Şimdi Ara

Teknik servis yeni ekran taktı ama..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teknik servise ekran arzası için laptop verdim ekranı değiştirdiler bir de 265 tl aldılar.Yeni ekranı takmışlar fakat ekranın sağ tarafında plastik ile ekranın arasında biraz boşluk var ve baktığım zaman beyaz bir ışık gibi birşey görebiliyorum. İlerde sorun çıkarır mı ne yapabilirim orayı tekrar yapıştırmak için?

Teknik servis yeni ekran taktı ama..

İşaretlediğim yerde siyah plastik bölge ile ekran arasında boşluk var ynii.

• Başlat butonu da sola doğru kaymışsa sıkıntı var gibi. Teknik servisinize danışın hocam, daha garanti olur.
  • 265 tl vetmişsiniz gidin gösterin derim almasını biliyorlar parayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • büyük ihtimal ön bezeli oturtamamışlardır. tekrardan götürmenizde fayda var. telefon açın haber verin fotoğrafını çekin.tam olarak oturmamasından kaynaklı kablo kesilmesi kırılma çatlama gibi bir durum olursa kabak yine sizin başınıza patlayacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: attila_khan

büyük ihtimal ön bezeli oturtamamışlardır. tekrardan götürmenizde fayda var. telefon açın haber verin fotoğrafını çekin.tam olarak oturmamasından kaynaklı kablo kesilmesi kırılma çatlama gibi bir durum olursa kabak yine sizin başınıza patlayacaktır

Hocam herifler bunun için bile 15 gün vermez bilgisayarı yeniden beklemek istemiyorum ya bunu kısa yoldan yaptırmanın bir yolu var mıdır servise?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Boyz N Da Hood

quote:

büyük ihtimal ön bezeli oturtamamışlardır. tekrardan götürmenizde fayda var. telefon açın haber verin fotoğrafını çekin.tam olarak oturmamasından kaynaklı kablo kesilmesi kırılma çatlama gibi bir durum olursa kabak yine sizin başınıza patlayacaktır

Hocam herifler bunun için bile 15 gün vermez bilgisayarı yeniden beklemek istemiyorum ya bunu kısa yoldan yaptırmanın bir yolu var mıdır servise?

servise bilgisayarı götür direk danışmada işini hallettir bunun için tekrardan beklemene gerek yok.

• quote:

quote:

quote:

servise bilgisayarı götür direk danışmada işini hallettir bunun için tekrardan beklemene gerek yok.

Ürünün garantisi bitti zaten ben yine aldığım yere yani Media Markt'e verdim onlar Casper'ın servisine götürdü. Servis nerede bilmiyorum. Media Markt'ta danışmada bunu yapabilirler mi ki?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ürünün garantisi bittiyse ve serviste yaptırdıysanız büyük hata yapmışsınız. Hem uçuk rakam isterler(ortada zaten), hem de uzun bekleme süresi olur. MediaMrkt aracılığı ile gönderdiyseniz ve yapılan servisi bilmiyorsanız maalesef tekrardan Mediamrkte teslim edip beklemeniz gerekicek.
  • yeriniz ümraniye çakmağa yakınsa direk ilk elden casper fabrikaya götürüp orada gerekli işlemi yaptırın. media marktta bu işi yaparlarmı bilemicem ne yazık ki
  • Kardeşim istanbula gidiyor casper laptoplar. Teknosa ve medıa markt aynı yere gonderıyor. O casper servsi yok mu benden bır tandgmın laptopu için sadece ıslemcı sogutucusunun orasında bır ızgara kırılmıs bundan dolayı cover değişecek dediler ve 90 dolr +kdv istediler. Karfesım 250 den fazla para vermıssın cekınme. Hakkını ara. Servis hatalarını vur yüzüne aynı şey senın hatan olsa anında tekmelerler ürünü garantı dısı bırakırlar. Sorununn cevabı istanbula gdiyor casperlar. Peşine de düş bir aramıyorlar bile hazır diye günlerce boş boş yatıyor orda.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_mania

Kardeşim istanbula gidiyor casper laptoplar. Teknosa ve medıa markt aynı yere gonderıyor. O casper servsi yok mu benden bır tandgmın laptopu için sadece ıslemcı sogutucusunun orasında bır ızgara kırılmıs bundan dolayı cover değişecek dediler ve 90 dolr +kdv istediler. Karfesım 250 den fazla para vermıssın cekınme. Hakkını ara. Servis hatalarını vur yüzüne aynı şey senın hatan olsa anında tekmelerler ürünü garantı dısı bırakırlar. Sorununn cevabı istanbula gdiyor casperlar. Peşine de düş bir aramıyorlar bile hazır diye günlerce boş boş yatıyor orda.

Beni fiyat söylemek için servisçi kendi cep telefonuyla aramıştı. O numarayı arayıp söyleyeyim en iyisi Media Markt ile uğraşmayayım. Bu arada çok para verdiğimi biliyorum. Bu konularda acemiyim maalesef çevremde adam gibi bi tamirci olmadığı için mecbur aldığım yere vermek zorunda kaldım.

• quote:

yeriniz ümraniye çakmağa yakınsa direk ilk elden casper fabrikaya götürüp orada gerekli işlemi yaptırın. media marktta bu işi yaparlarmı bilemicem ne yazık ki

Kartal'dayım. Ümraniye tarafını bilmiyorum uzak baya.
  • quote:

quote:

Kardeşim istanbula gidiyor casper laptoplar. Teknosa ve medıa markt aynı yere gonderıyor. O casper servsi yok mu benden bır tandgmın laptopu için sadece ıslemcı sogutucusunun orasında bır ızgara kırılmıs bundan dolayı cover değişecek dediler ve 90 dolr +kdv istediler. Karfesım 250 den fazla para vermıssın cekınme. Hakkını ara. Servis hatalarını vur yüzüne aynı şey senın hatan olsa anında tekmelerler ürünü garantı dısı bırakırlar. Sorununn cevabı istanbula gdiyor casperlar. Peşine de düş bir aramıyorlar bile hazır diye günlerce boş boş yatıyor orda.

Beni fiyat söylemek için servisçi kendi cep telefonuyla aramıştı. O numarayı arayıp söyleyeyim en iyisi Media Markt ile uğraşmayayım. Bu arada çok para verdiğimi biliyorum. Bu konularda acemiyim maalesef çevremde adam gibi bi tamirci olmadığı için mecbur aldığım yere vermek zorunda kaldım.

Ya haklısın tabı bılmesen bıle kwndı servısıne guvenmwn normal ama hakkını yedırme. Hangı servıs oldugunı öğren servıs formu cıkarttır ve alıcı odemelı gönder veya elden ver.

• quote:

quote:

quote:

Ya haklısın tabı bılmesen bıle kwndı servısıne guvenmwn normal ama hakkını yedırme. Hangı servıs oldugunı öğren servıs formu cıkarttır ve alıcı odemelı gönder veya elden ver.

Hocam telefon açtım servislerine taa Güngören'deymiş teknik servis. Oraya kadar gidilmez. Yine Media Markt üzerinden vereceğim büyük ihtimal 15 gün bekletecek şerefsizler yine. O kadar para veriyoruz düzgün iş yapamıyorlar. Elimde önceki tamirden bana verdikleri formla gideceğim dimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mob Associate

quote:

quote:

quote:

Hocam telefon açtım servislerine taa Güngören'deymiş teknik servis. Oraya kadar gidilmez. Yine Media Markt üzerinden vereceğim büyük ihtimal 15 gün bekletecek şerefsizler yine. O kadar para veriyoruz düzgün iş yapamıyorlar. Elimde önceki tamirden bana verdikleri formla gideceğim dimi?

Alıntıları Göster

Tabiki o faturayla gideceksiniz.

edit: fatura yazmısım mobldeyken o formla gıdeceksınız kı yaptıkları ısı gorsunler. na da ıtıtaz ederler. ve zaten daha yenı takmıslar dolayısıyla halen takılan parca garantılı ve degısım hakkına sahıpsın. sadece taktıkalrı parcayı ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_mania -- 19 Mayıs 2013; 4:51:23 >

• Orijinalden alıntı: ilker_mania

Ne kadar süre garantili o parça? Çünkü bilgisayarı tamirden mayısın başında teslim aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mob Associate -- 19 Mayıs 2013; 11:44:43 >
  • Orijinalden alıntı: 'Boyz N Da Hood

Ne kadar süre garantili o parça? Çünkü bilgisayarı tamirden mayısın başında teslim aldım.

kendı taktıkları her parcanın 6 ay garantısı olması lagzım bu elektronık 3 aya dusebılır ama hafta olmaz ay olacagını da sanmıyorum tüzüğe bakmak gerekir aslında. ama zaten sorunlu montaj yapmıslar garantı dısı bırakcak bır durum olsa bıle kendı hataları sonucta yapmaları gerek..
  • Arkadaşlar şikayetvar sitesine yazsam bi yararı olur mu cihazı vermeye götürmeden önce?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.