Şimdi Ara

Teknik Özelliklerde mat ekranı nasıl anlarız? Tn, ips vs..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cümleten hayırlı bayramlar..
    Epey bi zamandır netten laptop bakıyorum. Uygun fiyatlı var bikaç tane, ancak ekranları hakkında pek bilgi yok. Sadece tn veya ips yazıyor. Bunlar ekran hakkında ne tür bilgi veriyor? Yani ekranın mat olduğunu nasıl anlarım? Şimdi alıcam, gelince hayal kırıklığına uğrıycam ekran parlak diye,hiç gerek yok üzülmeye. Bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum.
    Mat ekran teknik özelliklere bakarak anlaşılabilir mi? Yani özel bir kısaltması var mı? Ya da Bunu öğrenmek için başka bi yol?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 25 Haziran 2017; 5:14:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alacağınız bilgisayarın modelini youtubede yazıp inceleyin.

Mutlaka inceleme yapan bir video vardır.

Ordan fikir edinebilirsiniz mat mı yoksa parlak mı diye :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dfk24

Alacağınız bilgisayarın modelini youtubede yazıp inceleyin.

Eyvallah hocam sağolasın. Bi bakalım var mı inceleme.

• Yazılana ilave olarak üretici firmanın sitesindenki sistem özelliklerinden de bulunabilir, doğal olarak satıcıların sitesinden daha fazla özellik yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 25 Haziran 2017; 11:18:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

Yazılana ilave olarak üretici firmanın sitesindenki sistem özelliklerinden de bulunabilir, doğal olarak satıcıların sitesinden daha fazla özellik yazıyor

İlk önce ona bakıyorum hocam. Ancak çoğunda yazmıyor. Sabah bi yol buldum. Mesela bi cihazı beğendim. Sahibinden e girip arıyorum. Bulunca da sahibine mesaj atıyorum

Böylece öğrenmiş oluyorum. Nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

quote:

Hallettiniz mi hocam :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

quote:

Hallettiniz mi hocam :)

ACER ES1-523-61MR modelini tam aynısını bulamasam da ES1-523 modeli mat ekranlıymış. Muhtemelen benimki de öyledir diye düşünüyorum. Ancak teknosa ya gidip bakıcam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O yöntem de iyi en azından görüp kullanan birinden öğrenmiş oluyorsun. Hayırlı olsun
  • quote:

O yöntem de iyi en azından görüp kullanan birinden öğrenmiş oluyorsun. Hayırlı olsun

Az önce teknosadan baktım. Ekran mat ama harici ekran kartı yok

Fiyatı az daha yükselticez artık

Sağolasın hocam..

• quote:

AMD A8 ve A10 işlemcili modellerde var ama ekran mat mı bilemiyorum.
    http://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-110-amd-a8-7410-4gb-1tb-r5-m430-windows-10-home-15-6-tasinabilir-bilgisayar-80tj00vtx-p-HBV000006FUU5
    http://www.hepsiburada.com/asus-x555yi-xo137dc-amd-a8-7410-8gb-1tb-freedos-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV0000048SKT?magaza=Vizyon+Bilgisayar&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.19.9
    http://www.hepsiburada.com/acer-e5-553g-t7q5-amd-a10-9600p-8gb-1tb-r7-m440-windows-10-home-15-6-tasinabilir-bilgisayar-nx-geqey-002-p-HBV000004LYP5

Üçü de çok güzel. En alttaki süper

Ancak ilki bana uygun. Asus Türkiye servisi hakkında o kadar çok şikayet okudum ki, güzelim Asus'tan vazgeçtim. Ama o ilkini bi araştırayım. Eyvallah üstad, bayram bayram uğraşıyorsun. Çok sağol..

• Estağfurullah ne demek, ben de Lenovo'nın i5 işlemcili bir laptop'unu kullanıyorum fena değil. Teknik servis meselesi yaklaşık olarak tüm markalar için geçerli, yeterki işin düşmesin hepsi bir şekilde müşteriden faydalanmaya bakıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 25 Haziran 2017; 23:27:24 >
  • quote:

Estağfurullah ne demek, ben de Lenovo'nın i5 işlemcili bir laptop'unu kullanıyorum fena değil. Teknik servis meselesi yaklaşık olarak tüm markalar için geçerli, yeterki işin düşmesin hepsi bir şekilde müşteriden faydalanmaya bakıyor.

Lenovo servisiyle işim pek olmadı, daha doğrusu fazla bi şikayetle karşılaşmadım. Dediğin gibi hepsi aynı aşağı yukarı. İnşallah işim düşmez, ancak bi denemek istiyorum. Bi bakalım artık..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.