Şimdi Ara

Tek maçla dünyaları yerinden oynatanlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Başlıktan anlaşılıyor zaten , takımlarımızın oynadığı tek maç üstünden niye kıyametler koparıyorsunuz ? Gerçekten taraftarlık sıfatının böyle hareket edenlere yakışmadığını düşünüyorum...

Elbette eleştiriler yapılabilir ancak daha tek maçtan koca sezonun kaderi çiziliyor , birileri takımdan gönderiliyor birileri istifa ettiriliyor , takımı tuttuğuna lanet ediyor vs vs ...

Lütfen bu tarz durumlarda sıcağı sıcağına yorumlar yapmaktan kaçının ve sabırlı olun , işin tuhafı aynı kişiler 1 hafta sonra takımı başının üstüne koyuyor...

•ImparatorTerim•
  • Hocam ben de kendimi kaptırıyorum ve skor taraftarlığı yapıyorum öncelikle onu belirteyim.

Haklısınız yapılan şey hoş değil,belki yensek çoğumuz oyunu görmezden gelecekti.Ama şu var:Bu taraftarın sabrı fena taştı,daha doğrusu sabrı filan kalmadı.2 yıldır çok şey çekti,kandırıldı,biber yedi,ne yapın dedilerse yaptı ve bunların sonucu olarak oyunun asıl oynandığı saha içinide iyi şeyler görmek istiyorlar ve arada bende forumdaki insanların eleştirinin mokunu çıkarttığını düşünsem de çok da kızamıyorum.Gerçekten Fenerbahçe taraftarının geçirdiği şeyler,yaşadığı travmalar kolay değil.Çoğumuzun futbol konusunda psikolojisi iyi değil.Bunların sonucunda da en ufak hata bile artık hoş görülmemeye başlandı malesef.

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

Hocam ben de kendimi kaptırıyorum ve skor taraftarlığı yapıyorum öncelikle onu belirteyim.

Haklısınız yapılan şey hoş değil,belki yensek çoğumuz oyunu görmezden gelecekti.Ama şu var:Bu taraftarın sabrı fena taştı,daha doğrusu sabrı filan kalmadı.2 yıldır çok şey çekti,kandırıldı,biber yedi,ne yapın dedilerse yaptı ve bunların sonucu olarak oyunun asıl oynandığı saha içinide iyi şeyler görmek istiyorlar ve arada bende forumdaki insanların eleştirinin mokunu çıkarttığını düşünsem de çok da kızamıyorum.Gerçekten Fenerbahçe taraftarının geçirdiği şeyler,yaşadığı travmalar kolay değil.Çoğumuzun futbol konusunda psikolojisi iyi değil.Bunların sonucunda da en ufak hata bile artık hoş görülmemeye başlandı malesef.

Hocam yazdıklarının çoğunun tepkisini vermek için maç sonucunun beklenmesi yanlış , yönetim bazında tepki verilecekse maçlar skorlar beklenmemeli zaten ...bu ayrı konu

Tek maçtan teknik ekip ve oyuncular hakkında sezonu ve önümüzdeki yılları kapsayan saçmalıkların söylenmesi yanlış ....

Eleştiri elbet olmalı maç üstünde herkes eleştiri yapabilir ,

Bir diğer konu Aziz Yıldırım ve yönetimi hakkında yapılan ancak bu maç dışa yansıyan eleştirilere de şunu söylemek istiyorum Aziz Yıldırım yeni gelmedi yada davranışları yaptıkları bu maçla değişmedi hep böyleydi , onu eleştirmek için maç beklemek daha da saçma ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tranquillity

İyi de daha maçımızı oynamadık ki biz

Hocam Fenerbahçe maçında bile yeterince bu tarz durumlar ortaya çıktı konuyu açma sebebim de oldu aslında ,

Ancak genel itibariyle söyledim konudakileri ,
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.