Bildirim
TEK TERCİH YAPACAĞIM.BAKAR MISINIZ ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: helder282
TM-2 SIRALAMAM 2567 . ANKARA HUKUK YAZMAYI DÜŞÜNÜYORUM TEK TERCİH.SİZCE GELMEME İHTİMALİ VAR MI ?
niye riske atıoyrsun ? garantiye alsana millet 8000 ama 30binlere kadar yazmış hala yazıyım diyor -
quote:
TM-2 SIRALAMAM 2567 . ANKARA HUKUK YAZMAYI DÜŞÜNÜYORUM TEK TERCİH.SİZCE GELMEME İHTİMALİ VAR MI ?
kesin gelir. tek tercih yap -
tek tecih yapınca bişey vermiyolarki,amacın ne olabilir,havaysa tek tercih yaptım dersin arkadaşlarna -
quote:
Orijinalden alıntı: SüleymanAyvaz
tek tecih yapınca bişey vermiyolarki,amacın ne olabilir,havaysa tek tercih yaptım dersin arkadaşlarna
+1 -
Hayalimdeki okul bölüm ondan tek tercih düşünüyorum.Birazda korkuyorum ne olur ne olmaz diye şansımdan sıralama fırlar filan :) yoksa hava atsam ne atmasam ne -
quote:
Hayalimdeki okul bölüm ondan tek tercih düşünüyorum.Birazda korkuyorum ne olur ne olmaz diye şansımdan sıralama fırlar filan :) yoksa hava atsam ne atmasam ne
orayı kazanamadın diye açıkta kalmayı mı tercih etceksn ? tekte yapsan 10 tanede yapsan sıralaman tutmazsa almazlar yani.boşuna niye riske atıyorsun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X