Şimdi Ara

tekel bayide ekstra ne gibi ürünler satılabilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
176
Cevap
1
Favori
42.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar tekel bayide çalışıyorum kendime ait karı benim olucak ürünler satmak istiyorum fakat aklıma gelmiyor yardımcı olan herkesten allah razı olsun hayırlı günler :D

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tekel Bayilerinde Satılan Ek Ürünler

Tekel bayileri, adından da anlaşılacağı üzere tütün ve tütün ürünleri satışı için yetkilendirilmiş işletmelerdir. Ancak günümüzde birçok tekel bayi, ek gelir elde etmek ve müşteri memnuniyetini artırmak için çeşitli ürünler de satmaktadır.

Tekel Büfelerinde Neler Bulunur?

Tekel bayilerinde satılan ek ürünler arasında şunlar bulunur:

• Yiyecek ve içecekler: Çerezler, krakerler, çikolatalar, gazlı içecekler, meyve suları ve kahve gibi atıştırmalıklar ve içecekler.
    • Kişisel bakım ürünleri: Diş fırçaları, diş macunu, sabun, şampuan ve deodorant gibi temel kişisel bakım malzemeleri.
    • Gazete ve dergiler: Günlük gazeteler, haftalık dergiler ve aylık yayınlar.
    • Piyango biletleri: Milli Piyango, Süper Loto ve Çılgın Sayısal gibi şans oyunlarının biletleri.
    • Elektronik sigaralar ve aksesuarları: E-sigara cihazları, kartuşlar ve likitler.
    • Telefon kartları ve şarj cihazları: Ön ödemeli telefon kartları ve çeşitli cihazlar için şarj cihazları.
    • Hediyelik eşyalar: Kupalar, kalemler, anahtarlıklar ve diğer küçük hediyelik eşyalar.

Tekel Bayi Ne Satar?

Yukarıda listelenenlere ek olarak, bazı tekel bayileri şu ürünleri de satabilir:

• Mevsimlik ürünler: Yaz aylarında dondurma ve soğuk içecekler, kış aylarında sıcak içecekler ve atıştırmalıklar.
    • Yerel ürünler: Bölgesel üreticilerden temin edilen ev yapımı reçeller, turşular ve el sanatları.
    • İkinci el kitaplar: Kullanılmış kitaplar ve dergiler.
    • Ev aletleri: Küçük ev aletleri, elektrikli süpürgeler ve tost makineleri gibi temel ev aletleri.

Tekel bayilerinde satılan ek ürünler, konuma, müşteri profiline ve işletmenin büyüklüğüne göre değişebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Rakının yanında çerezler peynir vs
  • Escossie kullanıcısına yanıt
    çerez çeşitlerimiz var, yanımızdada kasap ve şarküteri pasajı var :D bunlardan farklı mesela ne olabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kncnrylmz

çerez çeşitlerimiz var, yanımızdada kasap ve şarküteri pasajı var :D bunlardan farklı mesela ne olabilir ?
    arkadaşlarr yardım lütfennnnn
  • Votka ile redbull paketi yap 3 tl kar varsa toplam 1 tl indir sat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutaltdag

Votka ile redbull paketi yap 3 tl kar varsa toplam 1 tl indir sat
    güzel fikir ama dükkanda olmayan bişey olursa daha iyi olur :D
  • quote:

güzel fikir ama dükkanda olmayan bişey olursa daha iyi olur :D

Alıntıları Göster
    Bence kesinlikle meze, hazır mezeler var arnavut ciğeri, acılı ezme humus vs onlardan satılabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: +18

Bence kesinlikle meze, hazır mezeler var arnavut ciğeri, acılı ezme humus vs onlardan satılabilir.

Alıntıları Göster
    başka neler olabilir arkadaşlar mesela parça kontör gibi böyle çeşitlerden farklı olmalı aklınızdan geçeni yazın
  • quote:

başka neler olabilir arkadaşlar mesela parça kontör gibi böyle çeşitlerden farklı olmalı aklınızdan geçeni yazın

Alıntıları Göster
    ilaç sat, ağrı kesici vs.
  • Kisir pogaca borek

• quote:

Orijinalden alıntı: Skymarc

Kisir pogaca borek
    buz,midye,puro aklıma gelirse editlerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıpçak+kk

buz,midye,puro aklıma gelirse editlerim

Alıntıları Göster
    başka neler olabilir ;?
  • Ekmek her zaman satılır

• Gündüz Alp G kullanıcısına yanıt
    o zaten vazgeçilmezimiz :D
  • pringles ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Le Blanc

pringles ?
    ya arkadaşlar ben olmayan farklı bişi istiyorum saolun yorum yapıyosunuz flan ama olmayan şeylerden demek istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Blanc

pringles ?
    kesinlikle pringles, satmaya başladığında adres ver gelip toplu alım yapalım.
  • quote:

ya arkadaşlar ben olmayan farklı bişi istiyorum saolun yorum yapıyosunuz flan ama olmayan şeylerden demek istedim

Alıntıları Göster
    olmayan şeyi bizimi yaratalım
    sen soğuk sandviç vb şeyler yap

• pringles satıyoruz zaten aydındaym beklerim
  • 10 kutu bira alana. 1 gecelik şişme hediye et

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.