Şimdi Ara

TEKNİK SERVİS ELEMANI NE İŞ YAPAR ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
9.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: jettem

anladım abi çok sağol Abicim Peki Diyelimki Ben kendim Çalıştım Sınava Giridm Ve Bir İhtimal Kazandım İş Bulabilecekmiyim Mcse Diplomam İl Yada Sertifika Sı İle

Birde Bu Sınav Girişleri Nerden Yapılıyor Netten Felanmı

tabiiki ıstedıgın yerde ıse gırebılırsın dıploman olduktan sonra hayır netten yapılmıyo
  • Yaw bırak başka meslek mi yok. 3 kuruşa 5 takla atıyoruz hobi olarak yapılacak şeyi meslek edinmişiz piyasa çok kötü kaçın gidin kurtarın kendinizi bu sektörden.
  • Abi Ne Yapacaz Peki Nereye Kacıpğ Kurtaracaz Kendmizi Aşagı tükürsek Sakal Yukaru Tükürsek Bıyık
  • abicim sen devam et. ne varsa bu iste var. fakat hicbi zaman orta halli biri olma olacaksan en ust ol.
  • Sağol Abi YardımLarın için İşe İng İle Başlamakta Yarar VAr
  • kendine gussel bi firma bul isim yap gerisi gelir..tek başına başlama firma çok onemlii..
  • quote:

Sağol Abi YardımLarın için İşe İng İle Başlamakta Yarar VAr

+1 gerkıyo tabii ıngılızce kolay gelsın ...
  • artiz çok iyi anlıyom havalarıyla girdin başlarken ama kurudun kaldın nooldu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

artiz çok iyi anlıyom havalarıyla girdin başlarken ama kurudun kaldın nooldu?

banamı Diyorsun ?

Eeeee Bilmemek Değil Öğrenmemek Ayıp Her Şeyi Bilemezsin Ama Donanım Hakkında Bilgim Çoktur Her Türlü Arızayı Tespit Ederim Ama Bu Sertifika İsi Biraz Kafammı Karoıştırdı :d
  • nee konuu bee bu piyasadaa okulunu okuyupta aç kalann cok insan varken bence ortaokul bi mezunu bi adam bu meslekten ekmek yemeyi dusunmemeli arkdaslar yalanmıı????
  • Valla Bence Böyle Düşünmek Te Yanlış Ortaokul Mezunu Okuypta Yüksek okul Mezunudan Daha Çok Şey Biliyorsa İşler Değişir İşte Bir Çok Tanıdıgım Var Bilgisayar Mühendisi Adamlar Bana Soruyor Çoğu Seyini Nasıl Olacak Bu İş Onlara iyi Öğretmedilermi Okulda Yoksa Benmi Fazla Öğrendim Anlayamadım Bu İşi Okuyupta Aç Kalan İnsanda Vardır Bir Gerilik Zaten Bugun Baş Vuruyorum Açık Öğretimede Bitirecem Okulu Sırf Senin Gibi Düşünen İnsanlar Oldugu İçin yoksa Bana Hiç bir Faydası Olmayacak Diplaması Dısında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jettem -- 16 Ağustos 2006; 14:58:52 >
  • iyi o zaman artiz benim konuya da bi göz atarmısın .teknik servis yani burda yeni açtım
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuReL
    nee konuu bee bu piyasadaa okulunu okuyupta aç kalann cok insan varken bence ortaokul bi mezunu bi adam bu meslekten ekmek yemeyi dusunmemeli arkdaslar yalanmıı????

neden dusunmesin? meslek tercihi yaparken dikkatli tercih yapanlar hicbir zaman bosta kalmiyorlar.
    quote:

Valla Bence Böyle Düşünmek Te Yanlış Ortaokul Mezunu Okuypta Yüksek okul Mezunudan Daha Çok Şey Biliyorsa İşler Değişir İşte Bir Çok Tanıdıgım Var Bilgisayar Mühendisi Adamlar Bana Soruyor Çoğu Seyini Nasıl Olacak Bu İş Onlara iyi Öğretmedilermi Okulda Yoksa Benmi Fazla Öğrendim Anlayamadım Bu İşi Okuyupta Aç Kalan İnsanda Vardır Bir Gerilik Zaten Bugun Baş Vuruyorum Açık Öğretimede Bitirecem Okulu Sırf Senin Gibi Düşünen İnsanlar Oldugu İçin yoksa Bana Hiç bir Faydası Olmayacak Diplaması Dısında

tamamen haklisin dostum. hangi iste kim daha uzmansa bilgiliyse o yapmali. ister ortaokul mezunu olsun isterse master yapsin

• quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

iyi o zaman artiz benim konuya da bi göz atarmısın .teknik servis yani burda yeni açtım

Ben artiz Olamadım Ama Sen Bu Konunun Artiz Ti Oldun Hayırlı Olsun
  • Arkadaşlar bende teknik servis çalışanıyım. işimden memnunum şuan, maddi konuda değil tabiki kendimi geliştirebiliyorum burada. birde önemli birşey belirtmek istiyorum. ben bir grup kurdum teknik servisçiler diye. teknik serviste çalışan ve bu işten anlıyan arkadaşları aramıza bekleriz. şu an 20 kişiyiz. bu maili ekleyin sermerane_servis@hotmail.com görüşmek üzere
  • ya benim konuya bi bakın laptop ta bios girmeden ekrana görüntü gelmiyo ve herşey duruyo
  • Senin Lap top Yalan Olmuş :D Konun Nerde
  • quote:

Valla Bence Böyle Düşünmek Te Yanlış Ortaokul Mezunu Okuypta Yüksek okul Mezunudan Daha Çok Şey Biliyorsa İşler Değişir İşte Bir Çok Tanıdıgım Var Bilgisayar Mühendisi Adamlar Bana Soruyor Çoğu Seyini Nasıl Olacak Bu İş Onlara iyi Öğretmedilermi Okulda Yoksa Benmi Fazla Öğrendim Anlayamadım Bu İşi Okuyupta Aç Kalan İnsanda Vardır Bir Gerilik Zaten Bugun Baş Vuruyorum Açık Öğretimede Bitirecem Okulu Sırf Senin Gibi Düşünen İnsanlar Oldugu İçin yoksa Bana Hiç bir Faydası Olmayacak Diplaması Dısında

yanlıs anladın sen.bende zmn zmn senin gibi dusunuyordum ama soyle bişey var onunda farkına geç vardım ben yukssek okul mezunuymm bilg prog.suan calıstıgım yerde bilg muhendisliği okuyann veya btrmş insanlar var kimisi yazılım konusunaa yonelmşş kimisi networkk herseyii bilen zor bulunurr kimse herseyii tam anlamıı ile bilemz zatenn donanımdann anlayan bilg. muhendiside azzdır nedenn donanımı herkes yapıyoo adamlarr oğrenmee tesebbusunde bile bulunmamaıs meraklıları dısındaa.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuReL -- 16 Ağustos 2006; 15:34:24 >

• Teknik Servis elemanı ingilizce bilmiyorsa kısıtlı imkanları olur...

2-3 dil bilse süper olur.. benim gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirgiz

Teknik Servis elemanı ingilizce bilmiyorsa kısıtlı imkanları olur...

2-3 dil bilse süper olur.. benim gibi

sen ne mübarek adamsın yahu .olamadık senin gibi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.