Arkadaşlar, p4, 2.4 ghz, intel i 845G cpu bus speed 533 mhz, fsb 133 mhz.,40 cb harddisk, 256 mgb ddram 266 mhz., 256 mgb Gforce fx5500 .
Eski ram ı çıkarırsam en fazla kaç mgb ve mhz lik bir ram takabilirim, teşekkürler.
MÜKEMMEL OLMUŞ. ELLERİNE SAĞLIK
çok yararlı olacaktır bu bölüm keşke daha önce yapılsaydı
yeni aldigim leadtek 6200TD AGP ekran kartimi takip suruculerini yukledim oyunlari oynuyor ama hic bir videoyu acmiyor. winmedyaplayer i acinca CPU %100 calisip makinayi kitliyo. hic bir videoyu acamiyorum. islemci intel2.4 ram 1GB. Sadece medyaplayer ile degil weinamp ve diger video oynaticilarda acamiyor hic bir videoyu. Makinayi kitliyor yani. Bu problemi yasayan ve cozen biri var mi acaba? acil yardimlarinizi bekliyorum.
Tekrar belirtmekte fayda var...
Bu konuya sorunlarınız ile ilgili mesaj atmayınız, Bundan sonra atılan mesajlar silinecektir.
bu bölüm mükemmel olmuş en kısa zamanda bi kaç pm yollarım size üst konu olmasını istediğim ya da buraya eklenmesini istediğim
valla dostum bunlar süper olmuş ellerine sağlık gerçekten süpersin özellikle senin yazılarını takip ediyorum.....
Bu bilgiler her an ihtiyaç duyulabilecek bilgiler Bu topic sorunların çözümüne büyük katkı sağlayacaktır. Başarılarınızın devamını diliyorum arkadaşlar.
eyvallah ustam harika olmuş eline zihnine sağlık sayende bişeyler daha öğrendi
böyle paylaşım.. eline, zihnine sağlık..
ben d eforum linklerini arodum da bulamıodum. saol abi beni kurtardın.
Çok teşekkür ederim artık aradığımız konuları yeni başlık açmadan burda buluruz
başarılı bir çalışma
sayın kardeşim forumda yaptığınız çalışmalardan dolayı size teşekkür eder kurban bayramınızı kutlarım.ben de bir ara istedim ki foruma belli konuların özellikle de bilgisayarda benim gibi acemiler için bir yer ayrılmasını önermek istedim.bu işi artık siz başlamısınız.bana göre .acemiler başlıklı bir yer daha açılırsa daha da iyi olur.çünki forumda verdiyimiz soruları karşı tarafın bizim bilgisayarı ne kadar bildiyimizi ,yani soru vereni kastediyorum ,bilmediği için bazen en ufak soruyu 5-6 kere sormak zorunda kalıyoruz.ve haklı yerede kızıyor sizin kendinizde bana yardımcı olmuşsunuz. tekrar teşekkür ederim
quote:
Orjinalden alıntı: iugunduz
arkadaşlar kusura bakmayın ama bu forumda nickimizin altına resmi nasıl koyacağız.
bak kardeşim.önce resmi pover painte kopyalayacaksın.sonra farklı kaydet diyeceksin.yeni pencere açılacak .orada kayıt türü yazılan yerde jpg olarak kaydet.işin halledilmiş olur.yapamazsan tekrar pm at
eline sağlık
arkadaşlar diz üstü bilgisayarlara işlemci ısısını vs. o anlık durumu veren program var mı...var ise nerede bulabilirim....hani bu fan devrini işlemci ısısını falan veriyo. yardımcı olrsanız sevinirim..modelim toshiba satellite m70 159 notebook