Şimdi Ara

TEKNİK YARDIM ÖNEMLİ KONULAR (Video Arşivi Eklendi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
1
Favori
150.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben elimdekinden ayrı 40 gb bir harddisk aldım. bilgisayara taktım f1 sorunuyla karşılaştım f1 basarak girdim bilgisayar aygıt yöneticisinde görünüyordu sonra disk yönetimini açtım 30 -10 gibi e-f adlı diskleri birleştirmeye çalıştım sonra dinamik diske dönüştür dedim sonra olumsuz veya olumlu birşey hatırlamıyorum. sonra f yi daha sonra da e diskini sildim tek amacım diski birleştirmekti. sora birdaha yönetimdel araçlar\disk yönetiminde bu harddisk görünmedi. aygıt yöneticisinde görünüyor . bu harddiskim çöktümü bunu nasıl kullanacağım yardım ederseniz sevinirim ayrıca çeşitli programlar denedim.bir programda (arddiski alırken format atılmıştı )windows ve silinen şeyleri buldu ben yalnız eskilerle işimyok bu harddiski nasıl yedek disk olarak kullanacağım yardım ederseniz sevinirim

• arkadaşlar daha yeni üye oldum ve resim kısmına resmimi koyamadım bana yardımcı olursanız sevinirim napacam..
  • MAVİ EKRAN HATALARI

1. Ekran Kartından verir.
    2. Hardiskten Verir.(satalarda)
    3. Önceden Yüklenmiş bir hddyi başka bir anakartla açarken verir.
    4. Genellikle en çok RAM den verir.

Neyden dolayı mavi ekran verdiğini nasıl anlarız ?

Windows kurulurken windows biçimlendikten sonra dosya kopyalamaya geçerken %1 bile dolmadan cd okuyamıyorum şu dosyayı bulamıyorum cinsinden bir hata veriyorsa Hardisktendir . eğer dosyayı geç derseniz 3 kere sonra kurmaya başlar fakat ön yükleme bittikten sonra pcyi otomatik olrak tekrar açtığında mavi ekran karşılaşılırsınız. genellikle bu hataları sata hdd de veriyor bu sorunu cözmek için pata hdd kullanın.

birde %1 değilde ortalarda falan okuma hatası verirse ramde arıza olabilir. tabıki cdnizin ve cdromuzun sağlam olduğundan eminseniz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webakkurt -- 14 Mart 2006; 13:19:25 >
  • arkadaşlar 5+1 ve ekran kartımla ilgili sorunlarm var yardımcı olabilirmisiniz
  • Eline sağlık güzel olmuş
  • bilgisayarıma bişey yükledim ondan sonra bazı mp3 leri dinleyemez oldum açmıyo meytambal. yardım lütfen
    isayildiz2005@hotmail.com
  • arkadaslar ben fly tv kartı kullanıyordum, aslında kullanamıyordum en sonunda kurtuldum aver media go 007 aldım güzel, ama şimdide kanallarda cızırtı var ne yapmayalım, bunun sebebi nedir? bilen varsa yardımcı olabilir mi???
  • ya arkdaşlr yerii bilmiyorum ama acil yardımınıza ihtiyacım var ben forumda bi yeni mesaj açtığımda resim koyamıyorum yazı yazdığımız yere. resimleri nasıl yerleştirecez bilenden cevaplayandan şimididen allah razı olsun
  • bu çok basit bir sorun ve sistemle alakalı değil..
    sadece msn'in ayarlarına girip bilgisayarım açıldığında msni otomatik olarak başlat seçeneğini iptal etmeniz yeterli..
    eğer otomatik açılan windows messengersa program ekle/kaldır/windows bileşeni ekle/kaldır dan tamamen kaldırmanızı öneririm..
    eğer kendi yüklediğiniz msn'se deiğim gibi yapın..

saygılar..
  • arkadaşlar bugün elime oki 321 elite model bi yazıcı geçti. açtığımda alarm veriyo yani yazıcının ekranında alarm yazıyo işte. kağıt koyuyup yazdırıyom kağıt yok diyo. acaba buna kağıt nasıl yerleştiriliyo. daha önce bu tip yazıcı kullanmamıştım
    yardımlarınızı bekliyorum
  • MERHABA MSN NIN ÜSTTE GOZÜKEN ARACLAR KISMINDAN SECENEKLERE ORDAN ÖZELLIKLERE GİR ORDA YANILMIYORSAM İLK KUTUCUGU BOSALT SORUNUN GİDECEKTIR
  • hocam ellerine sağlık sayende çok şey öğrendim.
    senden ricam Internet Explorer beta 7 hakkında bilgi
    şimdiden teşekür edrim
  • MERHABA , BEN AVAST RESMİMİ DEĞİŞTİRİP KENDİ RESİMLERİMDEN KOYMAK İSTİYORUM BU NASIL YAPILIYOR ACABA?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Omerk

MERHABA , BEN AVAST RESMİMİ DEĞİŞTİRİP KENDİ RESİMLERİMDEN KOYMAK İSTİYORUM BU NASIL YAPILIYOR ACABA?

PARDON YAA AVATAR DEMEK İSTEMİŞTİM.
  • Arkadaşlar bilgisayarımda keşfedemediğim bir sorun var, yardımcı olursanız sevinirim. şöyle ki; Oyun oynarken bilgisayarım kilitleniyor ve reset atmak zorunda kalıyorum, ve bu hatayı sadece oyun oynarken yapıyor. Format atıyorum ve yaklaşık bir buçuk iki hafta rahat rahat oynuyorum, daha sonra aynı hata yeniden başlıyor, bazen o kadar ileri gidiyorki, DVD seyrederken yada yüksek çzünürlüklü bir resim açarken biel kilitleniyor. dediğim gibi Format atınca biraz düzeliyor ama kurtarın beni bu beladan, bilgisayarım biraz eskidir, 2003 yılında aldım, 478pin 1700 celeron işlemci, 8X 128 MgByte ekran kartı, 512 DDR 400 Mhz Ram, ve IDE 260 Gbyte harddisk...

cevaplarınıza şimdiden teşekkür ediyorum...
  • _ _ _
    | | | | | |
    | | | | | |
    | |----------| |----------| |
    | | | | | |
    |_| |_| |_|
    ilk orta son
    konnektör konnektör konnektör
    Anakarta master slave
    takılacak cihazamı cihazamı
    takılacak takılacak

1-) Bir IDE kablosunda orta konnektör master cihaza, son konnektörde slave cihazamı takılır ?
    2-) Aynı IDE kablosuna cdrom ve hard disk birlikte takılırmı ?

forum.donanimhaber.com nickname1970
  • merhaba
    kasanın içindeki donanımların markasını neler olduğunu nasıl öğrenebilirim
    (çalıştır bölümünün içine bir şeyler yazılıyormus oda gösteriyormuş)
  • slm benim sorunum su daha once forumdan kimse yardimci olmadi daha yeniyim zaten forumda
    benim bilgisayarimin calistir butonu varya hani o calismiyo yani o sevimli kopekcik cikiyor ama yazi yazilan butonlar ortada yok birde kullanici sifremi degistirmek istiyorum ama denetim masasina giriyorum fakat sifreyi degistir tusuna basiyorum yine bembeyaz sayfa gorunuyo bide windows media player ic uygulama hatasi diyo.ben avat kullaniyorum virus yok diyor ama sorun ne olabilir daha oncede olmustu karspersky yukleyince duzelmisti ( 60 gunluk kullanim )
    haa bide sistem restore hic acilmiyoooo
    yardim lutfeeeennnnn
  • teknık yardım olması icin iyi bır sekılde el almasıdır ve dogrulmasıdır
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.