıyordu ama sorn olusmadan once ıkı sey yaptım biri w7 free trıal kullan ma denilen bir crack digeride pdf kurdum bunlardan hemen sonrada olusmadı sorun ses calısıyordu pc reset attım calısıyodu ama sabah iş yerine gitiigm de bu sorun cikti be bi sorun bulamadım driver var device managerde ses driveri gorunuyo bir sorun yok diyo bu soruna nereden yaklasmalıyım profosyonel yardım gerekli şimdiden teşekkurler
  • bu bilgiler işimize yarayacaktır teşekk¨¹rler
  • sLm arkadaşlar, bir sorunum olacaktı.Pc açılıyor fakat görüntü yok, şimdi açıyorum kasayı ekran hiç gelmiyo zaten ve kasadan gelen o seste gelmiyor kısacası windowsa kadar bile açılmıyor.napmalıyım yardım edin şimdiden saolun!
  • sistemim visata home premium
    masa üatündeki bazı dosya ve video lar silinmiyor taşınmıyor ismi değişmiyor
    silmem için yardım edermisiniz.
  • teşekkürler.........
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.