Şimdi Ara

TEKNİK YARDIM ÖNEMLİ KONULAR (Video Arşivi Eklendi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
1
Favori
150.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mrh arkadaşım
    msn sorun var yeniden kaldır eski sürümünü yükle güvenlik kipi onu engeliyor msn sorun var
    7,5 sorun oluşuyor yeniledikçe sorun çözülmüyor bunu için 7,0 yükle
  • öyle bir program var sizin msn enize
    uyguladılarmı birdaha giremiyosunuz banada öyle olmuştu ama sonra açıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcOsHi -- 3 Şubat 2006 17:53:59 >

• çok güzel olmuş emeğine saygı teşekkürler
  • arkadaşlar ben konu açamıyorum başlık yazan yere tıklanmıyor böyle bir sorunu olan biri varmı ?varsa çözüm bulabilmiş mi?
  • gigabyte ga-8s661fxm-775 ana kartım var cıpsetı sis964 buna gore sata driverını diskete kopyalıyorum windowsu kurmaya baslıyorum f6 basıyorum driveri okuduktan sonra

dosya txtsetup.oem beklenmeyen bir hataya <1024> neden oldu satır 1742 konum d:.
    devam etmek için bir tuşa basın...

diye hata veriyo canıma tak ettı format atmam lazım ama atamıyorum lutfen bı yardım edın hıc mı bu anakarttan kullanan yo
    KONUDA AÇTIM KIMSE BANA SATA HARD DISK E NAISL FORMAT ATILIR ÖGRETMIYO . BELKI BURAYI OKUYUP YARDIMCI BIR PC CI BULUNUR UMUDUYLA YAZDIM. OOFF YARDIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: umulee

gigabyte ga-8s661fxm-775 ana kartım var cıpsetı sis964 buna gore sata driverını diskete kopyalıyorum windowsu kurmaya baslıyorum f6 basıyorum driveri okuduktan sonra

dosya txtsetup.oem beklenmeyen bir hataya <1024> neden oldu satır 1742 konum d:.
    devam etmek için bir tuşa basın...

diye hata veriyo canıma tak ettı format atmam lazım ama atamıyorum lutfen bı yardım edın hıc mı bu anakarttan kullanan yo
    KONUDA AÇTIM KIMSE BANA SATA HARD DISK E NAISL FORMAT ATILIR ÖGRETMIYO . BELKI BURAYI OKUYUP YARDIMCI BIR PC CI BULUNUR UMUDUYLA YAZDIM. OOFF YARDIM

ARKADASİM İSTERSEN BİRDE BURAYA BAK BURDAN İNDİR DENE BAKALIM NE OLUYOR http://www.gigabyte.com.tw/Support/motherboard/Driver_Model.aspx?ClassValue=motherboard&ProductID=1842&ProductName=GA-8S661FXM-775

• arkadaşım eline sağlık çok güzel bilgilendirmişsin benim de önemli bir sorum olcak sana
    windows um önce çok yavaşladı sonra açılmamaya başladı format atıyım dedim kurda bölümü silmeye çalışırken sürücüye ulaşılamıyor diye hata verdi ben de fdsik le sildim bölümü daha sonra kura tekrar girdim bu sefer de sürücü ntfs biçimlendirilemedi die hata verdi fakat hızlı biçimlendirme yaptı ve xp yi kurdum fakat 3-4 gün kullandıktan sonra windows yine açılmıor sorun sanırsam harddiskle alakalı bana yardımcı olabilir misin? ayrıca sildiim bölüm sadece windowsun olduu bölümü iki bölümü komple silsem bunu düzeltebilir miyim?
    yeni konu açmak istemedim o yüzden buraya yazdım umarım bilgilendirirsiniz beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornady -- 10 Şubat 2006 17:31:11 >
  • bütün bilgisayarı üst düzeyde kullananlara ben bilgisayar hakkında hiç bişey bilmiyorum bana bilgisayarı hızlandırmak gibi windows kurduktan sonra ne yapmam gerek tiğini öğrenmek istiyorum ayrıntılı olarak öğretirseniz memnun olurum bir bilgi yazsanız da yeter şimdiden teşekkür ederim
  • İyi günler Benim bi sorunum vardı kusura bakmayın nasıl başlık açılacagını bilmedigim için buraya yazmak zorunda kaldım.Benim sorunum bende İBM ThinkPad A31 2652 laptop var.Laptopun ekranı cok az görünüyo.Diğer işlemleri ise cok iyi hiç bir sorunu yok.Ama çalıştırdıgım zaman ekran siyah ama masaüstü cok az görünüyor.Simdi sorun ayarları ile mi ilgili yoksa ekranın kendisinde bisroun mu var?Yardımcı olursanız sevinirim.Laptopun özellikleri P4 1.80 işlemci - 256 Ram - 15" Monitor. vs. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • bence mukemmel olmus be elllerın dert gormesın
  • bilgisayar açıldığında kullanıcı hesaplarında okunmayan posta iletisi olduğu söyleniyor.. sadece bi göz atmak için girilen msn den dolayı gösteriyor bunu.. ben o msn e girmeden nasıl kaldırabilirim bunu? TEŞEKKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayraktar_2000 -- 19 Şubat 2006 23:42:27 >
  • bilgisayarı her açtığımda msn'de kendiliğinden açılıyo başlat>çalıştır>msconfig den uğraştım olmadı yardımcı olabilir misiniz? tşk..
  • ben resmi bir kurumda çalışıyorum daha önce msn kullanabiliyordum (7.5) ama şimdi sistemi yeniden kurdular ve msn nin hiçbir sürümü çalışmıyor lütfen bu konuda yardımcı olurmusunuz benim makinam sever' a bağlı olarak çalışıyor yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: lars ulrıch

COK GUSEL

+1
  • 1++
  • saol
  • SAĞOL GÜZEL BİR ÇALIŞMA İSTİFADE ETTİK
  • güzel olmuş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.