Şimdi Ara

TEKNİK SERVİS ELEMANI NE İŞ YAPAR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
9.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok MErak Ediyorrum Arkadaşlar Bu Bilgisayarcılardaki Teknik Servis Elemanları Ne İş yaparlar Yani Hatta Teknik Servisçi Arkdaşlar VArdır Aramızda Bir Anlatırlarsa Çok Sevşirim YAni Girmeyi DÜşünüyorum Böyle Bir İşe Bayda Bilgim Var PC Konusunda İnternet cafelere Hizmet Veriyorum Ama Maaşlı Bir İşe Girmek İstiyorum Network Kurulumundan Felan Anlıyorum Donanımda Çok iyiyim Yazılım da Da İdare ederim En Azından

• 400 ytl maaşa pc topluyolar os kuruyolar paketliyolarr....yaptıkları tek şey bu...
  • makina toplarsın çıkar nsorunlara teknik destek verrisin servise çıkar bakım anlaşmalı yerleri bakımını yaparsın gelen arızalı malzemeleri test edersin kısaca biraz elektronik bilgisi de lazım tabi
  • Test Dedinde Nasıl Bir Test Yani Deneme Yanılma Yönmetimi Gibimi SOrununu Bulana Kadar O Parçayla Uğraşmak Gibi Anlayamadım

Birde Bu os Kurmak Ne Demek
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuReL

400 ytl maaşa pc topluyolar os kuruyolar paketliyolarr....yaptıkları tek şey bu...

ona amele denir
  • windows demiş arkadaş anla tecrubeli olan arızayı hemen bulur test dedigim garanti için gelen malzemeler önce sen test edersin sonra yollarsın teknik serviscinin maaşıda kendine kalmış ama piyasada 400-450 arası çalışırlar ama extrası çoktur tecrübene göre tabi
  • anladım Benim Aklımı Kurcalayan bu Network Sistemi Ya Öyle Böyle Kuruyorum Ama İşte Tek aklımı Kurcalayan Bu İp Atamaları Onda Nasıl Yapılıyor bu İş Bildfiğiniz Bir Kayhnak Varmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Servis elemanı olarak çalışmak
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet aynenn olee amele.bende zamanında yaptmm..en iyisii bi isistem destek elemanıı olarak bi şirkette çalışmakk onun içinde diploma gereklii.teknik servss elemanlarıı gibi deill yanii....
  • ne diplaması Gerekli Arkadaşım ben orta Okul Mezunuyum Dışardan Okuyorak Böyle Bir Diploma Almam Mümkünmü ?
  • valla şimdii olabilir desem yalann olcakk cunkuu bilmorum ama cok zor gibi gorunuyor....artık bişeyler bilmek yeterli olmuyorr diploma anahtar gorevi görüyoo kapıyı acıyo arkasından bildiklerinde actıgın kapının ardını aydınlatıyoo ikiside olmasıı gerekk...
  • teknik servis elemani: amele.
    teknik destek elemani: bilgisayarlardaki donanimsal sorunlari onarir genelde
    teknik destek uzmani: Bilgisayardaki donanim harici her turlu sorun ile ugrasir ve cozer

Diploma konusuna gelince illa diploma sahibi olman gerekmez ama elbette bi avantaji olur. bir aidm one cikarsin. mesela microsoft mcse den baslayabilrsn.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serji -- 16 Ağustos 2006; 13:54:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: serji

teknik servis elemani: amele.
    teknik destek uzmani: bilgisayarlardaki yazilimsal sorunlarla ugrasir kesinlikle donanim ile ugrasmaz.

Diploma konusuna gelince illa diploma sahibi olman gerekmez ama elbette bi avantaji olur. bir aidm one cikarsin. mesela microsoft mcse den baslayabilrsn.

serji kardes tabii herkez senın gıbı MİCROSOFT MVP DİPLOMASIYLA DOLASMIYO
  • Ya Kusura Bakma Arkadaım Biraz Cahil Kaldım Bu Konularda microsoft mcse De Ne Olaki Bir Eğtim mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: flyy

dostum senin MVP diploman yok ama en az benim kadar bilgilisin
    quote:

Ya Kusura Bakma Arkadaım Biraz Cahil Kaldım Bu Konularda microsoft mcse De Ne Olaki Bir Eğtim mi

Microsoft Sertifikali Sistem Muhendisi. Sinavlara girip kazaniyosun ve bu unvani aliyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serji -- 16 Ağustos 2006; 13:40:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: flyy

quote:

Orjinalden alıntı: serji

teknik servis elemani: amele.
    teknik destek uzmani: bilgisayarlardaki yazilimsal sorunlarla ugrasir kesinlikle donanim ile ugrasmaz.

serjii kardeşş teknik destek uzmanıı sadece yazılımlaa urasıır diye bişey yok..teknik destek uzmanı pc ile aklınaa gelebilecek butun locall sorunlarda bulunur.yalnız donanımla nasıl urasmaz stajyerlere baktırır...

• quote:

Orjinalden alıntı: TuReL
    serjii kardeşş teknik destek uzmanıı sadece yazılımlaa urasıır diye bişey yok..teknik destek uzmanı pc ile aklınaa gelebilecek butun locall sorunlarda bulunur.yalnız donanımla nasıl urasmaz stajyerlere baktırır...

zaten dikkat ettiysen sadece yazilim demedim ama donanim sorunlariyla ilgilenmez. ben bu isleri yeterince biliyorum zaten
  • Şimdi NAsıl Alacaz Nerde Verilir Bu Dersler Arkadaşlar Bu Bİlge Adam ı Buldum Ben Benim İlgili Oldugum Konu Mcse Galiba TekNik Destek Uzmanı Sertifikası 120 saat Diyor

http://www.bilgeadam.com/Bireysel/Egitimlerimiz/Egitimlerimiz.aspx?m=0
  • quote:

Orjinalden alıntı:

teknik destek uzmani: bilgisayarlardaki yazilimsal sorunlarla ugrasir kesinlikle donanim ile ugrasmaz

zaten dikkat ettiysen sadece yazilim demedim ama donanim sorunlariyla ilgilenmez

ikii cumleyii siz karsılastırınn!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuReL -- 16 Ağustos 2006; 13:49:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: jettem
    Şimdi NAsıl Alacaz Nerde Verilir Bu Dersler Arkadaşlar Bu Bİlge Adam ı Buldum Ben Benim İlgili Oldugum Konu Mcse Galiba TekNik Destek Uzmanı Sertifikası 120 saat Diyor
    http://www.bilgeadam.com/Bireysel/Egitimlerimiz/Egitimlerimiz.aspx?m=0

sakin boyle egitim kurumlarina gitme napicaksan kendin calis kendin yap. sonra sinava gir sinav ucreti 60$
    simdi editledim olmusmu? simdide bisey bulmazsin herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serji -- 16 Ağustos 2006; 13:55:26 >

• anladım abi çok sağol Abicim Peki Diyelimki Ben kendim Çalıştım Sınava Giridm Ve Bir İhtimal Kazandım İş Bulabilecekmiyim Mcse Diplomam İl Yada Sertifika Sı İle

Birde Bu Sınav Girişleri Nerden Yapılıyor Netten Felanmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jettem -- 16 Ağustos 2006; 14:10:17 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.