Şimdi Ara

Tekerlekli paten sürebilen arkadaşlarım bakabilirmi lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Kardeşimin büyük hevesle almış olduğu bir paten var oxelo diablo diye bir marka ama tam bilmiyorum. Neyse kardeşim aldı ama sürmüyor bende heveslendim şimdi ama hiç bilgim yok. Normalde 42 numara ayakkabı giyerim paten 41 numara giyince yanlardan biraz sıktı ve asıl sorunum parmak ucum çok olmasada değiyor. Bu şekilde giymek zararlımı kardeşimle papaz olmkl istemem hafif ayağı sıkmalımı yoksa normal ayakkabı gibi bolmu olmalı?

Ayrıca arkadaşlar bana söyleyebileceğiniz püf noktalar nelerdir. Mesela bazısı t fren yapma diyo bu nedir. Kaymaya ilk başlamadan önce ayağımı V şeklinde açıp kaydırarak ayağımı asla yerden kaldırmadannı süreyim?
    Fren topukta sanırım durunca ayakta nasım dengede kalınıyor mesela tutunmadan bir yerde?
    Kardeşim yanımda olmadığı için siz kardrşlerime soruyorum teşekkür ederim şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greyblack -- 19 Ağustos 2014; 3:19:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ve şekli??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardes paten zaten tekerlekki olur tekerleksiz olsa ayakkabi olurdu

• Dikkatli ol fazla sürme bileği çıkarabilirsin ki bu düşmeklede olmuyor bilek sıkışırsa hareket edemediğinden zedelenebilir fazla sürme günde 1-2 saat
  • v şekli doğru ama ayaklarını yerden kaldırarak adım atman gerekir başlarken,kaldırmazsan bi ayağın ileri giderken öteki ayağın geri gider düşersin.Patenin darlığı konusunda da patenler sıkı olmalı bileklerden oynama yapmamalı yoksa dengeni kuramazsın.Senin patenin konforunu bilmiyorum ama paten rahat olmalı sıkı ama rahat.T fren ise giderken bi ayağını öteki ayağının arkasına 90 derece açı yapıcak şekilde koymaktır şimdilik sen dengeni kurmaya çalış,topuk freni ise hiç kullanmadım patenimi alır almaz çıkardım çünkü hareket yaparken sıkıntı oluyor ama sen kaymayı öğrenene kadar idare eder.
  • Paten sadece bildiğiniz paten olmayıp 2-3 tane varyasyonu olur. Neyse..

@saliw teşekkür ederim uğraşıp yazdığın için.
    T fren sağlıklı bir fren değil sanırım patenin ömrü için topukta breake system diye bir mekanizması var açıp kapatabiliyorsun açınca normal patenden farkı sanıım çöküp tekerlekleri kitliyor.

Bugün başlayacağım sizle paylaşıcam
    arkadaşlar.

Bu arada t freninden başka fren çeşidi varmı arkadaşlar kolay olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greyblack -- 19 Ağustos 2014; 12:08:03 >
  • Önden sıkma yapıyordu tabanındaki süngeri çıkardım çok rahat oldu şimdi tek ayağımla kaymaya çalışıyorum. Arkadaşlar bunun fre çok farklı topuğumla bastorıyorum fren olmuyor ancak ayağımı ileri attığım zaman yapıyor. Anlamadım gitti

• Tekerleksiz paten sürüyorum nasıl yardımcı olabilirim
  • Karlo kullanıcısına yanıt
    Allahtan belirttin buz pateni sürüyor yada sky paten sürüyor sanacaktım bende

• Öğrendim gibi arkadaşlar baya baya gidiyorum artık frenleme hariç

• quote:

Orijinalden alıntı: xxbursankaraxx

Kardes paten zaten tekerlekki olur tekerleksiz olsa ayakkabi olurdu

Yoo.. Arkadaş doğru kullanmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.