Şimdi Ara

TEKNİK SERVİS ELEMANI NE İŞ YAPAR ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
9.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • jettem internet cafe ortamında bulunmak işletim sistemini yenilemek, oyun kurmak ve ufak tefek network ayarları gibi küçük işler dışında sana bir şey katmaz ama üzülerek söylemeliyim ki cafe ortamında çalışıp halen IP atamalarının hangi koşullara göre yapıldığını bilmemek araştırmalarını tamamen multiplayer oyunlar üzerine yoğunlaştırdığını gösteriyor.arkadaşlar sertifikalardan bahsetmiş örn. MCSE, MCSE eğitimi sana inanılmaz katkı sağlayacaktır eğer düzgün bir kurs seçersen ve eğitimini eksiksiz tamamlarsan.bazı arkadaşlar kendin çalış demişler ama en azından teknik ingilizcenin bile yeterli olmadığı bir durumda kendi başına bu işe kalkışmak sana sadece zaman kaybettirecektir çünkü Türkçe kaynaklarla bir noktadan sonra tıkanıp kalacaksın.açıkcası 6 yıl önceki beni görüyorum sende kafan karışık bir yandan gelecek endişesi diğer yandan kariyer planı ufak ufak beynini kemirmeye başladı.
    Yapman gerekenler; Liseyi bir şekilde bitirmek, açık lisenin peşini bırakma,
    hiç yapamıyorsan açık öğretim (aöf ten sonra master yapabilirsin),
    bu süreçte sertifikalarını yine alacaksın onlar seni herzaman joker yapacak.
    özellikle üni konusunun üzerinde durmamın 2 nedeni var; 1- askerlik, teknik bir eleman için 15 ay uzun zaman. 2- ne kadar sertifikan ve tecruben olursa olsun kendi işini de kurmayacaksan 30 yaşına geldiğinde halen elinde cd çantası müşteriye gidip windows kuramazsın o yüzden kaliteli bir şirkette teknik servis/destek müdürü olabilmen için uni şart(eğer şirket patronuyla kanka değilsen).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desdinova -- 25 Ağustos 2006; 11:34:14 >

• Arkadaşımda bir ara vestelde çalıştı.Tembellik yaptığından bahsetti sorunu bilsede yapmıyorum diyordu. direk istanbula gönderiyorduk diyor. Hiç hoş değil
  • ben de teknik destek uzmanıyım 600 ytl + ssk + yol + yemek genelde masa başında çalışıyorum ve bu işte tanıdık olmadan iyi bir yerde çalışmak çok güç ya da çok şans istiyor.
  • arkadaşlar birincisi bilgisayar ile ilgili her konu merak işidir ve sevmek gerekir
    ikincisi teknik servislikte çok para yoktur doğrudur eğer bir internet cafen varsa orda hem network kurlum hem de teknik servis diye aynı anda 3 iş yaparsın ki ancak o şekilde iyi bir kazanç sağlarsın ya daböyle bir yerde çalışırsın
    üçüncüsü teknik destek uzmanı olmak gerek MCSE gibi sertifikalar önemli ama bunlardan önce işine yarayabilecek daha kolay sertifikalar da var ama öncelikle donanım ve network üzerine ki bu kurslarda teknik servislik eğitimi de veriliyor sertifikasını alırsan çoğu şirkettte iş bulursun bundan sonra ise dünyaca ünlü sınavı ingilizce yapılan comptia a+ sertifikasını alırsan da birçok iş yerinde iş bulma imkanın vardır
    bundan sonra ister mcse istersen cisco sertifikalarını da alırsan zaten iş bulamama gibi bir imkanın olmaz ancak olsa olsa iş beğenmeme gibi bir ihtimalin olur

kolay gelsin

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.