Şimdi Ara

TEKNİK YARDIM ÖNEMLİ KONULAR (Video Arşivi Eklendi) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
1
Favori
150.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
Giriş

virus taramasını neyle yaptın

ESET NOD 32 2008 + Spy.... Hani şu yeşil logolu olan var ya onu kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kukiciyo -- 28 Temmuz 2008; 0:10:11 >
  • arkadaşlar ben bilgisayara format attım ses gitti çok cd var MSI multimedia beyond 3D,all in one card reader driver,drivers utilities diye CD ler var yardım edin çok acill
  • Selam arkadaşlar,
    Yerimi burası bilmiyorum ama değilse kusura bakmayın.
    Çalıştığım bilgisayara bir arkadaşımın flash belleğinden sonra sanırım virüs bulaştı.Hani cd ile çalışırken birden cd yi çıkardığımızda aldığımız mesajın aynısını vermeye başladı ekranda.Antivirüslerden birkaçını denedim ama taramada örn.%28 gibi olduğunda donup kalıyor işlem.Format atmadan kurtarmam mümkün mü acaba.Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hubab

Selam arkadaşlar,
    Yerimi burası bilmiyorum ama değilse kusura bakmayın.
    Çalıştığım bilgisayara bir arkadaşımın flash belleğinden sonra sanırım virüs bulaştı.Hani cd ile çalışırken birden cd yi çıkardığımızda aldığımız mesajın aynısını vermeye başladı ekranda.Antivirüslerden birkaçını denedim ama taramada örn.%28 gibi olduğunda donup kalıyor işlem.Format atmadan kurtarmam mümkün mü acaba.Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.

http://www.zshare.net/download/50726233cd26dfc3/
    Linkteki dosyayı indirip çalıştırın. işlem bitinceye kadar yaklaşık 3 dakika bekleyin. bilgisayarı kapatıp açın.

• sorunumla ilgili topigi bulamadıgım için buraya danıştım beyler.Vista basıc yüklü bilgisayarımda masa üstündeki geri dönüşüm kutusu gitti nasıl geri getirebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.