Şimdi Ara

Teknik ekip yapacağına daha beter yapmış!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamın Aleyküm hayırlı akşamlar arkadaşlar, anlaşmamıza göre benim 100 hız almam lazım zamanında gayet güzel alıyordum ama ne hikmetse bu anlaşmamızda 30-35 arası hatta bazen 20-10 na falan düştü neyse aradık bildirdik modemi değiştirmişler ben yoktum evde bu sefer 12den yukarı hız çıkmaz oldu bi ayarı falan mı var bu modemin anlamadım ki? Aradım söyledim yeniden arıycaklar beni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• wifi ile kanalı iyi seçmen gerek yoksa hız düşüyor... + 11n ile bile 100Mbps görmen zor... ortamdan ve komşuların wifi kullanımındanda etkileniyor...
  • imhotep_of_grudge kullanıcısına yanıt
    hocam modem huwai HG255s miş araştırdım herkes güzel diyor o kanal ayarını nasıl yaparım ?
  • HDogus kullanıcısına yanıt
    o modem değil ki router ve kronik sorunlu... 5ghz destekliyor ama aynı anda 2.4 ve 5ghz verince bayılıyor... sadece 2.4 olarak kullan... menüsünü şeklini hatırlamıyorum SOL özel yazılımla İstanbul'da toplatmış...
    Aynen hocam dediğiniz gibiymiş fiber kullanıyorum ikitane kutu var biri modem biri routermiş kanalı 1 e çektim şimdilik 40-50yi gördüm hocam size arayüxün fotosunu atsam pmden yardımcı olurmusunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDogus -- 11 Aralık 2017; 18:54:10 >
  • Kablolu bağlantıda tam hız aşabiliyor musunuz?

Hocam N ile bu hızlara yaklaşabilen bile var mı acaba N ile ancak 44Mbps görebilmiştim. Dahası için ac gerekiyor bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Ben n ile 95 görmüştüm asus sayesinde fakat türkcell müşterilerine kendi cihazını dayatıyor sanki iyi bir cihazmış gibi

ben gördüm anca 90Mbps oda 1 kere hız testinde pek olmasada steam ile 50Mbps hızın üzerine çıkabiliyor... olay speedtest.et ile hız ölçmek ise genel olarak hızı tam görememen normal... kablolu olarak 100Mbps hız ağ kartına ve kablonun kalitesine göre 100~90Mbps arası olabiliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imhotep_of_grudge -- 11 Aralık 2017; 20:0:49 >
  • Arkadaş dağda, yaylada falan mı yaşıyorsunuz

Binamda benimle birlikte internet kullanan sadece bir abone var onun da dairesi bana uzak sinyali gelmiyor bile bende de bir tane dect telefon ile iki adet modem aktif durumda farklı kanallardan 2,4Ghz N yayın yapıyorlar 44'ü bir kez gördüm, genelde 30Mbps civarı. Hattım ve kapasite olarak sorunum yok kabloşu testler bunı doğruluyor.

• HG255s sorunlu diye nam salmış... HG253 ise eski HG253s eski...http://beta.speedtest.net/result/6870201794 bu hızıda gazabet huawei çöpü wifi ile verdi... nalet şeyi ayarlamak için aylarca uğraştım...
    görmeden bir şey söylemek zor...
    imhotep_of_grudge kullanıcısına yanıt
    Hız testleri pek doğru ölcmüyor hocam gsliba kabloyla şuan steamde bu değerleri gördüm vermeleri gereken hızın üstünde değerler alıyorum bozmaz inşallah 😁

Teknik ekip yapacağına daha beter yapmış!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDogus -- 11 Aralık 2017; 23:3:14 >
    100Mbps hızı tam alıyorsun... wifi mı ethernet mi?
    Ethernette hocam.
    Edit:Wifide şuan 4.6 da sabit kaldı hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDogus -- 11 Aralık 2017; 23:41:48 >
    wifi kanalının seçimini sen yap boş kanal seç...https://play.google.com/store/apps/details?id=com.farproc.wifi.analyzer&hl=tr ile kanal seç...
    Tamamdır hocam eyvellah👍

maden konu yeni bende cevap yazayım, benzer problemi uzun süre bende yaşadım, kanal değiştirmeme rağmen bu seferde wifi overlap olayı başıma gelmeye başladı. bizim burada aşağı yukarı 5 6 kişi superonline kullanıyor, routerlarda hep aynı. adamlar almış otomatiğe bütün kanalları çöp etmişler.

tavsiyem ya kablo kullanman, kablo çekmeye müsait değilsende powerline adaptör kullanmaya bakman yönünde.
  • Bİşe indirirken artık kablo bağlıycam hocam laptop olduğu için sıkıntı yaşatmaz pek 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDogus -- 14 Aralık 2017; 17:21:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.