Şimdi Ara

Teknik Kadro üzerine..Roland Koch'tan Volkan Kazağa geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İsmail Kartalıyla, Volkan Kazağıyla, Recep Karatepesiyle gidiyoruz arsenale.

Şu adamların içinde 1 tane bize fayda sağlayan adam var mı? Daum döneminde Roland Koch öyle bir çalıştırıyordu ki takımı futbolcularımıza çarpan adamlar yere düşüyordu.Önder özen öyle analiz ediyordu ki cldeki rakiplerimizi eze eze pozisyona giriyorduk.Şimdiki adamalra bak.Hiç bir başarısı bulunmayan ismail volkan recep. Teknik kadroya bak ya.Fenerbahçe gibi bir kulübün kadrosuna bak.Anadolu kulübünden daha beteriz.Akhisarsporun bile belli bir sistemi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: La Haine

İsmail Kartalıyla, Volkan Kazağıyla, Recep Karatepesiyle gidiyoruz arsenale.

Şu adamların içinde 1 tane bize fayda sağlayan adam var mı? Daum döneminde Roland Koch öyle bir çalıştırıyordu ki takımı futbolcularımıza çarpan adamlar yere düşüyordu.Önder özen öyle analiz ediyordu ki cldeki rakiplerimizi eze eze pozisyona giriyorduk.Şimdiki adamalra bak.Hiç bir başarısı bulunmayan ismail volkan recep. Teknik kadroya bak ya.Fenerbahçe gibi bir kulübün kadrosuna bak.Anadolu kulübünden daha beteriz.Akhisarsporun bile belli bir sistemi var.

Kara delik gibiyiz hocam. Gelen topçu kendini geliştireceğine heba olup gidiyor. Sistem yok. Ellerinde kağıt kalem çizip duruyolar ama kuru gürültü. Belkide resim falan çiziyorlar.

3-4 senedir taktiğimiz belli "Saldım çayıra mevlam kayıra"

• Şu Önder özeni antrönör yapıcaklardı ama yönetim saolsun en vizyonsuzunu getirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ismail kartal fenerbahçenin başına gelmiş en kötü şeydir ve takımdan brezilyalı oyuncuların gönderilmesinin sebebidir iddia ediyorum teknik ekip temizlenirse ve çöp olan futbolcular gönderilirse takım bir nebze düzelir
  • Bizim taktik şu beyler.
    Topal iki defansın içine girecek.Emre ileride eli belinde nefes nefese takımı izleyip el kol işaretleriyle kimin nereye pas atıcağını göstericek arada birde rabia işareti yapabilir..Webo çaktırmadan her topta yere düşücek belki faul kazanıp takımı ileri taşıyabilir gıdım gıdım..Kuytta 3 kişinin arasında ortada sıçan gibi top kapmaya çalışcak sonra bırakıcak..Defans al ver yaparken ileride 4 defansın arasındaki Sow'a uzun top atıcak ve sow hava topunda topu kaybedicek ve top rakip takıma geçicek.

İşte taktiğimiz bu.Koca fenerbahçenin oyun sistemi aslında olmayan oyun sistemimiz bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Bizim taktik şu beyler.
    Topal iki defansın içine girecek.Emre ileride eli belinde nefes nefese takımı izleyip el kol işaretleriyle kimin nereye pas atıcağını göstericek arada birde rabia işareti yapabilir..Webo çaktırmadan her topta yere düşücek belki faul kazanıp takımı ileri taşıyabilir gıdım gıdım..Kuytta 3 kişinin arasında ortada sıçan gibi top kapmaya çalışcak sonra bırakıcak..Defans al ver yaparken ileride 4 defansın arasındaki Sow'a uzun top atıcak ve sow hava topunda topu kaybedicek ve top rakip takıma geçicek.

İşte taktiğimiz bu.Koca fenerbahçenin oyun sistemi aslında olmayan oyun sistemimiz bu.

Gol attıktan sonra istediği gibi soyunabilir ama oyununa bakmalı biz sevincine birşey diyemeyiz oynadığı futbola yorum yapın yok siyaset yaptı felan o onun isteği siz oyununa yorum yapın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reantum

quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Bizim taktik şu beyler.

Gol attıktan sonra istediği gibi soyunabilir ama oyununa bakmalı biz sevincine birşey diyemeyiz oynadığı futbola yorum yapın yok siyaset yaptı felan o onun isteği siz oyununa yorum yapın.

Oynadığı futbol çok mu iyi ben geçen sezonki sakatlıklarından sonra vs anlamıştım emre bitmiş diye şu andada aynen maçın ikinci yarısını getiremiyor senin aynı pozisyonda oynayabilen alper gibi topçun var aynı sen gidip bitmiş okeye dönen emreyi oynatıyosun bu takımda gençlere yer vermezsen başarılı olamazsın bkz: hakan cinemre oğuz mataracı recep alper mert salih Allah aşkına mert 2 maçta harikalar yarattı formda belli ediyor sen gidip volkanı oynatıyorsun o yediği ikinci golden sonra tepem attı hep aynı pozisyonu yiyor düzelemeyeceksen bırakacaksın o kaleyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.