Şimdi Ara

Tek kişi olarak kız ayarlama ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevmem böle konuları buraya açmaya fakat tatil planımızda bi arkadaşımız gruptan ayrıldı ve yanlız kaldım buralarda , yani bi kız arkadaş şart oldu fakat tek başıma o kızı ayarlamam için önce gerekli ortamı kurmam ancak daha sonra o ortam aracılığıyloa rahat olarak kız ayarlayabilecem sanırım.Yani kız olarak değil de arkadaş olarakda birini bulmam farz oldu , önericeğiniz stratejiler var mı acaba ? Ne yapabilirim kıza yaklaşmak için ? gözüme kestirdiğim bi kız var 2 gündür birbirimizi kestik , fakat yanında bazı erkek arkları vardı , acaba manitası mı diye düşünüorum çünkü dün yanndaki cocuklardan biri sinirli sinirli baktı bana . Bi tane daha kız var cok güzel bi kız onlada göz göze geliyoruz arada bir , fakat kız beni hiç tanımıyor nasıl yaklasıcam ona , aslında bu dediğim kızın 3 tane arkadası vardı 2 erkek 1 kız yüzüyorlardı onlarla biraz muhabbetim oldu özellikle kız ile muhabbetim oldu biraz , belki bi daha görüşsek ordan gelişir gibime geliyor ...

• Kızlar senin gibi yanlız tipleri sevmezler.

Onların grubuna girersen belki şansın artar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Junior.qL

Kızlar senin gibi yanlız tipleri sevmezler.

Onların grubuna girersen belki şansın artar.

+1
  • hacu bendede var aynı sorun..
    ama ben kendi kendime uğraşa uğraşa çözdüm..Öncelikle eski konuları okumuştum ben 2-3 salak şey dışında çok yararlı bilgiler var örneğin...
    1)kıza yaklaş ve bir isim salla örneğin kızın adı gizem sen ona arkadaş yaklaş (^^) ayşe nasılsın de...sonra ayy pardon ben Ali özür dilerim...arkadaşıma çok benziyorsunuz oda sizin kadar olmasada oda güzel((: diyerek bi giriş yapılabilinilir..
    2)Kıza Saat sorabilirsin...
    bunlar ilk konuşmadır...

ben açıkçası kızın yanındaki erkeklerden biriyle ark olmaya bakardım bir kapı açılır öbür kapıya ;)
  • Denize girdiğinde tek yakalarsan şansın çok yüksek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Voilet

Denize girdiğinde tek yakalarsan şansın çok yüksek.

fantaziye bak :D

şakası bi yana doğrudur ama bizim bu tarafta kayalık olduğu için genelde kızlar üssüz güneşleniyor ee iyi niyetli muro başkanda ordaysa..otomatik olarak güneş kreminee yardımcı oluyor
  • Insanlarla arkadas olmak genelde ortamlara girdiginde olur..
    Bunun haricinde tatil turlariyla gitmelisin ya da otelin etkinliklerine bol bol katilman lazim..
    Bu arada nerede tatildesin..?
    Ben de bu aksam Antalya'ya yola cikacagim..Yarin Antalya'da olacagim..
    Sonra da Kemer'e gecmeyi dusunuyorum..Belki 2 kisi oluruz,birlikten kuvvet dogar..:)
    Yalniz tatil yapmaktan nefret ediyorum..Olaya direkt kiz arkadas olarak bakmamak gerek..Kafa dengi bir erkek arkadasta harika olur..Bu yuzden yalniz tatil yapmaktan nefret ediyorum..
    1 hafta 10 gunluk tatilde de yine yanliz olacagim sanirim..Benim gibi hafif tombis birisini ne yapsinlar hatunlar..:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Muro_Ba$kan

quote:

şakası bi yana doğrudur ama bizim bu tarafta kayalık olduğu için genelde kızlar üssüz güneşleniyor ee iyi niyetli muro başkanda ordaysa..otomatik olarak güneş kreminee yardımcı oluyor

Asil senin fanteziye bak..:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakanemree

quote:

Orjinalden alıntı: Muro_Ba$kan

quote:

Asil senin fanteziye bak..:)

• yanından geçerken "İyi günler" diceksin. Oda iyi günler dicek. Sonra nasılsın diceksin oda iyiyim dicek. Sen nasılsın dicek. Sende iyiyim diyip arkasından bişiler diceksin " İyiyim işte denize geldim biraz serinlemek için" aklıma ilk gelen buydu Kızda sana denizin nasıl olduğunu söyleyecek soğuk mu sıcak mı gibi. Söylemezse sen gidip sorucaksın "Deniz nasıl ". Böylece muhabbet başlıycak.

Benim aklıma ilk gelen bu. Ben bunun gibi olmasada gidip iyi günler diyip uyguladım gayette işe yaradı.

Zaten kızlarında amacı tatile gidip yüzmek uyumak değil, onlarda birileriyle muhabbet etmek ister. Tatilin tadı bir arkadaşla daha iyi çıkar çünkü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ra hmetli

yanından geçerken "İyi günler" diceksin. Oda iyi günler dicek. Sonra nasılsın diceksin oda iyiyim dicek. Sen nasılsın dicek. Sende iyiyim diyip arkasından bişiler diceksin " İyiyim işte denize geldim biraz serinlemek için" aklıma ilk gelen buydu Kızda sana denizin nasıl olduğunu söyleyecek soğuk mu sıcak mı gibi. Söylemezse sen gidip sorucaksın "Deniz nasıl ". Böylece muhabbet başlıycak.

Benim aklıma ilk gelen bu. Ben bunun gibi olmasada gidip iyi günler diyip uyguladım gayette işe yaradı.

Zaten kızlarında amacı tatile gidip yüzmek uyumak değil, onlarda birileriyle muhabbet etmek ister. Tatilin tadı bir arkadaşla daha iyi çıkar çünkü.

katılıyorum...iyi günler,günaydın,iyi geceler gibi bi selamla başlamak en mantıklısı:)

• bugün 30 dkda 3 bira çekip sahile inmeyi denedim 1 kız vardı azcık bakıstık fakat kafam o kadar bozuktu ki o kadar hedefe kilitlenemedim o yüzden lanet okudum biraya , dönüyodum ki yolda elma ağacı vardı , bir pinpon topu kadar aldım arkadan '' utanmıyomusun '' diye ses geldi , elma ağacının sahibi göz hakkı diye bişey var dedim elmayı yere bıraktım devam ettim . Sonra kızın evini de tespit ettim şimdi -net cafeye geldim diğer arkadaşın evde işi var bi türlü gidemedim eve boşalmasını bekliyorum evin ..
  • quote:

su kaçar ama
  • ben yolculuk için biletleri aldığım yerdeki kıza bittim!
    gidip tüm illere kalkan tüm otobüslerin tüm saatlerini teker teker sormayı planlıyorum
    bence muhabbete biyerden dahil olman gerekiyor. aralarında konuşurlarken hakim olduğun bir konu konuştuklarında kendi fikrini söyleyerek ortamlarına rahatça girebilirsin.
    sonra onlarla çık gez filan nüfus et kıza, sonra bitir işini
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.