Şimdi Ara

Teknik Direktör olmak istiyorum Ciddiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Lise mezunuyum. Üniversitede bölüm okumadan mümkün mü?

• BESYÖ yu bitirirsen faydasi cok olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MDelice

BESYÖ yu bitirirsen faydasi cok olur.

okulsuz yokmu ya
  • Once yetenek lazim. Adam yonetimi, kriz yonetimi, ikili insan iliskileri, taktik, futbol bilgisi ......... uzar gider. Sende bu yetenekler varmi? Tabikide egitim alirsin ama bazi seyler dogustan gelmesi lazim. Benim kendime guvenim var diyosan bu isin kurslari mevcut, Besyo'da antranorluk de bitirebilirsin. Futbol okullarinda bu ise baslayip ilerleyen yillarda amator kluplerde yardimci hocalik ve ardindan tek tek basamaklari cikman gerek. Ulkemizde malesef bu is icin tek tek basamaklari cikman ve uzunca bir zaman beklemen gerek...

• quote:

Orijinalden alıntı: Jose Mari

Once yetenek lazim. Adam yonetimi, kriz yonetimi, ikili insan iliskileri, taktik, futbol bilgisi ......... uzar gider. Sende bu yetenekler varmi? Tabikide egitim alirsin ama bazi seyler dogustan gelmesi lazim. Benim kendime guvenim var diyosan bu isin kurslari mevcut, Besyo'da antranorluk de bitirebilirsin. Futbol okullarinda bu ise baslayip ilerleyen yillarda amator kluplerde yardimci hocalik ve ardindan tek tek basamaklari cikman gerek. Ulkemizde malesef bu is icin tek tek basamaklari cikman ve uzunca bir zaman beklemen gerek...

Kendime güveniyorum hocam. nereden başlayacağım TFF sitesinde net olarak bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norman Reedus.

quote:

Orijinalden alıntı: Jose Mari

Once yetenek lazim. Adam yonetimi, kriz yonetimi, ikili insan iliskileri, taktik, futbol bilgisi ......... uzar gider. Sende bu yetenekler varmi? Tabikide egitim alirsin ama bazi seyler dogustan gelmesi lazim. Benim kendime guvenim var diyosan bu isin kurslari mevcut, Besyo'da antranorluk de bitirebilirsin. Futbol okullarinda bu ise baslayip ilerleyen yillarda amator kluplerde yardimci hocalik ve ardindan tek tek basamaklari cikman gerek. Ulkemizde malesef bu is icin tek tek basamaklari cikman ve uzunca bir zaman beklemen gerek...

Kendime güveniyorum hocam. nereden başlayacağım TFF sitesinde net olarak bulamadım

Bu isin kurslari mevcut ama en iyisi besyo. Tabikide en onemli sey de bir futbol takiminda oynaman. (Morinho demeyin o adamin farkli yetenekleri var) O takimdaki her duyguyu tatman, sana antrenorun nasil davranmasini isterdin onu gormen.

Bu isler gorundugu kadar kolay degil, Eskisehir'in super lige ciktigi zamanlarda kaptanligini yapmis ve milli takimda oynamis bir tanidigim amator kumede takim calistiriyor. Aldigi maas 1.500 TL. Hatirisayilir bir torpilin olmali ki o bile cok ise yaramiyor.

• önce e lisansı alacaksın kursa girip 750 lira mı ne.Bi takım bulup(buna bile torpil lazım) yıldız takımını çalıştıracaksın 2 sene de enaz 20 maç yönetmen gerekiyorki üst lisansın kursuna gidebil. sonra d lisans(1500tl) var bu da amatör takımlar ve BAL takımlarının gençlerini çalıştırmak için bunda da 2 senede 20 maç yapıp c lisansa geçiyosun. Bu sanırım 5 bin tl falan BAL ve 3. lig çalıştırmak için.B lisansı 15-20 bin arası süper lig harici çalıştırıyorsun. A lisansı var. Kaç para idi unuttum yurt içinde her takımı çalıştırabiliyorsun. Uefa B ve A lisanları var 300 bin kurs ücreti bunlar Avrupa takımları için süper ligde de genelde buna sahipler, bu lisansları alabilmek için fifa dillerinde birini bilmen gerek sınava o dilde gereceksin. Eğerki bu sınavlardan, kurslardan birini geçemezsen veya 2 senede yeteri kadar maça çıkamazsan aynı kursu aynı ücretlerle tekrar alman gerek yoksa külüpler seni alsada (ki almazlar federasyon tepki gösteriyor) T.D olarak gösteremiyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Teknik Direktör olmak istiyorum Ciddiyim
  • Cm 01/02 serisinden başlayarak son olarak fm 2015'i Her hangi bir 2. ligin takımını 5 sezon içerisinde Avrupa şampiyonu yaparsan bu iş tamamdır. =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bajk

önce e lisansı alacaksın kursa girip 750 lira mı ne.Bi takım bulup(buna bile torpil lazım) yıldız takımını çalıştıracaksın 2 sene de enaz 20 maç yönetmen gerekiyorki üst lisansın kursuna gidebil. sonra d lisans(1500tl) var bu da amatör takımlar ve BAL takımlarının gençlerini çalıştırmak için bunda da 2 senede 20 maç yapıp c lisansa geçiyosun. Bu sanırım 5 bin tl falan BAL ve 3. lig çalıştırmak için.B lisansı 15-20 bin arası süper lig harici çalıştırıyorsun. A lisansı var. Kaç para idi unuttum yurt içinde her takımı çalıştırabiliyorsun. Uefa B ve A lisanları var 300 bin kurs ücreti bunlar Avrupa takımları için süper ligde de genelde buna sahipler, bu lisansları alabilmek için fifa dillerinde birini bilmen gerek sınava o dilde gereceksin. Eğerki bu sınavlardan, kurslardan birini geçemezsen veya 2 senede yeteri kadar maça çıkamazsan aynı kursu aynı ücretlerle tekrar alman gerek yoksa külüpler seni alsada (ki almazlar federasyon tepki gösteriyor) T.D olarak gösteremiyorlar.

tam bir eziyetmiş cevap için teşekkürler hocam. ve torpil lazım

• ya walking dead ne olacak
  • Piyasa sartlari adi altinda toplarsak, torpil ve kiz kaciraninda olmadigini varsayarsak. 1990 oncesi unkapaninda sarkici olman daha yuksek ihtimaldi. Fakat gunumuz sartlarinda paran varsa sayet, album (plak)+klip yaparak bir yerlere gelmen daha gercekci. Benden ne popcu olur nede topcu dersen, eh kusura bakmada senden antrenor hicmi hic olmaz...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.