Bildirim
Teknik Direktör Enstantanteneleri
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
güncel _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: 01001101
bazıları çok sıradan olmuş.
sırf yılmaz vural ın taklalarını koymuşlarmı diye izledim ama koymamışlar
bu 1 numaradır:
video yu açıp 5 e basın
Abi bu ney koptum resmen
Abi bu ney koptum resmen
gifini yapacam bunun, beybleyd sabri nin en büyük rakibi
-
10:31 Abdullah avcıyı gif yapın 
_____________________________ Kuvvete dayanamayan adalet aciz, adalete dayanamayan kuvvet zalimdir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Alparslan´
10:31 Abdullah avcıyı gif yapın
Aynen.
_____________________________ -
hikmet hocaa 

Orijinalden alıntı: 01001101
bazıları çok sıradan olmuş.
sırf yılmaz vural ın taklalarını koymuşlarmı diye izledim ama koymamışlar
bu 1 numaradır:
video yu açıp 5 e basın
Abi bu ney koptum resmen

Alıntıları Göster
Şarkının adı Mike Uva - Losing team
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I. Esprisyen -- 8 Ekim 2012; 0:45:55 >_____________________________ Diline hakim bir laf cambazı. Çok düşünüp çok konuşan, çamur olan ham maddesine beton karıştırılarak yaratılmış bir kul.
(1) Bu "Nickname" üzerinden sorulan soruların ve yapılan yorumların gerçek düşüncelerimle, karakterimle ve kişiliğimle uzaktan yakından bir alakası yoktur. Bu siteye yazdığım bilgi dökümün gibi tezlerin gerçek, tüzel kişilere ulaşmasından sorumlu olmadığımı, şahsiyetim ve karakterimle alakası olmadığını belirterek, siteye eğlence amaçlı üye olduğumu bütün kamu ve sivil kuruluşlarla paylaşmayı görev ve borç bilirim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler