Şimdi Ara

TEKEL BAYİLERE BEKÇİ BASKISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün bu habere rastladım ve kanım dondu. Bekçiler tekel bayilerin önüne gidip 10'dan sonra satış yapılmasın diye gizli olarak cep telefonlarıyla insanları çekip çıkıştada poşetlerini kontrol edip gbt ye bakıyorlarmış.Esnaf tepki gösterincede bizde polisten daha çok yetki var istediğimizi yaparız diyorlarmış.

Zaten 10'a kadar alkol satışı olması ayrı bi saçmalıkta sen insanlara birde uyuşturucu almış gibi muamele çekiyorsun.İnsanların gerçekten sabrını zorluyorlar !!!

Kaynak:
    http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/ekonomi/1066331/Tekel_esnafina_simdi_de_mahalle_bekcisi_tehdidi.html?utm_referrer=https%3A%2F%2Fzen.yandex.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryanbenjamin -- 29 Ağustos 2018; 11:53:20 >

• Alkolse birşey demiyorum zıggım içsin. Ama eve ekmek almaya gidince kimlik istiyorlar ya deli oluyorum ulan dedim kendi vatanımda mülteci ettiniz bizi.
  • Bekçi dediğimiz kimseler akpnin ahlak polisleri değil mi? Hiç şaşırmadım.O bekçiler kimlerden nasil secildi herkes biliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKPye bir kere bile oy vermedim ama Ağzı olan konuşuyor işte görende Basij sanacak Bekçileri Kaç kere 10dan sonra tekelden içki alıp bekçilerin önünde geçip gittim kimse ne foto çekti nede içki aldım diye GBT sorguladı

• Bekçiyi takan mı var? Zaten 3-4 tanesi birarada geziyor.
  • Konuya bak

BAN
  • Bu bekçi olayı nedir yetkileri nedir hangi yasaya binayen görev yapıyorlar kimlerden nasıl seçildi neden ortaya çıktı biri aydınlatabilir mi beni

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tornado of Souls

Bekçi dediğimiz kimseler akpnin ahlak polisleri değil mi? Hiç şaşırmadım.O bekçiler kimlerden nasil secildi herkes biliyor.
    yakında irandaki gibi şeriat kurallarına göre hareket eden görevliler olacak

• Geceleri sokaklarda bir polisin dolaşması gayet güzel bir olay. Keşke 4 lü olarak gezseler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bekçi gezmesi mantıklı , yeterki tüm kadro parti üyesi işsiz gençlerden oluşan vasıfsız ak neferlerden oluşmasın ama biliyoruzki parti üyesi işsiz vasıfsız ak neferlerle doldurulacak

satış yasağına gelirsek ;

yasak gelirken itiraz edilecekti artık çok geç

gerçi nasıl itiraz edicen napabilirsin , oda ayrı bir konu
  • münferit olaya benziyor. ben gece 12ye kadar çatır çatır alıyorum kaç yıldır. hem de farklı farklı tekellerden.
  • Bu muhalif kafaya bu iktidar müstehak valla yorumlara bak Şeriat bekçisi denmiş bu Ülke kesiminin %3ü bile şeriat istemez hayal aleminden uyanın Bekçilerin olmasını doğru buluyorum ayrıca Yaşadığımız yerde çok şey değişti dolaşmalarından beri ayrıca öyle sandığınız gibi yetkileri yok arama vs gibi sadece GBTnizi sorgulayabilir bununda içkiyle alakası yok

• irandaki devrim muhafızları gibi resmen....

bunların işi milletin can ve mal güvenliğini sağlamak değil mi?

içki ne alaka?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Capire

Bu muhalif kafaya bu iktidar müstehak valla yorumlara bak Şeriat bekçisi denmiş bu Ülke kesiminin %3ü bile şeriat istemez hayal aleminden uyanın Bekçilerin olmasını doğru buluyorum ayrıca Yaşadığımız yerde çok şey değişti dolaşmalarından beri ayrıca öyle sandığınız gibi yetkileri yok arama vs gibi sadece GBTnizi sorgulayabilir bununda içkiyle alakası yok
    İran halkı da istemiyordu hocam. Bu zihniyetteki adamlar getirir. Yada anayasası ve uygulamaları yarı şeriat olur ama kitabin üstünde ceza kanunu ülkenin adında cumhuriyet yazar ! Şeriat millet istiyorum bir soralım diye gelmez.

• GoSSgO G kullanıcısına yanıt
    1979 Devrimi zorlama devrim değildiki Halk denize düşen yılana sarılır diyerek Mollalara sarıldı daha sonra defederiz nasıl olsa diyerek yani ciddi anlamda destek buldu bu şeriatçı zihniyet ve göz yumuldu Ayrıca İran halkı dindardır ben Cumadan Cumaya camiye giden Ramazan biter bitmez içkiye sarılan Türkiye'de bunu imkansız buluyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.